Kocam doğru mu söylüyor?

Aslında inanmıyorsunuz, inanmak istiyorsunuz.

Madem yalan söylüyor insan daha akıllıca bir yalan söyler. Sizi ciddiye aldığı duruma bakın. O bunları anlatirken hmm tamam mı dediniz ? Telefonu paralar eline veririm.

Ben de böyle düşündüm aslında.Ben kıza benim mesajlaşmayı gördüğümü belli edecek şekilde yazdım zaten kız çok üzgün olduğunu elinden bişey gelirse yapmak isteyeceğini filan yazdı.

Çok yalancı gördüm ama bu kadar profesyoneline ilk kez şahit oldum. Tam oscarlık bir performans. Sizde hala acaba doğru mu söylüyor diyorsunuz?
Mağdem birbirinizi tanıyorsunuz Kızın annesi kızının evli bir adamla yazışmasına daha mı az tepki verecek? Gidin anlatın bakalım.

Zaten eşime dedim abimi alıp kızın anne babası ile konuşacağım dedim.
Walla abla ya kız ve kocan çok şeytan ya biz çok safız
Ben eşime dedim zaten iyiler hep kaybeder diye.İyi ve sadık bir eş olmak işe yaramıyor ne yazık ki

Zaten eşime dedim abimi alıp kızın anne babası ile konuşacağım dedim.

Ben eşime dedim zaten iyiler hep kaybeder diye.İyi ve sadık bir eş olmak işe yaramıyor ne yazık ki
Çok takma kafaya iyiler kaybetmez kaybedilir kaybeden eşin olur
Ayrıca evlililiğini bi paçoz için bitirme bence gözünüz hep eşinizizin üstünde olsun belki bu ona ders olmuştur. Iyi düşünelim iyi olsun

inanmıyoruuuuuummmm inanmak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…