kızlar çok sağolun beni rahatlattınız. o hep beni suçladığı için kendimi bende haksız görmeye başlamıştım demek ki sizde benim gibi düşünüyorsunuz. Büyük oğlum (10 yaşında) babası bir ara arabadan inince anne anneanneme gidip uzun bir zaman orda kalalım mı? dedi bana şok oldum.
Şu anlattığı konuda bile yumruk yeyip hala güzel güzel hizmetmi etsin o densiz herife?İlk kez değil üstelik.
Boşanmak için ne sebep gerekiyor size göre?
kızlar çok sağolun beni rahatlattınız. o hep beni suçladığı için kendimi bende haksız görmeye başlamıştım demek ki sizde benim gibi düşünüyorsunuz. Büyük oğlum (10 yaşında) babası bir ara arabadan inince anne anneanneme gidip uzun bir zaman orda kalalım mı? dedi bana şok oldum.
doğru söze ne denir?Sizi öyle sindirmişki hala haksız mıyım diye sorabiliyorsunuz.
Farzedelim ki üstünüzü giymiyordunuz ve çantayı almadınız elinden yine hiçbirşekilde vurma hakkına sahip değil, hatta kızma hakkına sahip değil.
Siz onun kölesiminisiniz karısı mı ? İki dk. beklesin, ne sanıyor kendini ne hadsiz adam.
Hem şiddet uyguluyor, hem çocuklarından utanmıyor hemde başkalarından. Abisi görmüş ve ses çıkarmamış mı merak ettim.
Bir daha size vurursa asla asla tepkisiz kalmayın. Olay büyümesin diye alttan aldıkça o size bunu yapıyor.
Bu kadar hiçe saymayın kendinizi olur mu ?
Edit: Üstelik terbiyesizlik yapıp şiddet uygulayan o , huzur kaçıran o, üstünede yatağı ayırıp trip atan yine o. Sizde hala hizmet ediyorsunuz ....
Elbette ki dayağı yesin otursun demiyorum hakkını da aramayı bilsin ama ortada 2 çocuk var onların hayatlarını da zehir etmeye hakkı yok. Çocuklarına da kendine de haklarını da sahip çıksın gerekirse ayrı yatsın ama boşanmasın
ben onun gibi olmak istemiyorum ona uyarsam bir farkım kalmaz diye düşünüyorum galiba. en azından eline koz vermiyorum diye düşünüyorum.kafana yumruk atmak ne demek ya!
hadi o şuursuz herif bunu yaptı,sorunlu olduğundan
ya siz?
sizinde probleminiz var bence önüne yemek koymak,meyvesini hazırlamak ne demek açıklarmısın?
Çocuğunuz varmı biliyorum,benim tamda konu sahibinin oğlu yaşlarında bir oğlum var.O yaşta bir erkek çocuğunun anne babanın ayrılmasından çok ,babasını annesini döverken görmesi üzer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?