Kocam duygularımı önemsemiyor

Kasima kadar sikintiniz varmis.Esiniz de size darilabilir objektif bakarsaniz.Yani hem borcumuz var hem karim evde ne gerek var diye dusunebilir..Sizi anliyorum cumlenin basina hayatim diye baslasa,gonlunuzu alarak konuşsa zaten uzulmezdiniz.Ama bence siz de alingansiniz bu ara.Eve kapanmak,bebek icin yorulmak vs sinirlerinizi hassaslastirmis olabilir..Sizin durumunuzda olsam ve esim bana bunu soylese ben de ayni esiniz gibi tepki verirdim.Calismaya baslayinca alırsınız gonlunuze gore kiyafet.

Almıyorsa napacaksın çene yapa yapa istediğini aldırtacaksın :KK70: bizim de tarz olarak tarzlarımız farklı izin vermiyorsa istediğim şeyi alamıyorum neymiş o beğenmemişmiş çene yapa yapa alıyorum yeter tamam söyleyip durma git al diyor herşeye de alınma bak gelip özür diliyormuş buna şükür burda neler okuyoruz
Çenemizle mağlup ederiz adamları doğru söylüyorsun😂 yok kıs günü rezil olmasın diye yarım ağız özür diliyor oflaya puflaya. Yani benim kalbimi mi kırmış üzülmüş müyüm hiç umrunda değil. Giyim konusu olmasa bile yani. Bak geçen balkondaydı parmaklıkları boyuyordu o bende çıktım balkona. elbise vardı üstümde. yüksek girişte oturuyorum balkonda camlı ama camları açmış. yoldan orta yaşta bi adam geçti ama gözleriyle gözlerimin içine baka baka yürüdü yolda. Aa ne bakıo bu dedim ya bizimki hiç bakmadı bile. Adam yürüyor ama önüne bakmıyor düşün. Ne bakıosun lan dedim el kol yaptım sona uzaklaştı gitti. Ya dedim sana yazıklar olsun niye tepki vermedin dedim iş yapıyorum görmüomusun dedi görsek tepki verirdik heralde dedi ben şok😱

Genelde çok konuşan çok dırdır yapan kadınları bir süre sonra erkekler takmazlar. Sürekli şikayet edip başının etini yiyorsanız defalarca aynı şeyleri tekrarlıyorsaniz hata yapıyorsunuz. Bi kendinizi analiz edin derim. İstekleriniz konusunda net ve kararlı davranın. Ben bunun boyle olmasını istiyorum diyin ve konuyu kapatın. 100 kere anlatmaya çalışmayın. Kısa ve öz davranın.

Çenemizle mağlup ederiz adamları doğru söylüyorsun😂 yok kıs günü rezil olmasın diye yarım ağız özür diliyor oflaya puflaya. Yani benim kalbimi mi kırmış üzülmüş müyüm hiç umrunda değil. Giyim konusu olmasa bile yani. Bak geçen balkondaydı parmaklıkları boyuyordu o bende çıktım balkona. elbise vardı üstümde. yüksek girişte oturuyorum balkonda camlı ama camları açmış. yoldan orta yaşta bi adam geçti ama gözleriyle gözlerimin içine baka baka yürüdü yolda. Aa ne bakıo bu dedim ya bizimki hiç bakmadı bile. Adam yürüyor ama önüne bakmıyor düşün. Ne bakıosun lan dedim el kol yaptım sona uzaklaştı gitti. Ya dedim sana yazıklar olsun niye tepki vermedin dedim iş yapıyorum görmüomusun dedi görsek tepki verirdik heralde dedi ben şok😱
Öyle bakacak biri baktığına pişman eder eşim tepkisini verir ama farketmemiştir eşin bence abartıyor olabilir misin 😁

Bnm Koca da aynn böyle...
Her zaman haklıdır benm verdigim tepkiler hep abarti ve gereksizdir onn icin asla telafi etmeye çalışmaz dolayısıyle cok degerli hissedemem kendimi .
Fikirlerme saygısı gercekten yok

Sizde tavrinizi ona göre koyun. Kendinizi önemseyin. Kendi alaniniz olsun. Evlendik diye tapumuz kimsede degil. Ilgi gostermiyorsa sizde gostermeyeceksiniz ki eminim su gune kadar gostermissinizdir ve sonuca ulasamamissinizdir. Oturup konussaniz yine abartiyor dert yaniyor olacaksiniz. Onunda ihtiyaclariyla ilgili zaman kaydirin. Nasilki kış geliyormuş sizin soylediginiz zamanlarda gelecektir. Kendisi de bu zamanlari bekleyebilir. Biz makina degiliz bazi erkekler evlenince bir esya gibi yanlarinda durmamizi bekliyorlar ilgi gostermek falan bos geliyor. Bunun önüne ilk rahatsiz oldugunuz andan itibaren gecmelisiniz yoksa ilerde sen cok degistinlerle karsimiza gelirler. Eger birseylere ihtiyaciniz varsa ve durumunuzda buna musaitse ben bunlari almaya gidiyorum ya da bunlari almamiz gerek hazirlan cikalim deyin. Gonul almayi bilmiyorsa ogretin bu sekilde cok zor. Agladiginizda orali olmuyorsa asla yaninda aglamayin esinizde o kapasite yok ya da isine gelmiyor.
Bende evet onun ihtiyaçlarını erteliyorum ama ders alıp bir dahakine daha dikkatli oluyor mu hayır. Güzelce konuşuyorum sevgi göstermene şefkatine ihtiyacım oluyor niye böyle yapıyorsun diyorum sana bişey söleyince niye aslan kesilip ölümüne kendini savunuyorsun diyorum. Yani kadın bişeylerden rahatsızsa dinle anla kendini sorgula ve bidaha da yapma. Ama yok ben beyaz diosam bi tartışmamızda o beyaz olsa da ona beyaz demez hayır siyah der. Gönül almayı gerçekten bilmiyor bazen kadın olduğumu unutturuyor bana. Gönül almak telafi etmek samimi bir şekilde göz göze konuşmak yok. Anca tamam uzatmayalım günümüzü mahvetmeyelim der. Bu nasıl sığ bir evliliktir diye düşünürüm ben ondan sonra. Belki küçük görünebilir sorun ama değil büyük bir problem çiftlerden birinin diğerinin duygularına karşılık vermemesi onu umursamaması. Ağladığında suçluluk duymaması üzülmemesi. Çok üzücü çok. Bu sebeplerden boşanma olmaz ama devam etmekte çok zor oluyor işte.

Öyle bakacak biri baktığına pişman eder eşim tepkisini verir ama farketmemiştir eşin bence abartıyor olabilir misin 😁
Ya hayır inanki benimki parmaklıkları boyuyor adamda hemen önümüzden geçiyor. Ve görmese bile aa bu adam ne bakıo ya dememden sona bile bakarsın dimi ama bakmadı. Adam uzaklaştı sona görsek tepki verirdik dedi işte.

Ya hayır inanki benimki parmaklıkları boyuyor adamda hemen önümüzden geçiyor. Ve görmese bile aa bu adam ne bakıo ya dememden sona bile bakarsın dimi ama bakmadı. Adam uzaklaştı sona görsek tepki verirdik dedi işte.
Bulaşmayım demiştir başına bela almamak için çeşit türlü insan var şimdi millete bişey demeye de gelmiyor

Kasima kadar sikintiniz varmis.Esiniz de size darilabilir objektif bakarsaniz.Yani hem borcumuz var hem karim evde ne gerek var diye dusunebilir..Sizi anliyorum cumlenin basina hayatim diye baslasa,gonlunuzu alarak konuşsa zaten uzulmezdiniz.Ama bence siz de alingansiniz bu ara.Eve kapanmak,bebek icin yorulmak vs sinirlerinizi hassaslastirmis olabilir..Sizin durumunuzda olsam ve esim bana bunu soylese ben de ayni esiniz gibi tepki verirdim.Calismaya baslayinca alırsınız gonlunuze gore kiyafet.
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için sizde doğru söylüyor olabilirsiniz. Eşimin içinde kötü bir niyet yok belki ama konuşma tarzı çok yanlış bide ben ona da söyledim bir kere daha böle bişey yaşadık önceki akşam. bu konularda lütfen daha özenli konuş alınıyorum çalışmıyorum artık çünkü dedim. Eiii tamam dedi ve yine aynı şey işte 🤦🏻‍♀️

Bnm Koca da aynn böyle...
Her zaman haklıdır benm verdigim tepkiler hep abarti ve gereksizdir onn icin asla telafi etmeye çalışmaz dolayısıyle cok degerli hissedemem kendimi .
Fikirlerme saygısı gercekten yok
Ayneeeeen öyle. O kendini haklı görüyorsa benim kalbimin hiç bir önemi yok onun için. Gönül almaya çalışmaz konuşalımmı demez. Sonra ben bu yaşımda kadın gibi hissedemez olurum

Ayneeeeen öyle. O kendini haklı görüyorsa benim kalbimin hiç bir önemi yok onun için. Gönül almaya çalışmaz konuşalımmı demez. Sonra ben bu yaşımda kadın gibi hissedemez olurum
Allah yardımcımız olsun yaşlar i ilerledikçe kıymet bilmeye baslar adamlar o zamana kadar dayanabilmeyi umuyorum

İnşallah canım bende az çekmedim geçmiş paylaşımıma bak anlarsın. Dediğin gibi hiç bir şey olmamış gibi davranır ve sen konuşunca boş konuşan uzatan oluyorsun kendini geride tutmaya çalış hiç olmazsa kavga çıkmaz arada konuşsa da biseydir bence
Evet aynen öyle canım ben kendimi yerden yere atsam bile umrunda olmaz o kadar vurdumduymaz. Konuşmak anlaşmaya çalışmak isteyincede offf bunaldım ya der. Ah be canım kavga çıkmasında susayım öle yaşayıp gidelimle de hayat geçmez🤦🏻‍♀️

Allah yardımcımız olsun yaşlar i ilerledikçe kıymet bilmeye baslar adamlar o zamana kadar dayanabilmeyi umuyorum
Amin amin Allah hidayet versin hatta adamlara Kibar anlayışlı güzel sözlü olmalarını nasip etsin inşallah. Biz eşimle aynı yaştayız. Ondan küçük olsaydım belki yaş ilerledikçe kıymet bilirdi ama maalesef sanmıyorum. para olsa terapiste kesin götürürdüm 😅🤦🏻‍♀

Böyle hissettiğinizi eşinizede anlattınız mi. Anlattiysaniz nasıl tepki verdi.
Anlatıyorum yüzüme bakmadan dinliyor sonra ne var bunda ne yaptım ben sanki böyle abartıyorsun büyütüyorsun diyor. Sen çok ince düşünüyorsun diyor. Bi hata yaptığında söylediğimde hiç düşünmüyor pişkin pişkin cevaplar veriyor. Yani hata yaptığını bile ben ona söylüyorum kendi farkında olmuyor ya da takmıyor. Ben söylesem bile beni suçluyor abartıyorsun ince düşünüyorsun diyor.😫

Genelde çok konuşan çok dırdır yapan kadınları bir süre sonra erkekler takmazlar. Sürekli şikayet edip başının etini yiyorsanız defalarca aynı şeyleri tekrarlıyorsaniz hata yapıyorsunuz. Bi kendinizi analiz edin derim. İstekleriniz konusunda net ve kararlı davranın. Ben bunun boyle olmasını istiyorum diyin ve konuyu kapatın. 100 kere anlatmaya çalışmayın. Kısa ve öz davranın.
Ya inanınki tartışamadan laftan sözden huzursuz stresli olmaktan nefret ederim kaçınırım. Ama kendini okadar tekrarlayan biriki sürekli aynı falsoları yapıyor. Ben hatta ona soruyorum bende sevmediğin bir şey var mı dikkat etmemi istediğin bir şey var mı diorum o da hayır yok ama bende çok var dimi diyor ve gülüyor. Hep dikkat edicem diyor iki gün sonra yine suçlu olmasına rağmen haklı gibi boy gösteriyor benim ne düşündüğüm ne hissettiğim umrunda olmuyor.

Çok iyi anlıyorum vallahi benimki yani eski eşimde hiç ne düşünüyorım önemsemedi hep kendi dediği olsun kadın agzini dahi acmicak aglasam neden agliyorsun demezdl Gerilzekali misin neden agliyorsun derdi malesef hep yanlis Yetistirilme canim
Erkekler zalimlik yapmasa insanlık yapsa kadınlar mutlu olsa çocuklar hep çiçek açsa 🌸😞

Anlatıyorum yüzüme bakmadan dinliyor sonra ne var bunda ne yaptım ben sanki böyle abartıyorsun büyütüyorsun diyor. Sen çok ince düşünüyorsun diyor. Bi hata yaptığında söylediğimde hiç düşünmüyor pişkin pişkin cevaplar veriyor. Yani hata yaptığını bile ben ona söylüyorum kendi farkında olmuyor ya da takmıyor. Ben söylesem bile beni suçluyor abartıyorsun ince düşünüyorsun diyor.😫
Sanırım 8 yıllık evliliğinizin başında bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz. Tepki göstermediğiniz için eşiniz de kendi davranışlarını alışkanlık haline getirmiş ve doğru olarak kabul etmiş. Şimdi tepki göstermeye çalışsanız da sizi anlamasi biraz güç zaman gerekiyor. Bundan sonra yanlış olan davranışını sakince anlatmaya çalışın.

Sanırım 8 yıllık evliliğinizin başında bazı şeyleri görmezden gelmişsiniz. Tepki göstermediğiniz için eşiniz de kendi davranışlarını alışkanlık haline getirmiş ve doğru olarak kabul etmiş. Şimdi tepki göstermeye çalışsanız da sizi anlamasi biraz güç zaman gerekiyor. Bundan sonra yanlış olan davranışını sakince anlatmaya çalışın.
Ben hep rahatsızlığımı kırgınlığımı ifade ettim görmezden gelmedim gelemezdimde zaten balık burcuyum bir de yani. Hep söyledim konuştum tartışmalarımızda ağlayarak bile söyledim neden bunu bana yapıosun bilerek mi yapıosun dedim. Ama o kendi hatalı olmasına rağmen hep su üstüne çıkmaya çalıştı. Hem suçlu hem güçlü idi. Güzellikten yana adamlıktan yana olim demedi haklı olmaya çalıştı hep.

Back
X