doğru ben çok yüz verdim galiba...O zaman siz eline koz veriyorsunuz ki her ikisine de yanaşmıyor sen yüz vermişsin birazcık ipi eline almaya çalış
benim annemde keşke boşansaydı...bunu bilemezsin. kesnilikle öyle olmuyo ben de kardeşimde böyle bi ailde büyüdük. ayrılmayalım diye odalarıı ayrıdılar. ikisi evde yanyana gelmemek için çok uğraşır. sofrayaoturulur kimse birbirnn yüzne bakmaz etrafta öyle bi sessizlik olur ki biri çatalını düşürse kavga çıkcak sanırsın gene acaba babam annemi nereye sıkştrcak dersin . birlikte televizyon izleyemzsn çünkü anne daima mutfakta yada başka biyerdedir.daha birsürü sey bunları yazrken bile gözlerim doldu benim . boşanmasın diyemezsin. biz yalvarırdık anne ne olur boşan diye.
kızlar çok sağolun beni rahatlattınız. o hep beni suçladığı için kendimi bende haksız görmeye başlamıştım demek ki sizde benim gibi düşünüyorsunuz. Büyük oğlum (10 yaşında) babası bir ara arabadan inince anne anneanneme gidip uzun bir zaman orda kalalım mı? dedi bana şok oldum.
gerçektende çocuklarım öyle benim çocuklarımı anlatmışsın. ben bunları yaşarken çocuklarıma da kötü davranıyorum çoğu zaman. ben aslında hiç olmak istemediğim bir insan oluyorum yavaş yavaş. bir keresinde büyük oğlumu emzirirken beni tekmelemişti sebebte niye evi toplamadın? sonra sütüm kesilince kabul etti suçlu olduğunu.Çekilmez bir tip, size geleceği anlatayım, ileride siz baskıdan ve sıkıntıdan patlayacaksınız, adam yaşlanacak bu sefer siz onu tokatlamaya başlayacaksınız, çünkü içinize ata ata içinizde kalmış olacak. Çocukları sormayın gitsin, kaç tane bilmiyorum ama, biri aynı kocanız gibi sinirli ve sabırsız, biri tam tersine içine kapanık, bir sorumsuz vs olacak...Çocuklar sizin haklılığınızı görünce, bunu kavrayacak bir yaşa gelince, babalarına kafa tutacaklar, kavgalar büyüyecek, büyüyecek, büyüyecek...
Cidden o çocuklara yazık böyle bir ailede yetişmeleri sağlıklarına zarar, o baba var ya o baba, sağlığa zarar cidden, dilerim fark edersiniz bunu..
Sinir oluyorum bu insanlara, kendilerini dünyanın efendisi sanıyorlar, kadında ona hizmet eden kulu, beceremedi mi bas tokadı yumruğu...Hayat onlara güzel..
bu ilk değil 11 senedir zaman zaman şiddet görüyorum. biri 6 diğeri 10 yaşında 2 oğlum var. 3 veya 4 defa arabada dayak yedim.
benim annemde keşke boşansaydı...
evet araba dayak etmek için en uygun yer kaçaçak yerin yok ya
öküz felan ama bu kadar planlı bu hırtolar
boşanma konusuna gelince bende boşanmalı hata donuna kadar almalı..
kusura bakma arkadaşım ben böyle olaylı duyunca kan beynime sıçrıyor ne demek dövmek yaa...
önceden çok korkuyordum ayrılmaktan herkese kendimi ispatlama çalışıyordum ama şimdi hiç umrumda değil kime ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün. hep bana ben para kazanıyorum çalışıyorum. sen evde oturuyorsun neyin eksik diye soruyor birşey olunca. para kazanmak kişiyi insan yapmıyorki belki benim çocuklarımın rızkıdır Allah o yüzden veriyordur ona. sırf para kazanıyor diye de beni ezmeye hakkı yokki...Yazık , size yazık, çocuklarınıza yazık , akıp giden hayata ve yaşadıklarınıza yazık.
Anladımki ayrılmak gibi bir düşünceniz yok, olmayacak tabii oda bunun farkında ve rahat.
Allah yardımcınız olsun ve eşinizi ıslah etsin
Elbette ki dayağı yesin otursun demiyorum hakkını da aramayı bilsin ama ortada 2 çocuk var onların hayatlarını da zehir etmeye hakkı yok. Çocuklarına da kendine de haklarını da sahip çıksın gerekirse ayrı yatsın ama boşanmasın
gerçektende çocuklarım öyle benim çocuklarımı anlatmışsın. ben bunları yaşarken çocuklarıma da kötü davranıyorum çoğu zaman. ben aslında hiç olmak istemediğim bir insan oluyorum yavaş yavaş. bir keresinde büyük oğlumu emzirirken beni tekmelemişti sebebte niye evi toplamadın? sonra sütüm kesilince kabul etti suçlu olduğunu.
benim ailem pek sahip çıkmaz. durumu iyi çocuklarına bakmak zorunda. doğru çocuklarıma yansıtmamalıyım...öncelikle gidin bi rapor alın. erkek kardeşiniz filan varsa çağırın eşinizi o alsın karşısına konuşsun. belli ki siz konuşsanız sonuç gene aynı olacak. çalışıyor musuuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız bi işe girebilirsnz kafanız dağılır yada kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşabilrisnz ama çocullarınza kötü davranmayın onlar sığınak olarak sizi görüyor sizde öyle davranırsanız onlar için çok daha zor olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?