Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçim de zor bizim de borcumuz var rabbim yardımcımız olsunBu eşlerin siniri çıldırtıyor gercekten benlik eşimde hemen sakinlesir ama kırdıktan sonra biz bi ev aldık esime kalsa almayalim borca gireriz kiraya cikalim hic para kalmiyor keske almasaydk her ay burnumdan getiriyor eksiye dustum para kalmadi diye tartistik smdi basima agrilar girdi
Ah arkadaşım her adam aynı olmuyor benim ki öyle birşey yapsam saygısızlık yaptın ban diye kaç hafta konuşmaz kim bilirönercegim sey riskli...
tam bagirdigi an saplat bi tane sonra kac git disari. nevri dönsün belki ise yarar. bi kere esime yapmistim cok isime yaradigerci adam öyle soka girdiki öyle baka kaldi bosuna kostum okadar
Aynen beni dövmesine gerek YoK lafları yetiyor boşanmak da öyle kolay değil ki severken tamam bazı huyları iyi ama tek şu sinir buda olmasa çok iyi olacak ama işte acaba sakinleştirici alıp çorbalarına katsam ne olur kiGerçekten tedaviye ihtiyacı var. Ciddi psikolojik şiddeti var sana. Sen ne kadar kendini savunsanda karşılık versende zamanla işe yaramıyor ki deyip duymamazlıktan gelceksin. Sonra kendi kendini yiceksin. Eşinin istediği muhtemelen ben bilmem beyim bilir tarzı bir kadın olman. Kendine yazık etme ya psikoloğa yönlerdir ya da bilemedim boşan demek kolay. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Ah arkadaşım her adam aynı olmuyor benim ki öyle birşey yapsam saygısızlık yaptın ban diye kaç hafta konuşmaz kim bilir
Aile huzuru kalmıyor ben aileme bahsetmiyorum babam bize çok düşkün üzülür onlarada kıyamıyorum evde konuşmaması da boş boş yaşıyoruz küs kalıyor yanikonusmamasi miy miy etmesinden yada bagirmasindan dahs iyidirki bence
İşte o tam benim eşim ah arkadaşım bende öyleydim evlenmeden önce feleğin çemberinden geçtim gezerdim tozardım babam bile karışmazdı kendimi kesinlikle ezdirmezdim yönetilmeyi sevmem derdim şimdi hepsini yaşıyorum büyük konuşma derim hayat insanın önüne neler sunuyorSavunmaya bak !!! Ben de deli değilim ama uzman yardımı alıyorum ..
Bide erkeğin lafının üstüne laf söylenmez mantığından tiksiniyorum. Laf soyleyemeyeceksem ağzına terliği geçiririm, o da bi cevap .. (yalnız bir sorun var ,beni susturacak adam daha dünyaya gelmedi)
Kayınvalidem çok iyi ve eşim kendi yapısından gereği de şiddet uygulayacağını düşünmüyorum ama hayat bu ne bileyim ne evlilikler kurtuluyor bir yuva kolay kurulmuyor hemen yıkılır mı ben mutlu olmak istiyorum ama onunla sevgi çok başka birşey sevince İnsan herşeye katlanıyorEsin ezik ve öz güvensiz bir insan. Sen lafini kestiginde yada güya onun düsüncesine göre onun otoritesini sorguladiginda, olmayan özgüvenini sarsisiyorsun aslinda.
Esin sana psikolojik siddet uyguluyor. Bundan sonra sira fiziksel siddet'te uygular. Esin hayati boyunca asla degismez. Bosanmaktan baska caren yok, eger mutlu olmak istiyorsun.
Ah ah, daha 22 yasinda ne diye evlenirsin..
Aynen öyle oluyor canım sonra ne oldu evlendin. MiBenim de öyleydi sevgilim. Kızacak diye hiçbir şey yapamazdım. Bilemezdim neye kızacağını yani.
Zordu. Bana göre kızılacak hiçbir şey yokken ona göre vardı. Anlatıyordu neden kızdığını, ama anlamıyordum yani.
Kendimi kötü hissediyordum.
Sindirmişti beni zamanla. Böyle manyak gibi bir şey olmuştum.
Aynen öyle oluyor canım sonra ne oldu evlendin. Mi
Kendileri hafif psikopat galibaYani Kızıyor olur olmadık herşeye zaten çok da kıskanç kuzenimin konuştuğu çocuğun resmine baktım diye Kızıyor kuzenim gösterdi bende baktım ona da anlatıyordum bana bağırdı hemen sakına kimsenin resmine bakma diye
Kayınvalidem çok iyi ve eşim kendi yapısından gereği de şiddet uygulayacağını düşünmüyorum ama hayat bu ne bileyim ne evlilikler kurtuluyor bir yuva kolay kurulmuyor hemen yıkılır mı ben mutlu olmak istiyorum ama onunla sevgi çok başka birşey sevince İnsan herşeye katlanıyor