Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:( 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.

Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.

Ya erkeklerin topunun köküne kibrit suyu vallahi bunu kadın yapsa çeker vururlar sonra da namus temizledi diye alkış alırlar şimdi bu adamı da öldürsen boğsan mi bilemedim nasıl bir şey bu ya pislik Allah'ın cezası . O kararını vermiş elinden ne.gelir ki koca bir hiç ruhu orda olduktan sonra bedeni seninle olsa ne fark edecek bu evlilik malalsef bitmiş boşan demekten başka ne denir aç davani maddi manevi al.tazminat nafaka neyse gitsin yoluna ama emin ol ki anlayacak değerini

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:KK43: 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.

Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.

Eğer ayrılmak istiyorsa sakın ısrar etm
İlk defa mı böyle birsey yaşadınız 🤔
Ayrılmak istiyorsa bence kalması için asla ısrar etmeyin

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:KK43: 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.

yakalanan o ama tavrınız sanki siz yakalanmışsınız gibi. hayır madem böyle yapacaktınız ne diye tozu dumana kattınız ben anlamadım

Görmezden gelerek kurtarabilirsin

Sizi üzmek istemem ama siz adamı boşayacağınıza adam sizi boşamak istiyor. Hem suçlu hem güçlü
Evet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi

Boşan demeyin diyorsunuz ama adam sizi gözden çıkarmış , değeriniz yok belli ki. Bu şartlar altında evli kalıp ne yapacaksınız ? Kendi öz değerinizden nasıl daha önemli olabiliyor bu adamlar anlamıyorum...
17 yıllık evlilik, hayat zorluğu. Kira derdi ... uzar gider.

Bende bunu düşünüyorum. Biraz vakit olur kendimizi dinleriz dedim. Çok zavallica ama başka yol bulamadim.

Olacak olanı ertelemenin kime ne faydası var. Her şeye rağmen devam ederim diyorsanız keşke yakaladığınızı belli etmezdiniz. En azından görüntüde gururunuz incinmemiş olurdu.

Evet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi
Eski konunuzu şimdi hatırladım. Siz yıllardır karı koca ilişkisinden çok ev arkadaşı gibi yaşıyordunuz. Hatta eski konunuzda bir sürü başka şey konuşuldu. Bosanin bence, sizinki sevgi değil

Back
X