Kocam çok sinirli yardım edin

önercegim sey riskli...

tam bagirdigi an saplat bi tane sonra kac git disari. nevri dönsün belki ise yarar. bi kere esime yapmistim cok isime yaradi o_O gerci adam öyle soka girdiki öyle baka kaldi bosuna kostum okadar

Bu eşlerin siniri çıldırtıyor gercekten benlik eşimde hemen sakinlesir ama kırdıktan sonra biz bi ev aldık esime kalsa almayalim borca gireriz kiraya cikalim hic para kalmiyor keske almasaydk her ay burnumdan getiriyor eksiye dustum para kalmadi diye tartistik smdi basima agrilar girdi
Geçim de zor bizim de borcumuz var rabbim yardımcımız olsun

önercegim sey riskli...

tam bagirdigi an saplat bi tane sonra kac git disari. nevri dönsün belki ise yarar. bi kere esime yapmistim cok isime yaradi o_O gerci adam öyle soka girdiki öyle baka kaldi bosuna kostum okadar
Ah arkadaşım her adam aynı olmuyor benim ki öyle birşey yapsam saygısızlık yaptın ban diye kaç hafta konuşmaz kim bilir

Savunmaya bak !!! Ben de deli değilim ama uzman yardımı alıyorum ..

Bide erkeğin lafının üstüne laf söylenmez mantığından tiksiniyorum. Laf soyleyemeyeceksem ağzına terliği geçiririm, o da bi cevap .. (yalnız bir sorun var ,beni susturacak adam daha dünyaya gelmedi)

Gerçekten tedaviye ihtiyacı var. Ciddi psikolojik şiddeti var sana. Sen ne kadar kendini savunsanda karşılık versende zamanla işe yaramıyor ki deyip duymamazlıktan gelceksin. Sonra kendi kendini yiceksin. Eşinin istediği muhtemelen ben bilmem beyim bilir tarzı bir kadın olman. Kendine yazık etme ya psikoloğa yönlerdir ya da bilemedim boşan demek kolay. Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Aynen beni dövmesine gerek YoK lafları yetiyor boşanmak da öyle kolay değil ki severken tamam bazı huyları iyi ama tek şu sinir buda olmasa çok iyi olacak ama işte acaba sakinleştirici alıp çorbalarına katsam ne olur ki

Ah arkadaşım her adam aynı olmuyor benim ki öyle birşey yapsam saygısızlık yaptın ban diye kaç hafta konuşmaz kim bilir

konusmamasi miy miy etmesinden yada bagirmasindan dahs iyidirki bence

konusmamasi miy miy etmesinden yada bagirmasindan dahs iyidirki bence
Aile huzuru kalmıyor ben aileme bahsetmiyorum babam bize çok düşkün üzülür onlarada kıyamıyorum evde konuşmaması da boş boş yaşıyoruz küs kalıyor yani

Savunmaya bak !!! Ben de deli değilim ama uzman yardımı alıyorum ..

Bide erkeğin lafının üstüne laf söylenmez mantığından tiksiniyorum. Laf soyleyemeyeceksem ağzına terliği geçiririm, o da bi cevap .. (yalnız bir sorun var ,beni susturacak adam daha dünyaya gelmedi)
İşte o tam benim eşim ah arkadaşım bende öyleydim evlenmeden önce feleğin çemberinden geçtim gezerdim tozardım babam bile karışmazdı kendimi kesinlikle ezdirmezdim yönetilmeyi sevmem derdim şimdi hepsini yaşıyorum büyük konuşma derim hayat insanın önüne neler sunuyor

Esin ezik ve öz güvensiz bir insan. Sen lafini kestiginde yada güya onun düsüncesine göre onun otoritesini sorguladiginda, olmayan özgüvenini sarsisiyorsun aslinda.

Esin sana psikolojik siddet uyguluyor. Bundan sonra sira fiziksel siddet'te uygular. Esin hayati boyunca asla degismez. Bosanmaktan baska caren yok, eger mutlu olmak istiyorsun.

Ah ah, daha 22 yasinda ne diye evlenirsin..

Benim de öyleydi sevgilim. Kızacak diye hiçbir şey yapamazdım. Bilemezdim neye kızacağını yani.
Zordu. Bana göre kızılacak hiçbir şey yokken ona göre vardı. Anlatıyordu neden kızdığını, ama anlamıyordum yani.
Kendimi kötü hissediyordum.
Sindirmişti beni zamanla. Böyle manyak gibi bir şey olmuştum.

Esin ezik ve öz güvensiz bir insan. Sen lafini kestiginde yada güya onun düsüncesine göre onun otoritesini sorguladiginda, olmayan özgüvenini sarsisiyorsun aslinda.

Esin sana psikolojik siddet uyguluyor. Bundan sonra sira fiziksel siddet'te uygular. Esin hayati boyunca asla degismez. Bosanmaktan baska caren yok, eger mutlu olmak istiyorsun.

Ah ah, daha 22 yasinda ne diye evlenirsin..
Kayınvalidem çok iyi ve eşim kendi yapısından gereği de şiddet uygulayacağını düşünmüyorum ama hayat bu ne bileyim ne evlilikler kurtuluyor bir yuva kolay kurulmuyor hemen yıkılır mı ben mutlu olmak istiyorum ama onunla sevgi çok başka birşey sevince İnsan herşeye katlanıyor

Benim de öyleydi sevgilim. Kızacak diye hiçbir şey yapamazdım. Bilemezdim neye kızacağını yani.
Zordu. Bana göre kızılacak hiçbir şey yokken ona göre vardı. Anlatıyordu neden kızdığını, ama anlamıyordum yani.
Kendimi kötü hissediyordum.
Sindirmişti beni zamanla. Böyle manyak gibi bir şey olmuştum.
Aynen öyle oluyor canım sonra ne oldu evlendin. Mi

Aynen öyle oluyor canım sonra ne oldu evlendin. Mi

Yok canım, zaten her kavgada küfrediyodu. Ş...z, y.v..k, g...zekalı gibi.
En sonunda daha büyük bir küfür edince ayrıldım.....
Sinirsel hastalık o . Tedavi şart aslında öfke kontrolü.

• Beğen
Reactions: KV_
Esinizle ciddi bir sekilde konusmaniz lazim. Bizdede ayni problemler vardi. Sinir krizi gecirdim. Cok kötü oldum ama onuda mahvettim o esnada. Bagirdim cagirdim kukredim. Sonra uzaklasmaya basladim esimden. Gerekmedikce konusmadim. Tensel temasta bulunmadim. Normalde pesinde kopek olan ben ilgi gostermedim. Sevgim azalmisti gercekten. Cunku dil yarasi ve saygisizlik agir hasar bırakıyor. Esimi cok seviyorum . Evlenmwk icin ne badireler atlattik ama işte biz birbirimize fazla benziyoruz. Ikimizde otoriteriz oda beni kendince dizginlemek istiyor. Su an iyiyiz elhamdulillah. Kendini sevdirdi kerata ben psikolojik destek alacagim ama. Bence gerekli. Cunku esim degismeyecek biliyorum ve benim bununla basa cikmam lazim. Iyi oldugumuz zamanlar ornek ciftiz. Ama kavga ettigimizde resmen nefret ediyoruz. Sizde boyle oluyormusunuz. Bütün duygulari en uclarda yasuyoruz.

Eskiden ben hep susar alttan alirdim.
Hic onun kalbini kiracak birsey demezdim odum kopardi uzecem diye.
Baktim adam hic sallamiyor beni/ ic dunyami agzona geleni soyluyor. Tabiki kufur etmeden hakaret ediyor. Kendince yetersiz hissetirmeye calisiyor beni. Artik bende vallah dusundugumu icimden geceni soyluyorum. Belku edepsizlik oluyor ama rahatliyorum. Kafama takip hasta etmiyorum kendime. Boyle yapinca insan hemen unutup bariamak istiyor :D busefer onda kelimeler hasar birakiyor. Empati kuruyor. Ama adam ayni adam yani :D

Atara atar giderek gider ysp sende sinirlenir bağırırsan belki hizaya gelir. Yok ters teper diyorsan sen kocanı tanırsın ya halim esmasını çek

Yani Kızıyor olur olmadık herşeye zaten çok da kıskanç kuzenimin konuştuğu çocuğun resmine baktım diye Kızıyor kuzenim gösterdi bende baktım ona da anlatıyordum bana bağırdı hemen sakına kimsenin resmine bakma diye
Kendileri hafif psikopat galiba

Kayınvalidem çok iyi ve eşim kendi yapısından gereği de şiddet uygulayacağını düşünmüyorum ama hayat bu ne bileyim ne evlilikler kurtuluyor bir yuva kolay kurulmuyor hemen yıkılır mı ben mutlu olmak istiyorum ama onunla sevgi çok başka birşey sevince İnsan herşeye katlanıyor

Kayinvalidenin iyi olmasi ne alaka? Onun ile mi hayati paylasiyorsun?

Evlilik katlanilcak birsey degil ki. Daima mutlu, güvenli ve huzurlu bir kurum olmali bir evlilik. Bunu simdi anlamazsin ama yillar sonra yiprandiginda anlarsin. Gencligin ve naifligin gittiginde anlarsin.

Umarim bu sürecte cocuk yapmazsin. Hicbir cocuk sinirli bir babayi hak etmiyor.

Back
X