Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana öyle dedi sebep sensin sen dedi.
İnanın ne yapacağım bilmiyorum sabah öldürxem seni dedi bagrdi cagdri senin ecdadıni s. ..m dedi :( şimdi de geldi yüzüme bakmıyor
Valla sizin ilişkide sevgi,saygı kalmamış gibi. Bu saatten sonra ne yapılır bilmiyorum ne yalan söyliyim. Biraz daha az söylenirsen adama belki normale döner. Bir ihtimal. Ama ondanda çok emin değilim açıkçası. Bitmiş sizin ilişki. Hatta dikkat ette sana bir zarar vermesin Allah korusun.

Eşiniz normal değil bir an önce kurtulun kendi ayaklarınızın üzerinde durun ailenizde arkanızdaysa daha kolay olacaktır sizin için yoksalarda sığınma evi sizin için en iyi seçenek bıçak felan diyo adam
Hoc kullanıcılar bu detaya bakmadan beni linç ettj

Valla sizin ilişkide sevgi,saygı kalmamış gibi. Bu saatten sonra ne yapılır bilmiyorum ne yalan söyliyim. Biraz daha az söylenirsen adama belki normale döner. Bir ihtimal. Ama ondanda çok emin değilim açıkçası. Bitmiş sizin ilişki. Hatta dikkat ette sana bir zarar vermesin Allah korusun.
Bundan korkuyorum çünkü bana biraz daha konsrsan cinnet geçirecem drdi

Aslında amacım o değildi maksat TLF da konsuakim evde yumusasin aramız diye bks bulunup çiçek dedi.m oda kazak aldı amacım hediye değildi sonra AA evdekiler mi dedi burda iyi urunelr var dedim başladı kızdı işte senin psikolojin bozuk kafanda geo onlar var dedj (ve inanın nefes alsa dahi ailesinin isteğine göre .
Ben şu kazağı giy sana yakışmadı bu desen diemez ama ablas dese hemen yapar . )
Bacım gözünü seveyim azıcık düzgün yazmaya özen göster cidden anlamakta zorlanıyorum yazdıklarını.

Bi amme hizmeti olarak ozetliyorum:
-kadin surekli soyleniyor
-Adam kendimi kesicem diyor
-kadin cicek istiyor, adam kazak aliyor o sirada
-kadin ailen indirim var dedi de ondan mi aldin diyor
-adam yine cinnet geciriyor
O karmakarışık hatalarla dolu yazıdan bunları anlayıp bizi aydınlattığın için teşekkür ederim canım🙋🏻‍♀️😀

Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
Allah yardımcınız olsun ailenize gidin

İkiniz de normal değilsiniz. Adam senden igreniyorum, sevmiyorum diyor, kendimi bicaklayacagim, delik tesik bilmem ne degisik degisik konusuyor siz kalkmiş kendini nasil affettireceksin cicek al diyorsunuz, yok kazak almiş indirimden mi...
Bu nasil bir ortam anlamadim.
Boşanmayacaksiniz bir susun artik ayirca.

Siz olsanız ne yapardınız empati kurul yol gösterir Msnz hiç mi kimse kavga etmkhkr

Ne kadar doğru dediniz . Peki siz olsanız ne yapardınız
Arkadaşım tabii ki her evlilik daima cicim ayları kıvamında geçmez. Bizde de tartışmalar çok nadir olur; ama ses yükselmez, kimse kimseyi boğazlamaz, kendini ve beni bıçaklamakla, kesmekle tehdit etmez, ecdadıma sövmez. Bakıyoruz kavgaya dönüşecek, ben çenemi tutmaya çabalıyorum, o da biraz sakinleşelim diyip ceketini alıp çıkıyor. Bu da çok nadir olur. Evlilik sevgi ve saygı temelli olmalıdır.

Siz kendinizi düzeltmelisiniz, hep bir şikayet, hep bir kulp takma, gerekli gereksiz konuşma hâlindesiniz. Adam da şiddet eğilimli, psikolojisi bozuk, contaları yakmış, en sonunda size de bir şey yapacak korkarım ki. Gerekiyorsa psikolojik destek, terapi alın.

Son düzenleme:
onun saydiklari delirmekle alakasi yok.
Kızgın oldugumuzda, „aslinda“ demek istemedigimiz şeyleri söyledigimiz doğru değil. Kızgın oldugumuzda, başka türlü söylemeye cesaret edemeyeceğimiz şeyler söyleriz.
Ve senin o hastanin saydiklari baya nefret Dolu. Kötü kalbli ve Ruhu buzdolabindan daha soguk. Bence uzaklasin ve Sizde bi terapiste görünün. Yasadiklariniz hic saglikli degil

Türkcem pek Iyi degil umarim anlata bildim 🌸
Konu sahibinden bin kat daha iyi Türkçe'niz🥲.

İki ay hic konuşamam olamaz ki bebeğin bezi biter ya da ne bilim bı sorun olur illaki
Konuşmayın önerisi herşeye konuşmayın,bir iş yaparken yapmamış gb davranıp konuşmayın,ailesini konuya getirip sokmak yerine ailesini konuşmayın.
Bebeği anlatın,mırıldandı diyin,çok mutluydu yıkadım uyuttum diyip konuşun.
Hadii bebege bez almaya gidelim diyip konuşun ablası dese yapar diyip konuşmayın.
Biz beğenmiyorum ama ailesi var,deger veriyor

Konuşmayın önerisi herşeye konuşmayın,bir iş yaparken yapmamış gb davranıp konuşmayın,ailesini konuya getirip sokmak yerine ailesini konuşmayın.
Bebeği anlatın,mırıldandı diyin,çok mutluydu yıkadım uyuttum diyip konuşun.
Hadii bebege bez almaya gidelim diyip konuşun ablası dese yapar diyip konuşmayın.
Biz beğenmiyorum ama ailesi var,deger veriyor
Ailesi ona mı değer veriyor

Yazdığın ve anlayabildiğim kadarıyla siz haksizsiniz. Eşinizin dengesini bozmuş gibisiniz.

Arkadaşlar selam hepinize. Umarım her ne sorununuz varsa şu an su dakika çözülür.
Kocam pazar sabah bebeğim var kazağını versene ıslak diğerleri dedim oda uzattı aa bunun kolu islakti dedm .bana e madem öyle dünden neden srrmedin diye söylendi bende kaynana gibi davranma dedim . Neyse koridora çıktı bana senden nefret ediyorum senden iğreniyorum seni sevmiyorum dedi.
Hemen patladı.
Bana lafların zoruma gidiyor dedi
Ama inanın herşeye karşıyo.
Evi gevindirrn o olduğu için herşey onun emriyle alınıyor. Ya da alınmıyor neyi uygun görürse .
Kendisini evde biniş yapsa kendi isteği ile söyleniyor.
Hatta dün bana kızdığında ise gidicem ama karı gibi iş yapıyorum dedi . Mutfjata halı örtüsü seriyordu. Kendimi öldürücem bıçakla delik deşik edicem kafama bile batrcam bıçağı psikolojimi bizudun dedi kafamda da sen varsın dedi.agirdi sözleri. Akşam geldi bende o daha dışarda iken kendini nasıl affetrcen çiçek alsana dedim .oda kazak almosti bana gosterdi ama normal hediye gibi özüede dilemedi. Bugün eve gitmiştin onalr mi dedi indirim var da o yüzden mi aldın bunu dedm bana senin psikolojin bozuk işte sürekli ne yapsam onalr mi dedi diyorsun falan( ailesiyke konusmuyorum arkadaşlar sadece bebeği yolluyorum) yani zoruna gidiyor ailesini iyi ya da kötü cümleye katsam...işte neyse
Bugünde sabah çıkmadan mobilyanın sert kisimlarni kamufle ediyordu bebek düşerse çarpar diye.bende daha önemlisi bar dedim yatağın kenarları aç ben ceviremedim tornavidayi dedim. Oda TM dedi ama ne zman xikarcan bebek kafasını kiricna mi dedim
Hemen bağırdı çağırdı sen beni s.... N dedi kendine çeki düzen ver Allah belanı versin inşallah bebegnmkyiosan kapı orda zorla tutamam . Böyle evlilik mi olur çocuğuna kocana sahip çık .sahip çıkmakk yemek yapmak değil. İnanın ha birde bana cinnet geçirteceksij seni öldürücem dedi biraz daha konuşsan.
İletisimi kimden ögrendiniz karı koca?
Yani baz kimi aldınız bilmiyorm ama insan iliskileri diye bisey var.
Sizi kurtlar mı büyüttü?

O kadar karışık ve yanlışlarla dolu bir yazı ki...................
İkiniz de tuhafsınız.
Hele çiçek istemeniz:olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X