- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.636
- 798
Malesef tozu dumana kattırıp boşanmamanız adamı arsızlaştıracak. Zamanla aldatma nedeni siz olacaksınız. Dikkat edin de hastalık kapmayın
nasıl kapacak hastalığı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef tozu dumana kattırıp boşanmamanız adamı arsızlaştıracak. Zamanla aldatma nedeni siz olacaksınız. Dikkat edin de hastalık kapmayın
Ya ahahahah bu bizim 50 yaşında kocası olup cinsellik olmayan üye. Adını değiştirmiş. İlk konusunda dedim ona başka biri vardır diye. O da kuşu ötmüyor ki demişti![]()
Eski sevgiliyi eve kuma getirin. Evladınız hariç hepiniz mutlu olursunuz eminim. Boşan demeyeceğiz madem, ancak adamın ŞEYİ tatmin olursa mutlu olur, ona da böyle bir çare bulunur. Zaten eski sevgili olmasa bir iki aya başkası olur ama illa ikinci bir kaıdn olur ve olacak. Paraları da üçüncüsü yersiniz artık
Hani aldatmıyordu sizi. Sizin amacınız başınızda erkek olsun ama herkes istediği hayatı yaşasınYeni hayat düşünülmüyor inanki. Bu zorluğu yaşayan bilir.![]()
Kadının derdi belli. Evli kalayım ama istediğimi yapayım. Bir nevi açık ilişkibir önceki mesajım kendini imha etmiştir![]()
Aslında tam o da değil beni bırakmasın bana ilgisi üstümde olsun da der gibi. Ama o kadar yalan barındırıyor ki hikaye neresi doğru adamla ilgili emin olamıyorumKadının derdi belli. Evli kalayım ama istediğimi yapayım. Bir nevi açık ilişki
Adamın sevgilileriyle buluşmasına sesinizi çıkarmayın. Susun oturun. Cebine de prezervatifini koyun oh mis. Bak ne güzel çözüldü sorununuz :) boşanmanıza hiç gerek yok erkeklerin köküne kıran girdi çünkü. Mazallah kocasız naparsınızArkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Ya da bana aşıksınAy ben neden Orange cevapladı sandım ki yappler çok benziyor ondan sanırım.
Kocasının yaşını da 55'ten 49'a düşürmüş![]()
Yes bildin.Ya da bana aşıksın
Hazırda bekle seni kuma alıciimYes bildin.![]()
Sen böyle davrandigin sürece o adam eskisiyle başlar yenileride gelir. Ben yutarim dersen buyur devam etArkadaslar eşimin arkadaşıyla konuşmasını duydum geçen hafta. Eski kız arkadaşıyla buluşma planliyordu. Bana yakalaninca tozu dumana kattım tabi gitti annesinin yanında kaldı başka şehirde 7 gündür yok. Hatta benimle ayrılmak istediğini söyledi.Ben perişan bir şekilde nasıl geçirdim 7 günü anlatamam. Ben çok seviyorum onu. Hiç vazgeçmedim. Hep destek oldum olurum.
Ayrılmak istemiyorum. Oğlumuz büyüyor. Ailem yok, tek başıma kalmak istemem. Şimdi yarin annesiyle gelecekmiş. Hiç konuşmadık. Oğluma demiş. Burada işleri var tabi mecbur. Ben psikiyatrist ilaçlarımla biraz iyi oldum. Gittim saçımı boyattim falan. Yarın gelecek diye ayağa kalktım.
Peki benim tavrım ne olmalı? Onsuzda olmuyor maddi manevi. Kimselere anlatamadım. Sizin yorumunuzu alayım. Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.
Teşekkür ederim şimdiden.
Kendilerine yetmiyorlar, yalnız kalamıyorlar, birey olamıyorlar çünkü. Bir erkeğe bağımlı ve kul köle olmak bunlardan daha kolay geliyor.Boşan demeyin diyorsunuz ama adam sizi gözden çıkarmış , değeriniz yok belli ki. Bu şartlar altında evli kalıp ne yapacaksınız ? Kendi öz değerinizden nasıl daha önemli olabiliyor bu adamlar anlamıyorum...
Canım benim psikologlar bana pahalı. O yüzden sizlere danisiyorum. 50 dk 500 tl. En az seans diyor bide![]()
Konunun çok dışında ama pek çok kez kadın genel cerrah ile karşılaştım. Neden olmasın?Turkiye'de kac tane kadin genel cerrah var? Cok gittim genel cerrahiye. Hic kadina denk gelmedim. Uyduruyor musunuz?
Sasirdim cunku buyuk bir sehirde yasiyorum. Cok kez buyuk hastanelerin genel cerrahi bolumune gittim. Ameliyat oldum. Hic ama hic rastlamadim. Sayilari erkeklere oranla az diye biliyorum.Konunun çok dışında ama pek çok kez kadın genel cerrah ile karşılaştım. Neden olmasın?
Sasirdim cunku buyuk bir sehirde yasiyorum. Cok kez buyuk hastanelerin genel cerrahi bolumune gittim. Ameliyat oldum. Hic ama hic rastlamadim.
Kurtaramazsınız.Ne yapicam ben şimdi? Tekrar gitmesin inşallah. Nolur bitmiş boşan vs demeyin. Ben nasıl kurtarırım çabasindayim.