Kocam duygularımı önemsemiyor

bebiskombenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
114
16
98
35
Arkadaşlar merhaba,
8 yıllık evliyim 3 yaşında da bir oğlum var.
30 yaşındayım. Eşimden yıllardır şikayetçi olduğum konu var ama o maalesef asla dikkat etmedi etmiyorda. Benim duygularımı önemsemiyor bir şeye mi kırıldım o önemli görmüyorsa telafi etme gereği duymuyor ağlasam bile dönüp arkasına bakmıyor. Ona göre ben herşeyi abartıyorum. Bi sıkıntımı mı yaşadık diğer gün kaldığımız yerden devam etmek istiyor uzatmamalıymışım ama benim duygularım kırılan kalbim uğrattığı hayal kırıklıkları asla umrunda değil. Eşim bir hata mı yapıyor onu yaptığı şeyin yanlış olduğuna inandırmaya ikna etmeye çalışıyorum. Beni kırdığını çok üzüldüğümü anlatıyorum.Ne konuştuklarımdan ders çıkarıyor ne de mahcup oluyor. Bugün mesela üstüme giyecek birşeyim kalmadı sürekli üç tane tshirtimi değiştirip giydiğimi söyledim. O da bana neyseki kışlık çok kıyafetin var yazın bitmesine de az kaldı dedi çok çok üzüldüm kırıldım. Benim gibi şeyler yaşayan var mı erkeklerin hepsi mi böle yoksa bu mu böle umursamaz

Erkeklerin hepsi böyle değil, elbet eşiniz gibi binbir çeşit insan var sizde o çeşitlerinden birine denk gelmişsiniz. Dile kolay 8 yıllık evlilik merak ediyorum altında yatan nedenleri?
Cinsel hayatınız nasıl? İletisiminiz? Birbirinize olan saygınız?
Önceden böyle miydi sonradan mı böyle oldu?
Eğer önceden böyle değil ve sonradan böyle olduysa sebebi nedir?
Önceden böyle ise ve bunu bilerek neden evlendiniz?

Hepsi aynı değil tabiki Allah sabır versin daha net olun bana neden böyle davranıyosun benim yaşım genç isteğimi giymek istiyorum diyin imkanınız varsa tabiki

erkeklerin hepsi böyle değil.seninki değer vermiyo.maddi olarak ona muhtaçsınız anladığım kadarıyla , e bi yere de gitmiyosunuz boşanma gibi, senelerdir böyle gelmiş böyle gider kafasıyla yaşıyo adam.yani böyle düşünmesinin ve davranmasının sebebi bu düşünce tarzı.

Sizde tavrinizi ona göre koyun. Kendinizi önemseyin. Kendi alaniniz olsun. Evlendik diye tapumuz kimsede degil. Ilgi gostermiyorsa sizde gostermeyeceksiniz ki eminim su gune kadar gostermissinizdir ve sonuca ulasamamissinizdir. Oturup konussaniz yine abartiyor dert yaniyor olacaksiniz. Onunda ihtiyaclariyla ilgili zaman kaydirin. Nasilki kış geliyormuş sizin soylediginiz zamanlarda gelecektir. Kendisi de bu zamanlari bekleyebilir. Biz makina degiliz bazi erkekler evlenince bir esya gibi yanlarinda durmamizi bekliyorlar ilgi gostermek falan bos geliyor. Bunun önüne ilk rahatsiz oldugunuz andan itibaren gecmelisiniz yoksa ilerde sen cok degistinlerle karsimiza gelirler. Eger birseylere ihtiyaciniz varsa ve durumunuzda buna musaitse ben bunlari almaya gidiyorum ya da bunlari almamiz gerek hazirlan cikalim deyin. Gonul almayi bilmiyorsa ogretin bu sekilde cok zor. Agladiginizda orali olmuyorsa asla yaninda aglamayin esinizde o kapasite yok ya da isine gelmiyor.

Altında yatan nedenleri inanın bende çok merak ediyorum. İlgili bir bayanım çalışıyordum normalde hamileliğim boyunca bile çalıştım. Çocuğum 1 yaşına geldikten sona yine başladım çalışmaya. Hiç üstüne yük olmadım. Şimdi ise çalışmıyorum çocuğuma ben bakmak istediğim için işten ayrıldım. Şimdi maalesef onun kazandığıyla birşeyler almak zorundayım. Kartlar yüksek gelio kasımda normale dönecek. Ama söyleme tarzı beni kırmaktan çekinmeyişi düşünmeden konuşması pat diye kalbime gülle indirmesi neden diye çok düşünüyorum. Ona söylüyorum anlatıyorum tamam aşkım sen haklısın özür dilerim bi daha dikkatli olurum diyip gelip öpüyor. Ama yani konu kapansın diye yapıyor. Normalde gerekten iyiyken çok iyiyiz uyumluyuz ama kötüyken de çok kötüyüz. Bir insanın hatasını asla kabul etmemesi yerinde sayması kendini değiştirmek istemeyişi ben böyleyim deyişi çok kötü. Bi de şöyle bir şey var dışarıya karşı aşırı düşünceli bir insan hem konuşma olarak hem davranış olarak. Sevgiliyken böyle değildi kesinlikle evlendikten ve özellikle çocuk olduktan sonra böyle oldu.

yani bu ay değilde diğer ay alalım kartım yüksek gelecek hayatım deseydi tamam bitanem derdim ama söyleme şekli ve kırması sonra da beni abartıyorsun diyip suçlaması

Maddi yonden zorlaniyor olabilir mi esiniz?Siz de calisiyor musunuz?Açıkçası esiniz gibi dusunuyorum bende iki hafta sonra yaz bitiyor zaten tisortu giyemezsiniz ki..

Altında yatan nedenleri inanın bende çok merak ediyorum. İlgili bir bayanım çalışıyordum normalde hamileliğim boyunca bile çalıştım. Çocuğum 1 yaşına geldikten sona yine başladım çalışmaya. Hiç üstüne yük olmadım. Şimdi ise çalışmıyorum çocuğuma ben bakmak istediğim için işten ayrıldım. Şimdi maalesef onun kazandığıyla birşeyler almak zorundayım. Kartlar yüksek gelio kasımda normale dönecek. Ama söyleme tarzı beni kırmaktan çekinmeyişi düşünmeden konuşması pat diye kalbime gülle indirmesi neden diye çok düşünüyorum. Ona söylüyorum anlatıyorum tamam aşkım sen haklısın özür dilerim bi daha dikkatli olurum diyip gelip öpüyor. Ama yani konu kapansın diye yapıyor. Normalde gerekten iyiyken çok iyiyiz uyumluyuz ama kötüyken de çok kötüyüz. Bir insanın hatasını asla kabul etmemesi yerinde sayması kendini değiştirmek istemeyişi ben böyleyim deyişi çok kötü. Bi de şöyle bir şey var dışarıya karşı aşırı düşünceli bir insan hem konuşma olarak hem davranış olarak. Sevgiliyken böyle değildi kesinlikle evlendikten ve özellikle çocuk olduktan sonra böyle oldu.

Yanlız değilsin bacım aynı dert bende de var çok şükür sorunlarımızı bitirdik ama can çıkar huy çıkmaz oluruna bırak düzeleceğini sanmam huzursuzluk çıkmasın boşuna saygı biterse hersey bitiyor maalesef gün gelir eski halini mumla ararsın sen uzak durmaya çalış kendi yaklaşır azda olsa diye tahmin ediyorum Allah sabır versin

Hepsi aynı değil tabiki Allah sabır versin daha net olun bana neden böyle davranıyosun benim yaşım genç isteğimi giymek istiyorum diyin imkanınız varsa tabiki
Gerçekten allahtan çok sabır diliyorum dua ediyorum çünkü duygulara önem vermeyen kırmaktan çekinmeyen bir eşle hayatı sürdürmek çok zor. İstediğim çoğu şeyi alamıyorum maalesef ama hiç sorun etmem fuzuli şey bile almam. Yani ne zaman ihtiyaç olmadan alışverişe çıktım hatırlamıyorum bile. Bana neden böyle davranıyorsun çok dedim ama bugün tamam diyorsa yarın başka bir konu ama aynı konuşma tarzıyla karşıma çıkıyor. 3 yaşındaki oğlum yanlış bir şey yaptığında konuşup ikaz ediyorum anlıyor ve bir daha yapmıyor. Ama eşim onun kadar olamıyor.

yani bu ay değilde diğer ay alalım kartım yüksek gelecek hayatım deseydi tamam bitanem derdim ama söyleme şekli ve kırması sonra da beni abartıyorsun diyip suçlaması
Almıyorsa napacaksın çene yapa yapa istediğini aldırtacaksın bizim de tarz olarak tarzlarımız farklı izin vermiyorsa istediğim şeyi alamıyorum neymiş o beğenmemişmiş çene yapa yapa alıyorum yeter tamam söyleyip durma git al diyor herşeye de alınma bak gelip özür diliyormuş buna şükür burda neler okuyoruz

Maddi yonden zorlaniyor olabilir mi esiniz?Siz de calisiyor musunuz?Açıkçası esiniz gibi dusunuyorum bende iki hafta sonra yaz bitiyor zaten tisortu giyemezsiniz ki..
Bi kaç ay kart yüksek gelecek kasımda normale dönecek ama bana o şekilde söyleme tarzı çok kırıcı geldi kazak giymeye daha çok var kazağa gelene kadar baharlık birşeyler gerekecek. Ben işi bıraktım 3 ay oluyor. Bu zamana kadar ona hiç yük olmadım şimdide böle konuşması beni çok kırdı. Kırdığını söylememe rağmen kabul etmeyişi de ayrı zaten. Hadi alamayacak durumdasın yani hayatım bu ay değilde diğer ay bakarız olur mu demesi daha normal iken böyle konuşması çok normal mi sizce

Doğru diyorsun bacım can çıkarda huy çıkmazmış. Bu zamana kadar değişmedi hep söledim hep aynı şeyleri yaptı. Uzak duruyorum trip atıyorum gelio yaklaşıyor hemde hiç bir şey olmamış gibi. Saygı tam bitmişti bizde ama toparladık çok şükür. Çok şey yaşadık çok boşanma aşamalarına geldik ama bitiremedik. Yani böyle anlatıldığında çok önemli değilmiş gibi gelio ama gerçekten kalp kıran biriyle yaşamak zor. Allah hepimizi iyi etsin inşallah.

Çok iyi anlıyorum vallahi benimki yani eski eşimde hiç ne düşünüyorım önemsemedi hep kendi dediği olsun kadın agzini dahi acmicak aglasam neden agliyorsun demezdl Gerilzekali misin neden agliyorsun derdi malesef hep yanlis Yetistirilme canim

İnşallah canım bende az çekmedim geçmiş paylaşımıma bak anlarsın. Dediğin gibi hiç bir şey olmamış gibi davranır ve sen konuşunca boş konuşan uzatan oluyorsun kendini geride tutmaya çalış hiç olmazsa kavga çıkmaz arada konuşsa da biseydir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…