Kocam çok tuhaflasti ne yapacağım bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende çiçek bekliyorum ama almıyor eşim.3 gün sonra solup gidecek ne gerek var diyor..onun yerine yemek yiyelim der
Konu sahibi esiniz ilk nasıl bu duruma geldi?aranizda uzun zamana dayanan sorunlar var anlasilan.zaten eşinizin ailesi ile de görüşmüyormuşsunuz..büyük olasılıkla bu sorunlar evlilik öncesine dayanıyordur ve hep siz sineye cekmissinizfir..

geçmiş olsun. terapi ücretlerinde özel sektör çıldırmış durumda zaten

Kafama bıçak batırıcam diyen eşinize kendini nasıl affettircen bakalım çiçek alsana mı dediniz? Adam sizin yüzünüzden yakmış devreleri. madem ailesiyle konuşmuyorsunuz ne diye her fırsatta ailesiyle ilgili laf sokuyorsunuz. siz ve sizin gibi türevler istiyorsunuz ki ''kocam ailesiyle görüşmesin çünkü ailesi beni sevmiyyooooo, ben de ailesiyle konuşmuyoruuum, kocam da görüşmesiiiiiiinn'' biraz rahat mı olsanız acaba? çocuk da var. mükemmel valla. adam iş yapıyor, şu yatağı da hallet diyorsun tamam diyor ne zaman yapcan bebek kafasını kırınca mı diyorsunuz ay bana eşim böyle geri cevap verse ben de dellenirim. ikiniz de enteresansınız. bence biraz gerilen yaylarınızı gevşetin. ters ters cevaplar vermeyin.

ilkokul terk misiniz? (niyetim aşağılamak değil
düzgün yazar mısınız?
valla böyle oldum

böyle evlilikte tek üzüleceğim yavru olur

Allah eşinize sabır versin. Ne tuhaf insansınız durduk yere sürekli kavga çıkarıyor, sonra yüzsüz bir biçimde çiçek istiyorsunuz. Adam pek de haksız olmamasına rağmen yine gidip size kazak alıyor. Teşekkür edip mutlu olacağınız yerde indirimden mi aldın, ailen mi söyledi diye yine kavga çıkartıyorsunuz. Ömür törpüsü gibisiniz gerçekten. Ayrıca eşinizin ailesiyle görüşmüyor olabilirsiniz de bulduğunuz her fırsatta, alakalı alakasız tüm kavgalarınıza aileyi karıştırmayın. İnanılmaz itici görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…