Kocam eltim hepsinden bıktım

Adam kumar oynuyormuş. Ailevi sıkıntı mı bu? Sizin kaynınız kumar oynasın sizin eşiniz ödesin borcunu var mı öyle bir dünya ? Ayrıca oradan geldikten sonra olmuş bir şey biliyor ki eltim yüzünden diyordur dimi. Şımarıklık yapsa eşinin sevgili abisinin kumar borcunu ödemesine karşı çıkarak yapardı.

Ben bayılıyorum böyle dik duran, onurlu gururlu kadınlara ya. Tebrik ediyorum sizi ve annenizi vallahi takdir ettim. Hiç bozmayın bu duruşunuzu. Siz hamile halinizle çalışın, eşiniz abinin kumar borcunu ödesin çoğu kadın buna karşı çıkardı. Birde o lafları işitin yok öyle bir dünya.

Eltinizin doldurusu yuzunden bosanmayacaksiniz herhalde? Yorumlarda hanimlar birde tebrik etmis siz. cok abartmislar. Bosanmak, sevdiginiz insandan, evliliginizden vazgecmek bukadar kolaymi? Daha baska sorunlariniz vs varmi bilmiyorum tum konuyu okumadim, ama umarim esinizin burnunu surtulmustur, korkmustur sizin 'bosaniyorum senden' lafinizdan ve bu hatayi tekrarlamaz (ayni sekildede sizde evinizi terketme hatasini umarim tekrarlamazsiniz elti doldurusu yuzunden).

Yalnız sebep tabi ki elti dolduruşu değil, o dolduruşa gelen koca. o dolduşla evliliğine lanet etmesi. Yoksa elti bir şey dedi diye terketmemiş konu sahibi evi.

Iyi de konu sahibinin gitme sebebi elti degil ki. Onu arka almayan, baskalarinin kiskancliklarina malzeme yapilmasina izin veren, kardesi ve yengesinin istedikleri olmadi diye evlendigi gune lanet eden kocasi yuzunden gitti.

Aynisi bana yapilsa yüzüne tükürür bidaha bakmazdim yok ama seviyorsam arkamda duracagina dahir söz verdirirdim ,yapmiyorsa sen sag ben selamet bundan sana hayir gelmez ziyan olursun!biz ne zaman bu hale geldik ya dizilerden farkimiz kalmadi hayat dram komedi vallahi.

Bu eltiler kayınvalidelerden daha tehlikeli artık yaa..yuva yıkma potansiyeli çok fazlaa..o ne karışır sizin aldığınız arabaya ne saçma şey.kıskançlıktan geliyo hep bu davranışlar.fesat insan nereye saracağını bilemez oda kocanızı gaza getirmiş.bütün suç kocanızda bence karısının gözünün içine bakan , kimseye laf ettirmeyen biri olsaydı eğer, eltiniz bırakın laf etmeyi adınızı bile anamazdı çekinirdi...

ağzına sağlık arkadaşım kendini ve seni bilen adam dolduruşa gelmez gelmesin

Reactions: anu

Elti dolduruşu dediğiniz şey bir makinaya yapılmıyor. Gayet bilinçli bir canlı olan eşe yapılıyor.

Adam da gerizekalı değilse herhalde kendi düşünmediği bir şey yüzünden eşine böyle şeyler söylemez. Zaten gerizekalıysa da boşansın konu sahibi.

Onun dışında kesinlikle ama kesinlikle bir daha ağabeyinin borçlarına tek kuruş yardım etmeyeceği garantisini almadan barışmayın. Zaten iyilik yapıyormuşsunuz, sizin sorumluluğunuzda değil normalde. Eltiniz iyiliğinizin cevabını vermiş, bir daha yapmayın.

Ekleme: Muhteşem bir yoruma cevap vermeyi unutmuşum. Her gün işkence mi görüyorsunuz demiş bir üye, korkarım konu sahibi işkence görseydi de ''Yuvandan kolay vazgeçme.'' derdiniz.

İnsanın olanağı olmaz, cesareti olmaz, karakteri uymaz ve yapamaz, anlayabiliyorum. Ama kendileri yapamıyor diye onurlu kadınlara böyle ithamlarda bulunmak rezillikten başka bir şey değil.

sadece konunuzu okudum.ilerleyen sayfalari okuyamadim.aklimdam gecenide yazmadan duramadim
tebrik ederim.Agzina saglik.surunsun kopek

Durumum aynı kızlar ailemleyim zaten raporluyum çalışmıyorum yatmam gerekiyor,eşim abisine yardımı kestiğini bu tarz bir olayın tekrarının yaşanmicağını söyledi,bebek odası için kataloglar falan getiriyor,tabi bilemiyorum güven tek kullanımlık malesef.İlerleyen günler gösterecek,hepinize çok teşekkür ederim.

Eltin ne yaptı acaba, kendi kazdığı kuyuya kendi düştü sanırım.

Eltin ne yaptı acaba, kendi kazdığı kuyuya kendi düştü sanırım.
ne yapsın yüzsüzce aradı mesajlar attı ama özür mesajları değil hiçbirşey olmamış gibi canımlar cicimler,eşime söylettim kesinlikle beni aramamasını,o günden sonra ses yok.

ne yapsın yüzsüzce aradı mesajlar attı ama özür mesajları değil hiçbirşey olmamış gibi canımlar cicimler,eşime söylettim kesinlikle beni aramamasını,o günden sonra ses yok.

Eşinizle aranız nasıl? Gerçekten abisine yardımı kesmiş mi? Aileniz duruma ne dedi?

Eşinizle aranız nasıl? Gerçekten abisine yardımı kesmiş mi? Aileniz duruma ne dedi?
küs değilim konuşuyorum ama affetmişte değilim..Evet kesmiş kayınvalidemlerde konuşulmuş kimse benden hiçbirşey beklemesin tarzı bir konuşma olmuş anladığım kadarıyla.

küs değilim konuşuyorum ama affetmişte değilim..Evet kesmiş kayınvalidemlerde konuşulmuş kimse benden hiçbirşey beklemesin tarzı bir konuşma olmuş anladığım kadarıyla.
Barışacaksan bile bu yardım olayının tamamen bitmesi gerekli zaten. Bu kumarın, kadın işlerinin sonu yok bir ömür bunu sırtlayamazsınız. Ki gördüğün gibi iyilik yapıyorsun sırtından vuruyorlar, değmez yani.

Peki daha sonra eşinizle konuştunuz mu? Özrü, açıklaması oldu mu?

Eltiniz de ne yuzsuzmus yaa... Belki de esinizi affetmek icin yardimi kesmek sartini one sureceginiz icin yalakalikta yapiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…