Kocam değer vermiyor

Elimden birşey gelmiyor daha önce çok kez terk ettim ve arkadaşımın evinde kaldım ailem yok tekim anladınızöı
Terk etmeyin ama biraz zaman geçsin sakinken konuşun bu şekilde olmaz deyin kapıyı gösterin. Bir daha da bu adama üstelemeyin konuşacam diye. Konuşmuyorsa konuşmasın takmayın.

Burnunuza kafa atan bir adam icin küsüp küsmeme gibi kafa karışıklığı yaşamanız çok üzücü.Maalesef kişiliğinizi yok etmiş.İmkanınız varsa bir uzmandan destek alın.Kadın olmanın ötesinde insan olarak öz saygınızı kazanmaya çalışın.Cahil, kaba, psikopat, şiddet yanlısı ...bir koca için öylemi yapsam böylemi diye düşünmenin bir faydası yok .Bu manyak idare edilmez

Konu basliginiza dahada üzüldüm "kocam değer vermiyor"adam sizi dövmüş resmen küfür etmiş ne değeri, şiddeti normalleştirmeyin,nasıl bir hayatınız var bilemiyorum ama şiddete maruz kaldığınızda yanına gitmek ne ya kendinize değer verin

Son düzenleme:

Öyle yazmis ki hepsini sanki tamamen siradan seyler..

kalkmasıyla burnuma kafa atıp bana küfür etmesi bir oldu

Dip dibe otururken eşiniz bir anda ayağa kalkarken kafası burnunuza mı çarptı yoksa adam gerine gerine size kafa mı attı ?

Hem psikolojik hem fiziksel şiddet görüyorsunuz ama o kadar çok sevgiye açsıniz ki bunu normallestirmissiniz, içinizde hala sevgi kırıntısı bulmaya çalışıyorsunuz... Oysa kırıntı değil önüne yaş pastalar sunacak çok güzel adamlar var bu hayatta bilginize ...

Şiddet bu yalnız ve işin acı kısmı bu daha başlangıç. Ortada ele avuca sığılacak bir kavga tartışma yokken kafa atan biri manyak ileride ciddi tartışmalarda ne yapar düşünmek bile istemiyorum. Öfke kontrolü yok o kesin. Bence çocuğunuz da yok anladığım kadarıyla olmadan ayrılın derim.

Konu sahibi dizi bitti gelip iki özür diledi barıştım demeyin nerdesiniz?? Şiddet bu şiddet. Bende ilk şiddetimde aldım darp raporunu bastım tekmeyi. Az önce senin o ş*erefsiz kocanın sırf ilgi istedin izletmiyorsun diye kalkıp sana şiddet uyguladığı diziyi senin konunu okuyana kadar ben ailemin evinde güle oynaya çay içerek izledim. Hak ettiğin an buydu şiddet değil. Kıymetini bil canının ya.

Kocanız, İnsan değil bir kere.

Size sadece değer vermemekle kalmamış şiddet de uyguluyor. Sizde o şokla yer mi oturdunuz? çok üzüldüm gerçekten durumunuza.

Mümkünse ailenizin yanına gidin durumu anlatın darp raporu alın birlikte. O adamın yanında bir saniye bile durmayın.

Başlığın içine girince sonunu hiç böyle beklemiyordum. Bunu neden normal karşılıyorsun güzel kardeşim kaç yaşında bu arada eşin

Çünkü evi terk etmek istemiyorum burada gidebileceğim kimsem yok
O zaman neden buraya soruyorsunuz alin muhtesem ötesi kocanizi sen ona tekme at o sana kafa atsin evde cift kale mac yapin insanin gidecek bi yeri olmasa bile devlet saolsun kadin siginma evleri var ve kapisi tum siddet goren kadinlarimiza acik...ve sunu da belirtmek istiyorum kimse kimseye muhtac degil herkesin arkasinda biri olmak zorunda degil insan yanlizken de ayaklarinin ustunde durmali...gidecek yerim yok şu yok bu yok niye birilerine mi muhtacsiniz bi engeliniz flan mi varda kimseniz yok...elin ayagin tutabiliyosa zaten kimseye ihtitacin yok

Boşa yazıyoruz kadın gitti yatıyor o hödükle birdaha hastanelik olunca yazar hastaneden. Allah ım yarabim sabır ver.

ATO ATO KAFA ATOOO
Bu durumu hafife almayın kaderinizmiş gibi susmayın.

Allah belasını versin o kocanın ve onun gibi olanların

Elimden birşey gelmiyor daha önce çok kez terk ettim ve arkadaşımın evinde kaldım ailem yok tekim anladınızöı
Hayvan gibi süsmüş.İnsan gibi iletişim kuramayan adama.Ne sanıyo kendini.Yemin ederim neyse susuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…