- 18 Temmuz 2021
- 6
- -5
- 1
- 20
- Konu Sahibi sema candan
-
Bana hiç inandırıcı gelmedi ama normalde bu kızla samimlerse mantıklı olabilir sen peşini bırakma kızla konuşma fırsatın varsa konuş bi de onun ağzından dinle derimHerkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Yalan olduğu çok belliHerkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Ben de öyle dedim zaten böyle şakalaşma mı olurmuş?Böyle saçma bişey inaninilir ki? İnsanlar nasıl salak yerine koyuyorlar gözlerinin içine baka baka. Ne sakalasmasi evli bı insan bu şekilde lakayit nasıl sakalasabilir ne hakla?
Ya bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yaniBana hiç inandırıcı gelmedi ama normalde bu kızla samimlerse mantıklı olabilir sen peşini bırakma kızla konuşma fırsatın varsa konuş bi de onun ağzından dinle derim
Akşama kadar aşkım falan diye konuşmuş. Kıza moral vermiş mi bari? Moral verdiyse aldatma yoktur.Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Kötü düşünmeyin lütfen adam espritüel ben bayılırım espritüel adamlara hanfendi çok şanslıBen hemcinslerimi şeytan bilirdim ya, maalesef değilmişiz kk sayesinde görüyorum.
Su için siz soğuk soğuk.
Hadi ya..Gece gece canınız mı sıkkın? Konu buram buram fake kokuyor.Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Nerde eski, kuzenim benim telefonumdan yazdı yalanları..Duyduğum en saçma yalan olabilir. Eşiniz sizi salak yerine koymuş resmen yalan söylerken bile uğraşmamış. Hadi aşkım balım kelimelerine uydurduğu şeye inandınız diyelim yine de sabahtan akşama kadar bi kadınla mesajlaşması garip değil mi?
Şaka olsa bir saat içinde şakalaşırsınız güldük bitti olurdu dedim zatenDuyduğum en saçma yalan olabilir. Eşiniz sizi salak yerine koymuş resmen yalan söylerken bile uğraşmamış. Hadi aşkım balım kelimelerine uydurduğu şeye inandınız diyelim yine de sabahtan akşama kadar bi kadınla mesajlaşması garip değil mi?
Sizinki de çok kötü olmuş.Boşandınız mı peki?Benimki " özledim aşkım" yazdığı halde yanlış anladın hayatım boşuna çocuğu alıp gittin hamile halinle halbuki o uzaktan bir akrabamız sen tanımazsın demişti,bu onu geçti tüh yaa
Ayni mahalledeyseniz zaten evli oldugunu biliyodur uzgunum bence masum degil ama keske askimli mesaj atsaydin senin yazdigini anlamis olma ihtimali yuksekYa bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani
Henüz boşanmadım boşanma sürecindeyim.Sizinki de çok kötü olmuş.Boşandınız mı peki?
Ozaman bırada kesin bir şey var eşiniz tembihlemiş olabilir çok zur bi durum yaa ben olsaydım eşiniz gibi mesaj atardım sema sana canım cicim yazdığımı görünce şüphelendi vs. Yazardım kızın tepkisini ölçmek içinYa bunu da düşündüm kızla konuşsam doğruyu söyler mi ki?Ha bir de eşimin adına kızla konuştum kız merhaba hocam dedi sizli bizli konuştu.Bilemedim yani
Annenize çok geçmiş olsun.Çok haklısınızAblacığım sabah düzgün kafayla tekrar okuyun mesajları o zaman daha iyi yorumlarsınız
Annem ameliyatta can çekişirken babam o vakitte bile o*uspulara mesaj atıyordu.o anı hatırladım yine sinirlendim bak.
Erkeklere cidden güvenilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?