• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam denecek kisi beni birakip gitti

Daha önce yaşanmışlıkları bilemeyiz tabiki kırgınlıklar falan ama aylarca aynı evde yaşadığınız göre bazı sorunlar hallolmuştır bence
Ama sorun eşinizde sizi ikna edip beraber gidebilirsiniz
Benim gitmeyecegimi biliyor o yüzden seni zorlamiyorum sen niye benim gitmemi istemiyorsun diyor. Belki haklı belki haksız konu netlesmeden sabah erkenden kaçmak nasıl bir vicdansızlık.

Eşiniz kaynana kayınpeder ile gelir zaten, siz bi temizlik yapın, birşeyler hazırlayıp dolaba atın en iyisi. Anneniz yakınmış, eşiniz bunu bilerek rahat gitmiş. Yakında kimseniz olmasa gidemezdi öyle zırt diye. İyi korunun, 3 çocukla ansızın bırakılmak daha zor olacak.

O zaman çocuğunuzu baktırmayacaksanız oldukça basit anlaşılır durum kazandığınızı bakıcıya verecekseniz
Ben ilk konuya yazarken akıl ettim hatta sorum da fakat siz konuyu yazarken çok açık yazmamışsınız
Evet o konuyu yazmamışım buna odaklandigim için. Kvler kendileri teklif etti burdan bi ev tutalım çocuklara bakalım diye.

Eşiniz kaynana kayınpeder ile gelir zaten, siz bi temizlik yapın, birşeyler hazırlayıp dolaba atın en iyisi. Anneniz yakınmış, eşiniz bunu bilerek rahat gitmiş. Yakında kimseniz olmasa gidemezdi öyle zırt diye. İyi korunun, 3 çocukla ansızın bırakılmak daha zor olacak.
Esim tek gelecek çünkü tatil planı yapmıştık bayramdan sonra 3 hafta için. 3. Cocuk imkansız

Ben sorun göremedim.
Habersiz de değil olay.
Akşamdan söyledi siz tantana yaptiniz adam da fikrini belirtip gitti.
Çocuk baktirmissiniz kaç ay aynı evde yaşamissiniz sorun değil de adamın bayrama gitmesi mi sorun?
Sizin ailede size yakın orada kalacaksınız.
Adam sizi iki çocukla dimdizlak ortada bırakmamış.
Öyle bir anlatmışsıniz da.
Hem eş ailesi ile görüşmemek için ciddi sorun olması lazım ki siz zaten birlikte yaşamissiniz yılın bir çok zamanı.
No problem .

Ben sorun göremedim.
Habersiz de değil olay.
Akşamdan söyledi siz tantana yaptiniz adam da fikrini belirtip gitti.
Çocuk baktirmissiniz kaç ay aynı evde yaşamissiniz sorun değil de adamın bayrama gitmesi mi sorun?
No problem .
Bunu yazan esim mi acaba 🙄

Benim gitmeyecegimi biliyor o yüzden seni zorlamiyorum sen niye benim gitmemi istemiyorsun diyor. Belki haklı belki haksız konu netlesmeden sabah erkenden kaçmak nasıl bir vicdansızlık.

Peki bu soruya ne cevap verdiniz

O bileti eşiniz sabah almadı

Önceki konuşmada aldı

Kaçar gibi gitmesinin savunulacak yanı yok ama bence konu bu aşamadan sonra iletişiminizin neden kopuk olduğu zira adam size gel dahi dememişken bu tepkiniz neden

Esim tek gelecek çünkü tatil planı yapmıştık bayramdan sonra 3 hafta için. 3. Cocuk imkansız
Niye imkansız? Doğum kontrol hapı+spiral ile hamile kalanı biliyorum.

O kayın aile bir gün gelecek. Çocuklara bakıyorlarmış, yanlış anlamadıysam size evi onlar mı almış ne, yanlışsa düzeltin. Ben olsam yakınımda ev tutup yerleşmeleri fikrine sıcak bakarım. Bi evde üst üste yaşamaktansa...

Annemler.cok yakın. Ben de oraya gidicem tabi. Koca kişisi ona güveniyor zaten. Yalnız kalmayacağını biliyor. Mesaj falan da atmam artık. Dönünce gelir

Gitmeyin annenize

Yalnız kalın madem ki eşinize beni bırakıp gittin demenizin dayanağı olsun

Eşiniz sizin aileniz yerine kendi ailesini seçmiş size de gel dememiş

Bence daha büyük ve farklı sorunlarınız var, yakındaki anneniz değil de uzak mesafedeki kv niz başka şehirden gelip çocuk bakıyor, sizde kalıyor ama bayramda iki gün eşinizin gitmesi olay oluyor

Çocuğuna profesyoneller baktı hiç böyle sorunlar yaşamadım parama gücüm yeter azıcık aşım kaygısız başım dedim

Tavsiye ederim gelmesin kv niz bir daha çocuk bakmaya

Niye imkansız? Doğum kontrol hapı+spiral ile hamile kalanı biliyorum.

O kayın aile bir gün gelecek. Çocuklara bakıyorlarmış, yanlış anlamadıysam size evi onlar mı almış ne, yanlışsa düzeltin. Ben olsam yakınımda ev tutup yerleşme fikrine sıcak bakarım. Bi evde üst üste yaşamaktansa...
Yok ev falan almadılar bize. Zaten yakında ev tutacaklar. Kendileri de aylarca kaldıktan sonra aynı evde yaşamanın iyi bir fikir olmadığını anladılar.

Evet o konuyu yazmamışım buna odaklandigim için. Kvler kendileri teklif etti burdan bi ev tutalım çocuklara bakalım diye.
Teklif etse de kabul etmeme imkanınız vardı sonuçta işinize gelmiş e normal
O zaman taviz vereceksiniz

bir de kimse çocuk için kolay kolay düzenini değiştirmez ya eşiniz tek çocuk mu?

Yok ev falan almadılar bize. Zaten yakında ev tutacaklar. Kendileri de aylarca kaldıktan sonra aynı evde yaşamanın iyi bir fikir olmadığını anladılar.
Aklı başında insanlarmış, ne manyaklar var zevk alıyorlar 2+1 evde üst üste yaşamaktan, oğğğluşum bakıyor gelin faydası görüyorum diyecekler ya sağa sola. Ben anlamadım ki, kayın ailenin size kötülüğü nedir tam olarak? Gerçekten meraktan soruyorum.

Aklı başında insanlarmış, ne manyaklar var zevk alıyorlar 2+1 evde üst üste yaşamaktan, oğğğluşum bakıyor gelin faydası görüyorum diyecekler ya sağa sola. Ben anlamadım ki, kayın ailenin size kötülüğü nedir tam olarak? Gerçekten meraktan soruyorum.
Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.

Bu hale kolay gelmedik diyelim. Su an bir sorun yoksa benim dik durmamdan ve zamanında bazı tartışmaların yaşanmış olmasından kaynaklı.
Aranızda ne yaşandı bilmiyorum, ama gitmek yerine mücadele etmeyi seçmişsiniz, ve elinize bir takım kazanımlar geçmiş. Ailenize söylemekten çekiniyorsunuz şu an çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaya takatiniz yok. Dik durarak çok şey elde etmiş gibi duruyorsunuz, ipleri koparmak gündeminizde yoksa şu an elinizdeki ile yetinmeyi tercih edebilirsiniz.

Peki bu gunku durum icin ne yapmayi dusunuyorsunuz? Ayni dik durusu esinize karsi da gosterecek misiniz?
Hala düşünüyorum ne yapacağımı. Annemlere gidicem ama durumu yansıtmayacagim. Oyle karar verdik gitti diyecem. Ama esim dönene kadar onunla konuşmayacağım. Gelince artik konuşuruz ya da birbirimize gireriz bilemiyorum

Annem biliyor bilmez mi. Annem çocuklara bakılıyor diye memnundu bile kvnin bizde kalmasından. Hatta gittiklerinde neden gidiyorlar dedi. Ev tutulacakti buraya geleceklerdi 1 ay sonra. Çocuklara bakmak için.
Maddi gücünüz olmasına rağmen çocuklara kayınvalide bakıyorsa sizin onlara minnettar olmanız gerekiyor. Trip atmak yerine siz de gitmeliydiniz.

Back
X