- 14 Temmuz 2017
- 9
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi mardingelini4747
-
Manyaklık olduğunu düşünmüyorumVar öyle manyaklar..
O zaman sorun ne ?Manyaklık olduğunu düşünmüyorum
Bende :)Manyaklık olduğunu düşünmüyorum
kocam mardinli aslında hiç orda yaşamamış çokta modern bi insandır
Yontulmusunu alsaydiniz, degismez bu saatten sonra.İleri bi kıskançlık manyaklık değildir. Sadece nasıl yontabilirim?
Sağol tatlımmmSenin açından biraz sıkıntılı bir durum ama daha yeni evlisiniz eşinin suyuna git sizi iyice tanisin belki o zman sizi giyim kuşam açısından daha rahat bırakabilir.
Deme bende inanmadim konuya kendini ele vermis zaten tayta izin vermeyen bikiniye nasil izin versin..iste eglence ariyor kendine.Yeni uyelik ve butun ban yedigimiz konulari harmanladigin bir konu. Bir sey yazamiyorum o yuzden, balik tutmaya geldin sanirim.
Şaka di mi buBenim de karım olsa ben de bikinisine karışırdım yalan yok.
Kıskançlık gibi can alan bir konuyla bu şekilde dalga geçmek ayıp değil mi? Belki bu arkadaşı ciddi bulmamışsınız ama şütfen biraz gerçekten sorun yaşamış insanları düşününbenim kocem balkona çıplak çıkınca bile kızıyo
pis erkekler
Kendine güvenen kadınlar İZNE İHTİYAÇ DUYMAZLAR yöarım çocuğunuza kendine güvenmeyi öğretirsiniz.Allah analı babalı büyütsün uzun ömür versin inşAllahValla tayt konusunda bir sözüm yok ama yanlış anlaşılmasın ben bikini giydirmeyen kocaya karşı değilim. Ki kendim de açık giyinen biriyim de bikini konusunda isteyen giydirir de esiniz istemiyorsa normal karşılıyorum. Bu arada diğer kıyafetlere karışılmaz taraftari değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?