Kocam doğru mu söylüyor?

Bana hiç inandırıcı gelmedi ama normalde bu kızla samimlerse mantıklı olabilir sen peşini bırakma kızla konuşma fırsatın varsa konuş bi de onun ağzından dinle derim

Yalan olduğu çok belli sizi kaybetmemek için hikaye yazmış

Duyduğum en saçma yalan olabilir. Eşiniz sizi salak yerine koymuş resmen yalan söylerken bile uğraşmamış. Hadi aşkım balım kelimelerine uydurduğu şeye inandınız diyelim yine de sabahtan akşama kadar bi kadınla mesajlaşması garip değil mi?

Bana hiç inandırıcı gelmedi ama normalde bu kızla samimlerse mantıklı olabilir sen peşini bırakma kızla konuşma fırsatın varsa konuş bi de onun ağzından dinle derim
Ya bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani

Akşama kadar aşkım falan diye konuşmuş. Kıza moral vermiş mi bari? Moral verdiyse aldatma yoktur.

Hadi ya..Gece gece canınız mı sıkkın? Konu buram buram fake kokuyor.

Nerde eski, kuzenim benim telefonumdan yazdı yalanları..
Moral veriyormuş. O kısmı görmediniz sanırım.

Şaka olsa bir saat içinde şakalaşırsınız güldük bitti olurdu dedim zaten

Ya bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani
Ayni mahalledeyseniz zaten evli oldugunu biliyodur uzgunum bence masum degil ama keske askimli mesaj atsaydin senin yazdigini anlamis olma ihtimali yuksek

Ozaman bırada kesin bir şey var eşiniz tembihlemiş olabilir çok zur bi durum yaa ben olsaydım eşiniz gibi mesaj atardım sema sana canım cicim yazdığımı görünce şüphelendi vs. Yazardım kızın tepkisini ölçmek için

Annenize çok geçmiş olsun.Çok haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…