Kocam egoma zarar veriyor

Ex eltim devlette hemşire kaynım çöp kamyonu kullanıyordu ve kadrosuz olduğu için asgari ücret alıyordu yani eltim ondan çok daha yüksek alıyordu ve inanın kocasına okadar saygılı ve yücelten bir kadındı ki sürekli kocasıyla çok gurur duyduğunu gerekirse taştan ekmeğini çıkaran bir eşe sahip olduğu için şanslı olduğunu dile getirirdi ve eltimi bu yönüyle çok beğenir ve takdir ederdim gerçekten mükemmel bir kadındı.Kıssadan hisse diyerek gidiyorum

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Sanki evlenirken öğretmendi sonradan bıraktı gibi konuşmuşsunuz.Yani evlenirken bilmiyor muydunuz?

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Ben bu düşüncenize saygı duyamayacağım.bu dünyadaki herşey para pul değil.ego hiç değil.yazık adama

ama adamın ısı var zaten sadece suan maddı anlamda yeterlı degıl oda daha yenı oldugu ıcın
mesela kurumsal bır yere calısıyor ama ısten cıkarılmısta olabılırdı kac ay ıssız kalabılır
herkes ıster hep en guzel yerlerde calısmayı rahat ortamları ama bazen sartlar zorlayabılır
kocası zaten bana bıraz uyumsuz da geldı kardesıyle bır ıs yaparken cocuk gıbı ıs yerını terk etmek ısten ayrılmak falan kendı ısı gucu de varmıs anlasamıyorlarsa ıs ıcabı devam edebılırdı bılemıyorum ama bana karısının korkusundan ne yapacagını sasırmıs bır adam profılı gıbı geldı oyle aktardı bırazda konu sahıbı :)

Ay peki ben ne yapayım benim esim 8 aydir issiz benim de isim yok cocukta var aldigi 1500 issizlik maasinin ustunu her ay tazminatindan alip tamamlayip öyle evi gecindiriyor tazminati da bitti gelecek ay da son issizlik maasi yatacak o da kesilecek hala ortada iş de yok. Bunala sıkıla bi hal oldum ama hic esimi eziklemek aklima gelmemisti :))

Ben şuan çalısmıyorum, ama çalışsaydım ve eşimin aldığı maaşı alsaydım eşim evde otursaydı çıkıp çalış demezdim asla. Kadın oturunca oluyor ama erkek oturunca neden olmuyor.
Sizin eşiniz oturmuyor birde adam kendi kendine bir şekilde birşeyler yapmaya çalışıyor, ee siz ondan fazla maaş alınca ne oluyor anlamadım? Allah akıl fikir versin ne diyim... Sizin evliliğiniz aşk evliliği değil kusura bakmayın ama keşke başından maddiyata önem verdiğinizi açıkca belirtseydiniz de adamın da başı yanmasaydı.

Ex eltim devlette hemşire kaynım çöp kamyonu kullanıyordu ve kadrosuz olduğu için asgari ücret alıyordu yani eltim ondan çok daha yüksek alıyordu ve inanın kocasına okadar saygılı ve yücelten bir kadındı ki sürekli kocasıyla çok gurur duyduğunu gerekirse taştan ekmeğini çıkaran bir eşe sahip olduğu için şanslı olduğunu dile getirirdi ve eltimi bu yönüyle çok beğenir ve takdir ederdim gerçekten mükemmel bir kadındı.Kıssadan hisse diyerek gidiyorum
boşandilar mi??

peygamber efendimiz ticaretle uğraştığı unutmayalim.. eşi hatice annemiz zengindi.. ama zenginliğine hiç bi zaman bakmadi... evlilikleri uzun sürdü.. çocuklari oldu...
ticaretle uğraşmak güzel bişeydir..
eşiniz en azindan bunu yaptığı insanlara güven peşinde olmasi çok güzel...
konu sahibinin kendisini öğretmen olmasi ben ondan daha yüksek maaş aliyorum... eşinin ticaret işini beğenmemesi.. arkadaşlari kocan ne iş yapıyo dedikleri cevap vermemesi...
ve evde prensesler gibi oturan eltisini kıskanmasi hiç hoş degil. ve eşinize acidim.. adamin gururunu yemesi.. .karisini bi türlü kendisini memnun edememesi ve destek görmemesi çok zor.. :KK43:
dipnot: konu sahibi Kaçti verecegi cevabini bulamadı...

keske adami bosasan...

adam bosandikdan sonra söyle köseyi dönse cok zengin olsa. barbie gibi biriyle evlense yatlarda katlarda gününü gün etse...

sen benim bes bin teeleeemm var diye skr skr dans etsen
boşandiranlar kulubunu yazan kişi bu kesin boşandiriyor listeye yazayim der bak benden sölemesi :D:D:D

kocana üzüldüm ta buralardan.
iyi günde kötü günde sözünü öylesine söylemiş gibisin.
kavga edip mağazadan ayrılacağını bilseydin zaten evlenmezdin dimi örtmen hanım.

Ay peki ben ne yapayım benim esim 8 aydir issiz benim de isim yok cocukta var aldigi 1500 issizlik maasinin ustunu her ay tazminatindan alip tamamlayip öyle evi gecindiriyor tazminati da bitti gelecek ay da son issizlik maasi yatacak o da kesilecek hala ortada iş de yok. Bunala sıkıla bi hal oldum ama hic esimi eziklemek aklima gelmemisti :))
:KK36: bunların ustesınden gelen cok ,zor olmasına ragmen aılecek bu krızı yonetebılen ınsanların sonu hep guzel olur . benım burda okudugum aslında zor sartlara denk gelmıs olmanıza ragmen neselı guclu dımdık olusunuz . ınsallah aklınıza gelen dıleklerın daha guzelıne sahıp olursunuz bunu hakedıyorsunuz .

Şurada seni haksız bulanlarin çoğu koca parasi yiyo şöyle bi baktim da ne kadar calismayan kadin varsa yazmis. Mesele para değil. Dikis tutturamadigi halde aylaklikta israr eden adamda mesele. Ben seni gayet iyi anladim. Düşünsenize ticaret yapcam diye maddi olarak seni surekli asagicl ceken biri var hayatinizda. Sen sabah kalkiosun kahvalti yapacak biri yok yaninda adam serbest calisiorum edaylariyla yatiyo hala yatakta. Gun icinde nerdedir bilmezsin. Duzenli isi olmadigi icin geceleri calismak zorunda kalir yeri gelir. Bu duzenli calisan biri icin cok sinir bozucu. Empati yapamio musunuz ya. Yok kocama bisey olsa ben onu sirtimda taşırım falan ah taşırsın rahat yerden konusuosun anca. Hicbi kadin kendinden güçsüz erkegi seksi bulmaz. Sacma sapan ütopyalar anlatiolar.

Bence konu sahibi eşinin ticarette çok iyi kazanıp prensesler gibi yaşayacağına inanarak evlendi ve şimdi de hayaller, hayatlar olmuş. Ama bu şekilde eziklemeyip eşine destek verse çok daha iyi yerlere gelebilirler. Sen sürekli benim eşim ezik, benden az kazanıyor,EGOMA ZARAR VERİYOR dersen o adamın kazanacağı varsa da senin negatif enerjinle kazanamaz, çünkü sen bir kere onun işe yaramaz bir insan olduğuna inanmışsın. Konu sahibi kesinlikle aşk evliliği yapmamış ve şu an hayal kırıklığı yaşıyor. Ha şunu da söyleyeyim sen bu adamı böyle ezikliyorsun ya oldu da bir gün boşanırsanız, senden sonra adama Allah "yürü ya kulum" derse de hiç şaşırma.. Allah emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmaz.

Bir de şunu merak ettim , eşiniz abisiyle kavga edip neden her seyi bıraktı? onunda emeği kazancı, sermayesi yok muydu o işte? keske haklarını alip devam etseydi. Aldiği halde baska is kurduysa, çeyiz işinden devam etmeye ikna etmeyi düşünmüş müydünüz? bu işte para var çünkü . Az ya da çok insanlar mecburen alıyorlar. Internetten çok satılıyor vs.
Bu soylediklerim sizin icin çözüm değil gerçi bence eşinize genel bakış açınız kötü.

Çalışmayan (geçmişte de freelance çalışmış) biri olarak aksine empati yapabildiğim için konu sahibinin eşine fazla yüklendiğini düşünmekteyim. Düşünsenize bir şekilde eşiniz gibi düzensiz çalışıyorsunuz veya bir şekilde işsiz kaldınız ve eşiniz aynı konu sahibi gibi şikayetleniyor, ne kadar ağır değil mi? Ayrıca eşi yan gelip yatan biri değil, çabalayan emek sarf eden biri bu noktada konu sahibinin yerinde olsam eşimin unvanından vs çok gelirinin düzenli olmayışına kaygılanırdım. Kaldı ki şu anki durumumuz içerisinde yine unvandan ziyade geçinebiliyor musunuz geçinemiyorum musunuz bu soru gündeminizde olmalı değil mi sizce de?

Ülkemiz insanının - maalesef - özel konularda soru sorma problemi var. Bir zamanlar kilom için abuk subuk konuştular sonra bu işimin olmayışına döndü şimdilerde evlilik konusu da devreye girdi. Varsayalım konu sahibinin eşi düzenli bir işe girdi o zaman insanların soruları bitecek mi? Hayır bu sefer de başka sorular soracaklar. Bizim bunlarla başa çıkmayı öğrenmemiz gerekiyor.

Eleştirilmeyi hazmedemiyorsaniz konu açmayın ya . Konu açıp kaçmak daha kolay sanırım . Eminim misafir olarak yazılanları okuduğunuza.

Şurada seni haksız bulanlarin çoğu koca parasi yiyo şöyle bi baktim da ne kadar calismayan kadin varsa yazmis. Mesele para değil. Dikis tutturamadigi halde aylaklikta israr eden adamda mesele. Ben seni gayet iyi anladim. Düşünsenize ticaret yapcam diye maddi olarak seni surekli asagicl ceken biri var hayatinizda. Sen sabah kalkiosun kahvalti yapacak biri yok yaninda adam serbest calisiorum edaylariyla yatiyo hala yatakta. Gun icinde nerdedir bilmezsin. Duzenli isi olmadigi icin geceleri calismak zorunda kalir yeri gelir. Bu duzenli calisan biri icin cok sinir bozucu. Empati yapamio musunuz ya. Yok kocama bisey olsa ben onu sirtimda taşırım falan ah taşırsın rahat yerden konusuosun anca. Hicbi kadin kendinden güçsüz erkegi seksi bulmaz. Sacma sapan ütopyalar anlatiolar.
sen iyi misin???

Back
X