Bunu kabullenmenin zor olduğunu kabul ediyorum. Çünkü kimse tanışmadan iste para olmasin vs diye hayal kurmuyordur, en azindan denk olmasına bakıyordur. Ancak konu sahibine hak vermek çok başka bir sey tamamen haksız bence. Bilerek kabul etmiş, eğer bu kadar takıyorsa ayrılmalıydı nişanlıyken. "Cinsel ilişki bile düşünemiyorum " demek özellikle çabalayan bir insan için bunu düşünmek biraz zalimce.
Kocası asalakta olabilirdi, çalışmaz eve bakmaz, çabalamaz olsaydi soğumasını anlayabilirdim. Boyle çabalayan birine karşı bu kadar kötü düşünmek, anlayamam.
Konu sahibi bende öğretmenim ve nişanlıyım. Nişanlım ozelde çalışıyor, 3 bin lira kazancı. Bilemiyorum baska bir iş imkanı olur mu ama su an çalıştığı pozisyon, ilerleme alabileceği bir pozisyon da değil . Ortamlarınızı tahmin ediyorum, bana da öğretmen arkadaşlar iyi yorumlar yapmıyorlar hatta gecen aralarından bir bekar , biriyle görüştü . Dediki "işini beğenemedim, adalette memur" o zamana kadar bana sormamıştı, sorunca gözleri açık kaldi:)) bu arada acayip belli ediyorlar. Ilk isteme olunca bu tarzlari rahatsiz etmisti. Insan çevresinde manevi hususlara değer veren birileri olsun istiyor. Şu an alıştım ve gururla da söylüyorum. Ben onun adamlığına baktım diyorum.
Üstelik tek maddi acıdan değil, fiziken de genelde beni beğendiklerini söylerler, nişanlıma gore.
Ben de hemen yapistirirm " nisan fotomuza bakıyorsunuz orada makyajliyim , adam napsın garibim " diyorum. Bitiyor mu, hayır:) sonra yüzüme bakıp "yoo böyle de daha iyisin " diyorlar

demem o ki , insanların hiç durmayacağını fark edince, hislerime dönüp baktim. Ben onunla mutluyum, kime ne? dedim. Eğer baska sıkıntınız yoksa sirf para için eşinizi üzmeyin.
Üzüldüm bu konuyu okuyunca