Kocam eltim hepsinden bıktım

Sormusun ya soylenen söz unutulur mu diye,bazen unutulur aslinda ama onemli olan,unutulani tekrar hatirlatmamak ki buda biraz zor o elti,o kaynana,o kaynata en onemliside milletin agzinin icine bakan bir koca olduktan sonra.

oh be!sonunda akli basinda, özsaygisi ve özgüveni olan bir kadin!Sizi yürekten tebrik ediyorum.Lütfen bu kararliliginizi koruyun.

Canim supersin tebrik ediyorum seni, o sana bir hicmissin muamelesi yaparkende sabretmissin beklemissin sana anlatmasini, ustune dusen herseyi yapmissin
birde lanet etmesi hele ki hamile oldugunu ogrenince sok oldum Bu erkekler neden boyle
herseyi cok dogru soylemissin ve yapmissin, artik paralarini kardesine ve karisina rahatla yedirebilirsin de
ustelik arabayi yenileyende o degil, pessss

Kararlı duruşun çok güzel.
Umarım boşanmak kelimesini öylesine söylememişsindir yoksa çok yüz göz olursunuz.
Eşin adam olsa önce seni dinlerdi başkalarının lafıyla hareket etmektense.

Yazık ya başkalarının lafiyla evliliğini bu duruma getiren erkeklere acıyorum. Şimdi ne eltisi ne de başkası zarar gördü olan ikinize oldu.

Coooook iyi yapmissin agzina saglik canim ezdrme kendini elti lafiyla sana patlayan saf kocana.ayip yaa.karisi hakkinda biri bisey soylerken benim bildigim erkek agizlarinin payini verip susturmali terbiyesizlik valla.valla aferim takdir ettim senin gibi guclu bi kadini.birak surtsun burnu.

Unutulmaz...maalesef bazı sözler hiç unutulmaz. Hatta her şey yolunda , mutluyum dedigin anda kendini hatırlatır.

Birak bir kaç gün sürünsün.

eşinizin yaptığı sey hos değil ama boşanmanız ıcın bır sebepmı sızce yuva kurmak kolayda dağıtması?? sizi dovuyormu her gun yada işkencemı edıyor bence bu kadar net kestırıp atmayın olurmu

Millet kıskançlıktan ölecek kime ne yaa istersem 2 günde bir değiştiririm..Eşin de yani maşallahı varmış diyememişmi kime ne istediğimiz yaparız diye..iyi etmisin sende burnu sürtsün bir elti gelsin kurtarsın.

Tebrikler arkadaşım taviz verme sürtsün burnu!!!
Karnın burnumda çalışacağım beyefendinin kumar borcu ödenecek karısı arabama dil uzatacak kocam bana laf sayacak hössstt kim bunlar yaa ne sanıyorlar kendilerini edep yok arsızlık diz boyu!!
Lafının arkasında dur kimse senden ve bebeginden degerli degil hele böyle patavatsız insanlar hiç değil!!

hayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum

Kayınbiraderinizin borçlarını öderken iyi, kendinize bir yatırım yapınca mı sorun oluyormuş hayret birşey. Kim konuşuyormuş, kimeneymiş para sizin, araba sizin.
Eltinize kızdım ama eşinize daha fazla kızdım. Diyememişmi sizene diye.
iyi yapmışsınız, eşiniz de öğrenir 3.şahısların lafıyla sizin kalbinizi gereksiz yere kırmamayı.

Arkadaşlar son gelişmeleri yazmak istedim,telefonumu bir ara açtım annemle konuştum ona anlatacaktım ama benden önce gitmiş haberler,sadece babamın haberi yok olaylardan.Annemi kayınvalidem aramış evine dönsün oğlan kudurdu evi köyü yıktı buraya geldi demiş,annemde ben senin oğlunu değil kızımı torunumu düşünürüm şu durumda kıza yaptıgınız yakışık aldı mı kalbinizi kırarım ulaşamıyorum cocuguma demiş kapatmış telefonu.Eşim bütün arkadaşlarımı aramış kuzeninde kaldıgım arkadaşımın evine gitmiş,terbiyesiz insanlar.

hayır şiddet görmedim öyle bir durumun tekrarı olamaz zaten ama zor bir gebelik geçiriyorum bunlara rağmen beni bu kadar üzmesi,beş para etmeyecek bir insanın lafıyla o kelimeyi söylemesi hala inanmak istemiyorum
eşiniz tek suçlu kim ne derse desin başkasının aklıyla haraket etmesi kendisinin akılsızlığını gösterir.şimdide akılsız başını vursun taşlara arasın dursun.hamile eşini insan nasıl kırarda bu lafları söyler yanlız bırakıpta çeker gider anlaşılır şey değil.o kadar gururlu ve herkezin lafına gücenen biriyle eşinede arabayı kendi alır kayınpederinden yardım kabul etmezdi .çok çirkin yaptıkları allah böyle erkeklere akıl fikir versin.allah sağlıkla bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin ve hakkınızda hayırlısı olsun.kusura bakmayın akılsız diyorum ama hamile eşe yapılanca bazı şeyler dahada sinir oluyorum.

Duruşun takdire şayan ama boşanma. Bira sürt burnunu ki bir daha kimsenin dolduruşu ile sana sert sözler söylemesin!

Annen çok güzel cevap vermiş! Özür dilemesi gerek kayınvalidenin eltinin öyle sözler söylemesine müsade ettiği için

Eltini ve esinin ailesini ne alakadar ediyor senin araba alman. Ki babanin yardimiyla esinin onayiyla almissin arabayi. O araba parasini abisine verseydiniz o da daha cok ickiye kumara yatirsaydi, yere goge sigdiramazlardi seni. Millet size guvenerek evlenmis galiba. Eşin de buna çok guzel alet olmuş. Gayt iyi yapmişsin.. tebrik ediyorum seni.

Ne kadar güçlü bir kadınsınız ve kime çektiğiniz ne kadar da belli. Annenizle ve sizle çok gurur duydum. Böyle kadınların sayısı artsa keşke. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Çok güçlüsünü takdir ettim. Anneniz de olayı bilmediği sizden dinlemediği halde arkanızda durmuş. İyi olmuş biraz daha kudursun kocanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…