- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
halal olsun iyi yapmışsınız böyle koca olmaz olsun..Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
teşekkür ederim çok tatlısınız sağolun..Tebrik ediyorum, Allah yardımcınız olsun öncelikle.Bende çok yeni hamileyim ve öğrendiğimiz hafta eşimin duyduğunda üstüme titrediği hafta bizde çok büyük tartıştık.Şunu dicem; Bence çok okumak gerek bu dönemde..Şeytanın oyunu mu dersin ne dersin adını sen koy.. Çok gücüme gitmişti benimde.o günü unutamam.Ama üstünde çok durmamak gerek . Bence birdaha tekrarlayamaz, çünkü bilirki gidersiniz,hangi durum olursa olsun.. Şuan çok kutsal bir dönem yaşıyorsunuz buyüzden lütfen sizi üzcek hiç birşeye izin vermeyin.ve inanın ki bunda da bir hayır vardı. Çünkü sıradan bişey yada olası bişey değil.çok öpüyorum, sevgiler.
özrü af dilemesi oldu tabi tekrarının olmicağını ilk ve son olduğunu söyledi bunun gibi, ama öfkem soğumadı henüz..Peki daha sonra eşinizle konuştunuz mu? Özrü, açıklaması oldu mu?
özrü af dilemesi oldu tabi tekrarının olmicağını ilk ve son olduğunu söyledi bunun gibi, ama öfkem soğumadı henüz..
Oyle tutussunlar....oh olmus.eltinize gelince yuzune bile bakmayin.ayrica su ailelere kiziyorum.evlatlari evlenince halen onlarin paralarina goz dikiyorlar ya....bunaltmasinlar.....allaha sukur benim k.v.ve k.p. hic boyleseyler yapmadilar.zaten ihtiyacli olsa sizlerde dusunursunuz.ama somurulmek farkli bir sey.özrü af dilemesi oldu tabi tekrarının olmicağını ilk ve son olduğunu söyledi bunun gibi, ama öfkem soğumadı henüz..
bıkkınlık geldi bu fsat insanlardan kendi sonları ne olcak acaba düşünüyolarmı? eden bulur en kısa zamanda bu kocalarında aklı yok sanki dünkü b.... aklıyla hareket ediyolar...Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
Aradan aylar gecmis ama genede sormak istedim. Bebeginiz dunyaya geldimi ? Esinizle son durum nedir ?küs değilim konuşuyorum ama affetmişte değilim..Evet kesmiş kayınvalidemlerde konuşulmuş kimse benden hiçbirşey beklemesin tarzı bir konuşma olmuş anladığım kadarıyla.
Yeni konu aç yaziyor ,birderdim var bölum başında . O na basıp konunu oraya yazacaksın .Burdan olmaz.Merhaba yeni üyeyim nasıl forum başlığı açacağım bilmiyorum buradan yazayım dedim. Kızlar bana yardımcı olun ne olur. yeni araba aldık ama ikinci el. sorunum şu aslında kocamın anne ve babası sürekli bizden arabayı istemeye başladı. Yok şuraya gideceğiz yok buraya gideceğiz. eşimde hayır diyemiyor. Ama sonuçta benimde planım oluyor. ve arabayı sadece günlük kullansalar neyse en son uzun yola gitmek için aldılar. Ve işimiz var mı sormadan. Çok sinirlendim. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum.
aman sen yazmissin ben rahatladim birak surtsun biraz.Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
iyi yaptın eşın abısının ve eltsının borcunu ödemek zorunda degıl. üstelık sende calısıyorsun ona ne senın arabandan ıycdne esının burnunu sürt. o eltın kocasını boşamış mı sor bakım eşıne abısı böyle oldugu halde... mılletın agzına bakan adamdanhayır gelmezKızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?