Kocam egoma zarar veriyor

Burada kilit nokta her adımının doğru olması değil ısrarla hata yapması.
Prestijin ne demek olduğu ve insanın sosyal ve psikolojik dünyasındaki yerini panel yapsalar sığdıramayız, konuşmalara doyamayıp. Birer paragrafla uzlaşmak zaten imkansız. Ben gaddar biri değilim. Böyle herkesin saç baş girdiği konulara da yazmam genelde ama arkadaş kendini iyice yabani hissetmesin diye yazdım sadece.
İlk yorumumu da asla yumuşatmadan hissettiklerini tam anlamıyla anlayabildiğimi düşünerek tekrarlıyorum ki, net boşanma sebebi.
Sizin de görüşlerinize saygım var. Ama sorumluluk denen kavramla top gibi oynarsam birgün ve bu benim onuruma mal olursa yavaş yavaş ve yine de tüm çevreme kulağımı tıkayıp Koç'un torunu gibi aptal saptal girişimler yapmaya devam edersem beni de kapı önüne koyabilir dileyen kişi, gıkım çıkmaz.
Çevrenin düşündüğü önemli mi?aptal saptal dediğiniz iş diyelim ki tuttu.iyi para kazandirdi.
Dönüşünüz 180 derece mi olacak?

Çevrenin düşündüğü önemli mi?aptal saptal dediğiniz iş diyelim ki tuttu.iyi para kazandirdi.
Dönüşünüz 180 derece mi olacak?
Önemli evet.
Farzedelim'ler üzerine ilerlemek mantıklı değil.

Ya sen ne saçmalıyorsun asil sen kimsin de moda oldu konusma bilmeyenlerin söylediği söz sen kimsinmis baska laf bulamadin onu mu atiyorsun bana ben seni kafama toka diye yine takmam be hadsiz bana soracaksin tabi benim yazima yorum yapiyorsun hadi git otede havla
Alıntıladığınız üyenin yorumlarından ben de zaman zaman rahatsız oluyorum kendiyle hiç bir konuda hemfikir olamayacağımı da biliyorum.
Buna rağmen hakaret etmenizi hiç doğru bulmadım.
Tartışmada söyleyecek sözü biten hakaret eder.
Muhatabınıza 'başka laf bulamadın mı?' Derken sizin söyleyecek sözünüzün bitmesi de ironik olmuş.

Alıntıladığınız üyenin yorumlarından ben de zaman zaman rahatsız oluyorum kendiyle hiç bir konuda hemfikir olamayacağımı da biliyorum.
Buna rağmen hakaret etmenizi hiç doğru bulmadım.
Tartışmada söyleyecek sözü biten hakaret eder.
Muhatabınıza 'başka laf bulamadın mı?' Derken sizin söyleyecek sözünüzün bitmesi de ironik olmuş.
Tartismada sözüm bitmemis farkediyorsaniz ayrıca karşı taraf bana durduk yere saldırırsa ben de ona cevap vermeden kalacak biri değilim

Ben sevmezsin demiorum ki. Abi gibi kardeş gibi seversin diyorum xD erkegin güçlü olmadığı ve daha çok sevmedigi her ilişki cinsel yönden bitmeye mahkumdur. Doganin kanunu bu ben demiorum. Erkek icin fazla kolaysaniz başka avlar bulmaya yonelir. Erkegin avci tarafini besleyin. Yan gelip yatarsa onun icin bitersiniz.

Erkeklerden yana talihsizliğinize üzüldüm açıkçası. Abi kardeş gibi evlilikler, erkek için fazla kolay olmak vs vs... Umarım durumunuz düzelir...

valla gördüğüm bütün başarı hikayeleri böyle. "Hanımın sabit maaşıyla geçindik, bu esnada kendim iş kurdum çabaladım"
Helal olsun eşine, çalışıyor çabalıyor. Eminim bir gün çok para kazanacağı bir fırsatı yakalayacaktır.

Sen eşini ezersen millet neler der neler
Herkes memur olacak diye bir şart yok sevmiyorsa zorla yaptiramazsn
Vay arkadaş gozlerm neler okuyir ya

Bence siz eşinizin egosuna zarar veriyorsunuz.
Adamdan bosanin da adam kendine gelsin kendini öve öve bir iş kursun yanına da onu eziklemeyen birini alsın evlensin

Şöyle bir durum var. Sizin için sorun tek kaynaktan ama farkli kollara ayrilmis ve sevginiz bitmis. Toparlanabilir bi durum oldugunu dusunmuyorum. Eger sevgi bitmisse ne kadar cabalasaniz da bos. Durumunuzdaki dogru ya da yanlis dusuncelere davranislara deginmeye gerek yok. Surdurulebilir bi iliski degil bence. Daha fazlasi daha cok mutsuzluk. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. :KK12:

Şöyle bir durum var. Sizin için sorun tek kaynaktan ama farkli kollara ayrilmis ve sevginiz bitmis. Toparlanabilir bi durum oldugunu dusunmuyorum. Eger sevgi bitmisse ne kadar cabalasaniz da bos. Durumunuzdaki dogru ya da yanlis dusuncelere davranislara deginmeye gerek yok. Surdurulebilir bi iliski degil bence. Daha fazlasi daha cok mutsuzluk. Umarim hakkinizda hayirlisi olur. :KK12:
Sen eşini ezersen millet neler der neler
Herkes memur olacak diye bir şart yok sevmiyorsa zorla yaptiramazsn
Vay arkadaş gozlerm neler okuyir ya

Bence siz eşinizin egosuna zarar veriyorsunuz.
Adamdan bosanin da adam kendine gelsin kendini öve öve bir iş kursun yanına da onu eziklemeyen birini alsın evlensin
valla gördüğüm bütün başarı hikayeleri böyle. "Hanımın sabit maaşıyla geçindik, bu esnada kendim iş kurdum çabaladım"
Helal olsun eşine, çalışıyor çabalıyor. Eminim bir gün çok para kazanacağı bir fırsatı yakalayacaktır.
Konu sahibi boyle sacma konular atip ortaya sonra arazi olan bir sey. Cevap atmadan son mesajlara tarihe vs bakmak lazim.

İlk sayfaları okudum da illa cvp vermiştir diye dusundm sanirm hiç mi yazmamış :)
Her konusu böyle. Linç yiyip cevap vermiyor. Başka bir saçma konu daha açıyor. Değer verip de konusuna cevap atmamak lazım. Bir taş atıyor. Kırk akıllı çıkarmaya çalışıyoruz

Kızlar içinde bulunduğum durumu anlatayım bu yüzden boşanılır mı siz ne yapardınız

Bir buçuk yıllık evliyiz ben öğretmenim. Eşim de öğretmen ama atanamadı.. ailesi ticaretten gelen Kişiler olduğu için ticari işler ona daha cazip geliyor öğretmenliği beğenmiyor

Bir çeyiz mağazaları vardı abisiyle orayı işletiyorlardı. Büyük kavga ettiler bizim düğünden önce dükkandan ayrıldı.

Şimdi al sat yapıyor .. büyük fabrikalardan mal alıp nalburlara falan satıyor.. aradaki kar aylık 2-3 bin lira.. 5 bin de ben kazanıyorum. Öyle yuvarlanıyoruz işte..

Babasından sermaye aldı yeni bir iş kuracak şimdi .. o da bildiğiniz gibi bir iş değil .. Türkiye’de olmayan bir şeyin üretimini yapmaya çalışıyor çok satılacakmış zengin olacakmışız falan .. kime sorsak bu mal satılmaz diyor ama

İşte bunlar hep benim gururumu zedeliyor
Eşimden çok kazanmam,evi büyük oranda benim geçindiriyor olmam

Öğretmen arkadaşlarım eşin ne iş yapıyor dediklerinde cevap bulamamam..

Onun ailesi ve benim ailem eşimi ezik işe yaramaz asalak görüyorlar bunu da görebiliyorum.

Onun ailesine oturmaya gittiğimizde babası soruyor işler nasıl falan diye kazanamıyorum dönemiyorum şu bu ağlanıyor hep.. benim orda tüm moral çöküyor

Eltim okumamış etmemiş hiç bir emeği yok prenses gibi yaşıyor kocasının imkanlarıyla

Ben çocuk bile yapmaya cesaret edemiyorum maddi imkansızlıktan.

Eşim iyidir alkol sigara yok
Ne kazanırsa evine harcar bana harcar
Sürekli yeni atılımlar peşinde parası ölçüsünde

Ama insanların gözünde bu kocası işsiz orda burda kadın evi geçindiriyor
Kadın öğretmen kocası asalak bakışlarına dayanamıyorum

Cinsellik bile yaşamak istemiyorum artık Kocam gözümden düştü . Başka sebep yok sırf bu sebepten boşanmayı düşünüyorum. Kendimi ezik yerlerde sünepe hissediyorum.

Ben mi kötüyüm herkes mi böyle düşünür . Adam 35 yaşında ataması nerdeyse olmayan bir öğretmenlik bölümü mezunu . İstemiyor da zaten ticaret istiyor onda da çabasına rağmen bir yere gelemiyor .

Siz olsanız ne yapardınız böyle hissetmekte haksız mıyım ben kötü biri miyim
Evi siz gecindiriyosaniz koca gereksiz gelir gözünüze, haklisiniz. Özellikle de öğretmen kadınların ideal eş olarak görüldüğü, kismetlerinin daima açık olduğu bir toplumda yaşıyoruz. Ama adam evde oturmuyomus sonuçta çabalayıp 3-5 kuruş bile olsa getirirmis eve. Önceden bilmiyor muydunuz bilerek evlenmişsiniz. Bir de soranlara ne diyecem diye bisey yok öğretmenlik okumuş, eğitimsiz değil ki bu konuda haksızsınız. Öğretmen ama ticaret yapıyor diyeceksiniz. Bu kadar dert oluyorsa açıkça konusun bence kocanızla. Hem daha çok kazanacağı hem de prestijli bir iş bulmasını soyleyin

Başlık tam tersi olmalıydı.

Ben daha çok maaş aldığım ve eve daha çok para harcadığım için
'Kocamon egosuna zarar veriyorum''.

Eşiniz için üzüldüm. Ve sizin bu duygularla öğretmen olmanıza daha çok üzüldüm.

Sırf bu yüzden boşanmayı düşünmek yazık diyeceğim.

Huzur saygı olduktan sonra kimin eve ne kadar para getirdiğinin ne önemi var.

Sizin egoyu biraz indirmek lazım sanki.

İlk kez böyle bir yorum yapacağım. Siz bence öğretmenliği bırakın. Öğrenciler arasında da maddiyat ayrımı yaparsınız. Eşini ayıran başkasına daha neler yapar. Düşmez kalkmaz bir Allah. Dilerim başka şekilde imtihan edilmesiniz.
Önce 4 senelik üniversite mezunu olun ondan sonra öğretmenlere akıl vermeye kalkışın lütfen 😉

Sen okumuşsunda ne olmuşsunki. İnsanları üniversite okuyan okumayan diye mi ayırıyorsun. Sadece biraz insan olun. Çok zor değil.
Cok hakli konuşmuşsunuz üniversite okumakla sadece kulturun gelisir karakterin degil
Ben de universite mezunuyum ama bu tur ayrımcılığa karsiyim ne bu ego anlamiyorum sadece basit bir insaniz
Insanlar o kadar egolu ve bencil olmus ki sadece dusunme özellikleri var diye hayvanlari bile asagi görüyorlar

Back
X