Kocam çok sinirli

Sanırım sen eşinin düzelmesini bekliyorsun. Mutlu olmak ve devam etmek istiyorsan eşini böyle kabul edeceksin. Baksana yatağı bile ayırmış. Ama dersen ki yapmıyorum diye o zaman düzeltmeye bak bu adamı. Sende onun gbi davran bir süre yatağı ayırmasına izin vermeden sen ayır. Onun gibi davran. Senin yaşadıklarını anlasın

benim annemde keşke boşansaydı...

İnsanın kendine güvenini kırıyor bu tip afedersiniz ama hanzolar! çünkü o zaman kendini savunamayacağını kafanın karışacağını tepkisiz kalacağını biliyorlar. Allah hepsini bildiği gibi etsin. Çocuklarınız için de ne kadar zor buna şahit olmak. Kadın olmak bazen fazla zor oluyor maalesef. Kocam haklı mı acaba diye aklınızın ucundan bile geçirmeyin çünkü bunu hissettiler mi daha da azıtıyorlar

Eşinizin tedaviye ihtiyacı var canım babamdada bu sorun vardı mutlu olduğu zamanlar bünyesi bunu hazmedemez ve mutlaka bir sorun çıkarırdı mutsuz edebilmek onun göreviydi adeta,tedaviyi reddetti ve olan bizlere oldu,anlatsam roman olur....yazık sana yazık çocuklarına bizler evlendik gittik olan anneme oldu hala çekiyor babamı...düzelirmi diye düşünme canım annem bu hatayı yaptı,ayrılmadı..bize hep sizin için ayrılmadım diyor,çok mu iyi oldu sanki bende de çok sık oluyor biliyormusun mutlu olduğum zamanlar hemen ardından çok kötü bişey olacak birileri bağırıp dövecekmiş gibi geliyor...eşim herşeyim çok şükür ki babamın tam tersi herşeyi biliyor ve bana hep destek oluyor,çocuklarının ve kendi geleceğin için eşine iki seçenek sun..ya tedavi olacak yada boşanacaksınız...yoksa yazık edersin ömrüne annem şimdiler bize hakveriyor ama bu yaştan sonra boşanıp napcaz hanginize yük olup sığınayım diyor..

Yazık , size yazık, çocuklarınıza yazık , akıp giden hayata ve yaşadıklarınıza yazık.
Anladımki ayrılmak gibi bir düşünceniz yok, olmayacak tabii oda bunun farkında ve rahat.
Allah yardımcınız olsun ve eşinizi ıslah etsin

gerçektende çocuklarım öyle benim çocuklarımı anlatmışsın. ben bunları yaşarken çocuklarıma da kötü davranıyorum çoğu zaman. ben aslında hiç olmak istemediğim bir insan oluyorum yavaş yavaş. bir keresinde büyük oğlumu emzirirken beni tekmelemişti sebebte niye evi toplamadın? sonra sütüm kesilince kabul etti suçlu olduğunu.

bu ilk değil 11 senedir zaman zaman şiddet görüyorum. biri 6 diğeri 10 yaşında 2 oğlum var. 3 veya 4 defa arabada dayak yedim.

evet araba dayak etmek için en uygun yer kaçaçak yerin yok ya
öküz felan ama bu kadar planlı bu hırtolar

boşanma konusuna gelince bende boşanmalı hata donuna kadar almalı..

kusura bakma arkadaşım ben böyle olaylı duyunca kan beynime sıçrıyor ne demek dövmek yaa...

haklısınız benim içimdeki şeyleri söylüyorsunuz ben bunları hep düşünüyorum ama kimseye anlatamıyorum.

Ne diye ezdirdin ki kendini bu kadar? Dişini hiç göstermemişsin sen o hayvana ondan böyle olmuş. Aman çocuklarım var aman şu bu deme hangi devirde yaşıyoruz yumrukla vuruyor o öküz!

önceden çok korkuyordum ayrılmaktan herkese kendimi ispatlama çalışıyordum ama şimdi hiç umrumda değil kime ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün. hep bana ben para kazanıyorum çalışıyorum. sen evde oturuyorsun neyin eksik diye soruyor birşey olunca. para kazanmak kişiyi insan yapmıyorki belki benim çocuklarımın rızkıdır Allah o yüzden veriyordur ona. sırf para kazanıyor diye de beni ezmeye hakkı yokki...

Son düzenleme:
ben küçükken babamın anneme vurmasına her zaman onu aşağılayıp kavga etmesine iğrenç iğrenç küfürler etmesine çokça şahit oldum ve hala bu travmayı yaşıyorum. deli gibi sevilmeyi güzel söz duymayı dokunmayı huzuru istiyorum evleneceğim kişiden çünkü baba evimde huzur zordu ama benimki akıllandı şimdi o günleri yaşanmamş sayıyo ama ben de unutamıyorum. yaşananlar unutulmuyor. eğer imkanınız varsa hiç kimseye söylemek istemediğim şeyi size rahatlıkla söylerim BOŞANIN

öncelikle gidin bi rapor alın. erkek kardeşiniz filan varsa çağırın eşinizi o alsın karşısına konuşsun. belli ki siz konuşsanız sonuç gene aynı olacak. çalışıyor musuuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız bi işe girebilirsnz kafanız dağılır yada kafanızı meşgul edecek şeylerle uğraşabilrisnz ama çocullarınza kötü davranmayın onlar sığınak olarak sizi görüyor sizde öyle davranırsanız onlar için çok daha zor olur.

ban yiyecek olmasam çok güzel şeyler söyleyebilirdim.
biz dayak yiyorsak,biz kovuluyorsak,biz aldatılıyorsak,kadınların çoğunluğu senin gibi düşündüğü içindir,erkeklerin de kadınlardan bu onursuzluğu beklediği içindir.
böyle düşünen hemcinslerim olduğu için ben utanıyorum şahsen.

benim çocuklarım babalarından her ufak tartışmada dayak yediğime hakaret işittiğime şahit olacağına psikolojik açıdan sağlıklı ortamlarda annesini ayrı babasını ayrı görsün daha iyi

konu sahibi arkadaşım sizde iyice kendinizi suçlar olmuşsunuz, kurtulun bu suçluluk duygusundan hiçbir hatanın bedeli dayak değildir

birde hizmette kusur etmiyorsunuz ya şaştım doğrusu, ben bırakın etrafında dört dönmeyi ekmeği suyu keserdim zıkkım yesin

Çeken bilir, sizi anlıyorum. Ama bana soracak olursanız kesinlikle boşanın. Gerçekten benim önümde örnekler var, size yazdığımı da bu örneklerden biliyorum. Gün gelecek, çocuklarınızla eşiniz kavga edince, onu savunacaksınız, sonra çocuklar üzülünce, onlara aslında haklı olduklarını ama babanız böyle işte demeye başlayacaksınız...
Sonra kocanız ile çocuklarınız arasında SIRLAR dönüp dolaşacak vs..
Babam keşke eve gelmese diyen çocukların büyüdüğü bir aile kadar yıkıcı ve sıkıntılı başka birşey olamaz herhalde..

O kadar karışık ki kökten çözüm ayrılmak.

Emzirirken tekmeleyen insan........... siz hiç karısını mezarlıklardan aşağa kayalıklara fırlatıp gideni duydunuz mu?(((Sebebi de yemek hazır değil ve kadın adama cevap veriyor)Adam çekip gidiyor sonra, karısı da bayılıyor orada, kimsenin haberi yok, sonra kadın eve geliyor, kalçasında KOCAMAN BİR MORLUK....Çocuklar Allah'tan ölmedi annemiz ya kayaya kafasını vursaydı diye ağlarken, Adam gülüyor....!! Salaakkk kendine hakim olsaymış diyor.....Siz hiç yaptıktan sonra GÜLEN BİR KOCA DA GÖRDÜNÜZ MÜ?

Sizi üzmek istemem ama giderek de beter oluyor bu adamlar, kafayla başlayıp, bir gün sizi aşağı da fırlatabilir, aşama aşama ilerliyor bunlar...

Herkes şöyle düşünüyor, anasız babasız ayrı gayrı yaşamaktansa, varsın dövsün her gün ama başta bir baba olsun, birleştirici bir unsur olsun.....işte yaşamayana kolay geliyor, ya da düşünmeyene diyeyim....

benim ailem pek sahip çıkmaz. durumu iyi çocuklarına bakmak zorunda. doğru çocuklarıma yansıtmamalıyım...

Ailenizle konuşun. Ailenizi arkanıza alın.
ve bu adamdan boşanın.
benim böyle bir erkek arkadaşım vardı. Allah kurtardı beni.
arkadaşların da dediği gibi şiddet kabul ettikçe artıcak.
kendinizi kurtarın.

Maşallahh çok alttan alıyormuş hem haksız yere size yumruk atıyor hem de yatakları ayırıyor ve siz yemeğini meyvesini herseyini hazırlıyorsunuz...Niye bu kadar kendinizi ezdiriyorsunuz pesss vallaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…