Hicbir evlilik mukemmel degil. Her ciftin arasind problem/ kavga oluyor. Esin kac yasinda bilmiyorum ama yas aldikca dahansakinleyip oturacaktir. Ben 23 yasindayim.esim 28. 3 yildir evliyiz ve gercekten zamanla birbirine ayak uyduruyorsunuz. Mesela bastaki adam ile simdiki adam arasinda daglar kadar fark var. Bir kadindir kocasini egiten . Biraz hayat torpusu oluyor istediğin kivama gelmesi ama

sabir ile geliyor. Benim.esimin is hayati cok yogun mesela cok stresli. O etkiliyor bizimkini. 1 oglumuzda var allah bagislarsa.
Cocuk ile hersey daha degisiyor tabi. Sinirlerinin lastik gibi olmasi gerekiyor :) mesela bizim oglan cok aglayan bir bebekti. Kolikti gazliydi. Bizinki her agladiginda kocacim sagolsun stresten beni yer bitirirdi. Ben lohusa tabi. Emziremedim baskilardan dolayi. Emzirmeyeceksen analigindan ne anladim dedi . Bak hala unutmam o lafini.
Cocuk guzel sey eyvallah. Ama sprumluluklari okdr cok ki. Insani 10 yas daha yaslandiriyor. Daha gencsin / genciz. Clcuk yapma diyemem ama ben olgun bir insan oldugum.halde bazen keske bir kac yil sinra olsaydi diyorum. Saglam iliskileri bile sarsiyor bebe isi cunku :) ama ne olursa olsun esimi cok seviyorum. Onunda beni sevdigini biliyorum cunku. Bana deger verir. Uzulmeme dayanamaz. Hem kimse mukemmel olamaz. Evlenmeden oncede aksiligini biliyormussun. Bol bol dua et ya ve dud de yuzune ufle. Yemeklerini yaparken fariha okuyup ya ve dud cek. Aramizdaki muhabbet bagi guclensin. Pes etmek yok anlayacagin. Fazlada negatif dusunme. Siddet yok,aldatma yok yuva falan yikilmaz.sinirlenince sen odayi terk et. Muhattap olma.