Kocam eltim hepsinden bıktım

Hey allahım ne insanlar var eltine ne vazifeymis hayırlı olsun de geç herkes konuşuyormuş da bilmem ne.esiniz dik durup gerekli cevabı vermeliydi. Boşanmak demeyelimde biraz aklı başına gelsin eşini ve ilerde cocugunu elaleme ezdirmesin. Yine böyle dik durusunuzla uygun zamanda konuşun

o birşey öğrenemez ya bu yaşına kadar öğrenememiş,otursun yengesiyle dedikodumu yapsınlar.

hiç güvenmiyorum ona artık zaten fazla alınganımdır herşeyi bitirdi içimde,lanet olsun ne demek ya düşündükçe tekrar tekrar çıldırıyorum adama.

hiç güvenmiyorum ona artık zaten fazla alınganımdır herşeyi bitirdi içimde,lanet olsun ne demek ya düşündükçe tekrar tekrar çıldırıyorum adama.

geçmiş olsun canım
allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin
sen ailenin yanında olmalısın
sakın üzme kendini
dağ gibi kaya gibi bi annen var arkanda helal olsun valla
çok iyi olmuş nefret ederim şu adamlardan
kendi aklı çalışmıyor herhalde salak
asalak ailesiyle mtlu mesut yaşasın
bütün parasını karısının çocugunun rızkını yediriyor hemnde
kumar borcu için

sağol canım inşallah..

elti kim oluyoki eşin onun lafına bakıp evliliğini bu hale getiriyo, annende güzel bi cevap vermiş kvye
boşanmayı gerçketen istiyomusun barışırsanız eğer eltiyi hayatınızdan çıkarın

Sahsen bosanmayacaksam boyle bir rest cekip evi terk etmem. Cunku bosayacagim seni deyip bosamadiginda o iliski lackalasir, sozunun degeri kalmaz artik

Öncelikle güle güle kullan . Hayırlı olsun . Bravo sizin gibi kadınlara alkış tutuyorum , siz dolmuşla gidip eşinize en pahalı arabayı alsaydınız lanet olmayacaktı ! Para kazanan kadınlar hep bunu yapıyor çünkü . Kölelik sistemine alışmışlar . Sizin gibi kadınlar çoğalsın .kendi hayatınıza bakın . Bugün özür dilese yarın başka birşey sorun bitmez .

Ohh çok iyi olmuş. Taa eltinin lafıyla bunları yapan anne babanın lafıyla neler yapar acaba. Umarım böyle kalırsın hep, dimdik!

Iyi yapmissin surundur iyice doneceksen de. Bir daha sacma salak insanlar icin kalbini kiracakken iki kere dusunur.

İyi yapmissiniz geri zekali bu erkekler valla cok sinir oldum sizin yerinizde olsam o eltiyi,kaynanayi kayinbiraderi tek tek arayip hepsini bir guzel paylardim eagzima geleni sayardim esinizle mutlak barisacaksiniz bence ilk sartiniz kimsenin borcuna zirnik vermemek olsun

"Kazandigin paranin hesabini sen annene babana bile vermezken diskapinin mandali olan eltinin ne haddineymis senin harcamalarinin hesabini yapmak "
İste bunu mustakbel kocanin(!) anlamasi lazim kuzucum..

Okuduğum en iyi bdv idi.En iyi erkek pişman olmuş erkektir bırak sürünsün .Açma bida telini ona.Sabırlı olmalısın.

En güzel cevabı vermişsin ayakta alkışlıyorum
Eşiniz çoktan pişman olmuştur söylediklerine.

Borclara ortak olmasına ızın vermekle en buyuk hatayı yapmış zaten iflas eder anlarım ama kumar borcu bu neden kabul ettın esının odemesını

O eltine lanet olsun asıl kiskanc domuz benim eltimin arabası var herseyi var bugünden bugüne benim arabam yok onun var demedim herkesin mali kendine evliliğini ze gelince biraz burnu surtsun kocanın üzme kendini

İyi yapmışsınız canım biraz burnu sürtsün işin ciddiyetini anlasın birdahada yapamasın annenizin tavrıda doğru ve yerinde olmuş barışmadan önce tavrını koy birdaha asla seni onun bunun için üzmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…