Kocam dönüyor, nasıl davranacağım

Boşanıp, boşanmamak çok kriterli bir tercih. Size hak vermesem de sizi anlıyorum.

Ama madem istemiyorsunuz o zaman neden tartışıyorsunuz? Ne değişti hayatınızda? Burnunu sürtmek istediniz belki, belki anlasın üzüntünüzü istediniz ama belli ki böyle birisi değil. Direkt fırsattan istifade boşanmak istemiş. Bundan sonrasında ben sizin yerinizde olsam boşanmayacaksam böyle durumlara kendimi sokmam. Nasıl tutacaksınız bu adamı artık. Nasılsa kabul ediyor, nasılsa boşanamıyor diye iyice arsızlaşacak. Allah yardımcınız olsun.

Ben eski sevgililerin bi anda akla düştüğünü sanmıyorum. Sizinle olan 17 yıllık evlilikte hep vardı bence aklında.

Boşan boşanma belki 1 kere demişimdir hadi olsun 2. Beni ilgilendirmez çünkü. Bu tarz bi adamla da evliliğinizi ancak onun kaçamaklarına göz yumarak yürütebilirsiniz. Ha bence ilaçlar yerine terapilerle nasıl ayakta kalabileceğinizi öğrenin öyle yola devam edin ama karar sizin.

Evet hem suçlu hem güçlü. Ona bu boşanma malzemesi oldu. Çıldırmak üzereyim. Eski kız arkadaşı da genel cerrah, bölüm başkanı. Tv de görüyorum bazen. Statüye mi vuruldu acaba. Ben sıradan memur emeklisi
Kusura bakmayın ama 38 yaşında neden emekli oldunuz? Özel değilse nedenini bilmek isterim.

Ben eski sevgililerin bi anda akla düştüğünü sanmıyorum. Sizinle olan 17 yıllık evlilikte hep vardı bence aklında.

Boşan boşanma belki 1 kere demişimdir hadi olsun 2. Beni ilgilendirmez çünkü. Bu tarz bi adamla da evliliğinizi ancak onun kaçamaklarına göz yumarak yürütebilirsiniz. Ha bence ilaçlar yerine terapilerle nasıl ayakta kalabileceğinizi öğrenin öyle yola devam edin ama karar sizin.
Terapi dediğiniz psikolog ise çok pahalı. 50 dk sı 500 tl. Ve tek seans olmazmış.

Bunun farkındayım. Nasıl kurtulmalıyız bağımliliktan?
Psikolojik destek almayı denediniz mi hiç ? Öz sevgi öz değer konularında eksiklik yaşayanlarda bu tür bağımlılıklar oluyor sanırım. Hayatta her şeyin bir çözümü var. Karşınızdaki adam arsız , yüzsüz. Eski sevgilisi olmasa başka birini bulacak. Arayışa girmiş çünkü. Zaman geçtikçe adam iyice zıvanadan çıkacak siz iyice üzüleceksiniz...

Boşanma gücün yok ama aldatılmayı bilerek o adamla yaşamakta çok zor her an şüpheleneceksiniz :( ne diyeceğimi bilemedim allah yardımcınız olsun

Terapi dediğiniz psikolog ise çok pahalı. 50 dk sı 500 tl. Ve tek seans olmazmış.
Belediyelerin ücretsiz psikologları var.
Birçok yeni mezun psikolog terapi eğitimlerini pekiştirmek için cüzi ücretlerle veriyor seansları.
Ya da online seanslar görece daha uygun.

Sizin ilaçlık neyiniz var ki şu anlattığınız durumda? Depresif bozukluk deseniz 1 haftada tanı konabilecek bi şey değil. Önceden gelen bi depresyonunuz varsa tamam ama sizin eşiniz olmazsa yalnız kalacağınızdan korkmanız ilaçla geçebilecek bi şey değil 🤷🏿‍♀️

Bana neden cevap vermiyorsunuz? Yaşınız normalde 45 mi 38 mi? Çünkü önceki konunuzda eşim 55 ben 45 yaşındayım demişsiniz şimdi de 38 diyorsunuz hangisi doğru?
Nickindeki 78 doğum tarihi ise bu sorusunda biraz gençleşmiş herhalde. Bir de emekliyim demiş ama 38'de emeklilik mümkün mü fikrim yok

Arkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.:KK43: 49 yaşında kendisi. Bende 38. Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.

Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Çok pardon da madem adam gitmesin diye yalvarır pozisyona geçeceksiniz ne diye ortalıpı ayağa kaldırdınız? Bence boşanmak üzere geliyor.

Madem maddi gücünüz yok, adama bağımlısıniz ne diye ortalığı toz duman ediyorsunuz, görmezden gelin gitsin buluşsun, bölüm başkanı genel cerrah evli, çocuklu 49 yaşında adamı ne yapsin en fazla kahve içer.
Gencecik oğlanlar dururken
Cerrah kadın. 10 yıl önce boşanmış. Aynı yaştalar. Çay icme gibi değildi konuşmalar malesef:( acaba diyorum kadında boşlukta mı eşimin ödü koptu yalniz onu ararım diye.

Back
X