Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

umutrcn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2019
61
41
3
47
Kocam eski karısının uzaktan bir akrabası vefat ettiği için başsağlığı mesajı göndermiş. Sorunca söyledi bana. Bunu neden yaptın dediğimde insani birşey dedi. Sen artık o ailden değilsin. Ne gerek var böyle bir şeye artık benimle evlisin. Bu bana saygısızlık dedim bunu kabul etmiyor. O zaman kadının kocası da bilsin mesaj attığının madem normal ve insani birsey dedim olmaz o evde kızım yaşıyor sorun olur diyor. Madem benim olgunlujla karşılamam gerekiyor ve insani birşey neden kadının kocası için sorun olsun diyorum. Kızım da kızım diyor. Aklım çok karışık akılverin bana lütfen

Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyor

Sizin gibi insani bir şey olduğunu anlayamayacağı için..
Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyor

Size yollamadan mesajı danisabilirdi, ama sizin sosyal ilişkileriniz de normalse bu durum bilmem ama, sizin fikrinizi alabilirdi

Sözlerimi geri alıyorum ozaman. İnsanlıkla pekte alakası yokmuş. Yuhh!! Umarım eşinizi dinlemeyip en azından eski eşinize başsağlığı dilemişsinizdir!

Siz eski esinize ya da eski sevgilinize mesaj atinca sorun olmayacaksa olur.

Çocuğu varsa önceki eş hoş tutulmalı diye düşünülüyor. Ve görüşmeyen görmedim. Çocuklu adam istememe sebeplerimden biridir.

Arkadaşlarım büyütme diyor ama küçük birşey de değil gibi geliyor bana. Eski eşe bir yaklaşım sezdim ve inanın yarın gidip dava açayım diyorum. O kadar kırıldım benden habersiz mesaj göndermesine. Ayrıcaa o mesaj gönderdim diyor belki de konuştular bilmiyorum

Arkadaşlarım büyütme diyor ama küçük birşey de değil gibi geliyor bana. Eski eşe bir yaklaşım sezdim ve inanın yarın gidip dava açayım diyorum. O kadar kırıldım benden habersiz mesaj göndermesine. Ayrıcaa o mesaj gönderdim diyor belki de konuştular bilmiyorum
Dava açılacak bi konu değil bence siz gözünüzde biraz buyutmuşsunuz

Back
X