- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
sız bırdaha gerı donersenız asla alsa kaynınızın borcunu ödemeyın bırdaha yoksa gercektenbosanırım deMilletin aldığı sattığı yediği içtiği kendinedir aslında ama niyeyse herkeze ayrı dert oluyo iğreniyorum artık
hem hamilesın hem calısıyorsun utanmadan kanet edıyor cok zor yutulcak gıbı degılçocuğum doğmuş olsa daha az koyabilirdi bu sözler bana ama bunu hamileyken yaşattığı için bin kat daha fazla ağırıma gitti,ben karnımda onun cocugunu taşırken o bu evliliğe lanet etti,en büyük hayallerinden biriydi baba olmak güya.
sen karışmadın ama bak o nasıl karıstı sanagerçekten pardon demekte cok haklısınız.Ben arabayı babam yeniledi demedim,yıllardır çalışan insanım birikim yaptığım miktarın üstünüde babam tamamlayacağını söyleyince arabayı aldık,ailevi sorun dediğiniz karı-kız içki alem borcu,buna ses cıkarmadım tek sebebimde eltimin 2 cocugu olmasıydı onlar sıkıntıda kalsınlar istemedim,eşime bu konuda karışmadım.Yani benim şımarıklık bir durumum söz konusu değil,iyi akşamlar.
Ben önce bakarım.sonra yazarım :)) olsun.insanlık hali.doğru:))) hic fark etmedim
Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
Son durum ne oldu merak ettimtam olarak söylediğiniz gibi kafamı toparlayıp kuramadığım cümleyi yazmışsınız,eltim kocasının borçları ödenmeyecek diye bu terbiyesizliği yaptı,sanki ödemek zorundaymışız gibi.Gerçi eltim kadar kocam suçlu.
Yaaa bu nasil bi insanliktir yaaa!!Ama esin asil suclu olan cocuk gibi etki altinda kaliyo doldurusa geliyo hemen kocan tutsa seni elti kaynana hepsi viz gelir ama kocanin kisiligi zayif olunca sonu biyle oluyo malesef Allah yardimcin olsun Canim benim esimde doldurusa cabuk gelir cok kotu bi durum anliyorum seniiiKızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
Nasıl bu kadar kolay bitirebildiniz küçücük birşey yüzünden hala şoktayım. Yani bu söyledikleriniz oturup konuşulacak ve kesinlikle çözüm yolu olan birşey ben yazık etmişsiniz diyorum ben sizden daha kötü şeyler yaşadım ama herşeye rağmen devam ettim elhamdülillah şuan hiç bir sorun yok..Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
Ahahha ben simdi farkettim eski oldugunu :)Kızlar bu olay Ocak 2015 yılında olmuş
Yani 1,5 yıl olmuş. Düzelmistir aralari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?