Kocam doğru mu söylüyor?

Yuh yani daha önceki konuşmaları var mı ispat için silinen mesajları geri getirme programlari vardı bir onu araştırın.Zaten bahanesi çok saçma o kadar bekar erkek varken maşallah tek kocanizi bulmuş bu hanım anasını kandiracak

İlişki kesin varmış yani.Sizi haketmiyormuş.Hakkınızda hayırlısı olsun
Sağol canım inşallah. Benimki kesindi evet ama seninkininde kesin olduğu çok bariz belli aslında, sen sen ol eşinin hiç tatmin edici olmayan bu yalanına inanma.

Inanma sakin

Farzet ki aldattı eğer ayrılmayacaksanız kurcalamayın. Ama ben olsam kızın anasıyla konuşurdum

Yalan söylüyor, gözlerine inan...

Kim kime öyle mesajlar atar oyunda olsa şaka da olsa resmen sizi kekliyor eşiniz gözlerinizi acın inanmak istiyorum felan bi kenara bırakın

Kiz Allah seni sakacikdan tabi dur daha seni bosayip evlensin ozmn bi konu daha ac bole zor oluyo anlamamiz gercekmi degilmi

Kocanıza inanmak mı istiyorsunuz

O mesajları görünce sabah trip mi attınız o telefonu kafasında parçalardım be

Bir de çocukları üstüne yemin etmiş pislik herif her ne olursa olsun bir genç kızla o tarz yazışmak hoş değil

Erkekler yalanda da artık çığır açtı

Konu sahibi neden gitti?
Benim anlamadığım aldatılmayi kabul edeceksiniz belli.
O zaman niye hafiyelik oynuyorsunuz?

Yine birilerinin canı sıkılmış fake konu açmış.

Benimki " özledim aşkım" yazdığı halde yanlış anladın hayatım boşuna çocuğu alıp gittin hamile halinle halbuki o uzaktan bir akrabamız sen tanımazsın demişti,bu onu geçti tüh yaa
Te Allahım !!!
Bu tipler bir de kendilerini çok zeki, karşılarındaki eşlerinide kandırılmaya müsait aptal sanıp, şöyle mal mal yalanlar uyduruyorlar ya...neyse demiycem bişe ban yerim

Üzmek asla istemem ama ne yazık ki yalan söylüyor eşiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…