Kocam eltim hepsinden bıktım

eslem_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
70
116
28
Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça

Evliliginize ucuncu sahislarin dahil olmasina esin izin vermis yazik...
O eltin simdi o kadar mutludur ki ortalik karisti diye.
Bu konu halledilirse eger esin kimsenin lafina bakip gaza gelmesin. İster araba ailirsin, ister yat alirsin, ister tekne alirsin. Bu seni ve esini ilgilendirir. Esin bunun ayrimina varmali. Yoksa agzi olan konusur. Esim bana bi tablet aldi diye millet catladi dusun artik

Öncelikle sizi tebrik ederim, gayet olgub davranmışsınız, kimse sizin aldığınız araba karışamaz. Eltiniz de çatlamış belli ki. Boşanmak doğru karar, lanet etmiş size. Umarım çocuğunuz yoktur, yazıklar olsun böyle kocalara..

Çok üzüldüm gerçekten.. Eminim ki eltiniz kıskandığı için böyle laflar çıkarmıştır. Eşinizinde dolduruşa gelmesi çok sinir bozucu... Ne isterler insanların yuvalarından anlamıyorum ki ya huzursuzluk çıksın diye uğraşmak neden? Ama sizi takdir ettim duruşunuz tavrınız kendini ezen erkeklere ses çıkarmayan bayanlara ( bana ) tam bir örnek...

Sen kazaniyosun ister parani cope atarsin ister arabani yenilersin o evin oerak bir butcesi var abisinin borclarini odedigi paralarda seninde hakkin var senin fikrini sormusmu ya da kadinlar kolemidir erkekler nasil kadinlarin kazandiklari paralari kendilerininmis givi benimseyebiliyorlar gercekten anlamiyorum.Eltin arabana laf soyleyecegine kendi kocasinin borcuyla ugrassin ayip gunah ama suc ne sizde ne de eltide iki lafla doldurusa gelip size uzebiliyorsa esiniz sonuclarina katlanmak uzere ayip bu kadar kolay olmamali

neticede çalışan kadınsınız,istediğiniz gibi bir araba satın almaya hakkınız var.eşiniz abisinin borçlarını hanenizin gelirinden öderken,siz kendi emeğinizle kazandığınız parayla niye araba satın alamayasınız?eltiniz korktu,sizin arabanızın borcundan dolayı kocasının borcu ödenmeyecek diye...bu yaygara ve dolduruş bundan ileri geliyor.kararlı olun ve haklı olduğunuzu bilin.karşı tarafın size bir özür borcu var

tam olarak söylediğiniz gibi kafamı toparlayıp kuramadığım cümleyi yazmışsınız,eltim kocasının borçları ödenmeyecek diye bu terbiyesizliği yaptı,sanki ödemek zorundaymışız gibi.Gerçi eltim kadar kocam suçlu.

Milletin aldığı sattığı yediği içtiği kendinedir aslında ama niyeyse herkeze ayrı dert oluyo iğreniyorum artık

Eltideki yüzsüzlüğe inanamıyorum. Hem onlara destek oluyorsunuz hem sizin harcamalarınız gözlerine batıyor. Kaldı ki gecesi gündüzü olmayan bir işte çalışıyorsunuz elbetteki arabaya ihtiyacını var. Eşinizin bu aşırı tepkisine de anlam veremedim.

eltinin etekleri tutuşmuş tabi onlara harcayacağınız parayı arabaya vermişsiniz ne gerek var ki yaygarayı kopartmış haliyle boşuyorum olayına hemen gitmeniz aşırı geldi doğrusu kesinlikle sonuna kadar haklısınız fakat ben böyle olaylarda boşanma kelimesinin ağza alınıp durmasına karşıyım neyse duruşunuzu bozmayın haklısınız eltiniz ise nankörlüğün vücut bulmuş hali eşiniz ise lpgli şahin gibi gazla çalışan biriymiş

eltinin endişelenmesi normal,neticede rahatlığı bozulacak.ama eşinizin bunu anlayamaması ve size yüklenmesi anormal.kardeşinin borcunu ödemeye kalkışmadan önce sizden onay alması gerekiyordu.kardeşinin sorumsuzluğu ve düşüncesizliğinden dolayı neden bazı şeylerden mahrum veya eksik kalasınız?
ayrıca arabayı alacağınızı eşiniz biliyordu,neden onun öncesinde değil de şimdi sorun çıkarıyor?siz bir ailesiniz,birliğinizi sarsacak kişilerin aranızda işi yok. duruşunuzu takdir ettim, hakkınızı arayın

çocuğum doğmuş olsa daha az koyabilirdi bu sözler bana ama bunu hamileyken yaşattığı için bin kat daha fazla ağırıma gitti,ben karnımda onun cocugunu taşırken o bu evliliğe lanet etti,en büyük hayallerinden biriydi baba olmak güya.

Arsızmış eltin. Yazık, bir yuva onun densiz sözleri yüzünden yıkılsa hiç mi vicdanı sızlamayacak?

Vuuu çok sert eşiniz ağzının payını almış. Millete ne yahu aldığım arabadan.... Milletin gazına gelip sizi lânetlemesi ne ayıp... Neyse sakin olmaya çalışın...

Siz hamile misiniz? Eşinize inanamıyorum doğrusu. Bu hamile bi bayana nasıl denir? Affetmeyin derim ,ben bile sinir oldum burda. Eltiniz de göbek atsın sevinçten, terbiyesiz kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…