- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Evet!Gerçekten hatalı mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet!Gerçekten hatalı mıyım
Bu yönüyle değerlendirince haklısınız, sizde eleştirdiği ve istemediği şeyi kendisinin yapması hata elbette.Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyor
Fakat şöyle de bir durum var. Tabii genel manzaraya bakarak değerlendriyorum. Çünkü benim eski eşimin annesi vefat ettiğinde seni aradı mı sen onu aradın mı diye baskı yapmıştı. Bunun bir iletişim yolu olduğunu düşünüyordu. Kendisine gelince medenilik. Bunu hatırlatınca ama sizin çocuğunuz yoktu diyor. Yani çocuk olunca mı insani bir yaklaşım oluyor
Herkes öyle diyor ama ben içime sindiremiyorum. Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim dışta kaldığım, benden saklanan bir iletişim var oratada. Onun hayat arkadaşı benim ve böyle hssas bir durumda en azından bana sorup onay alabilirdiDava açılacak bi konu değil bence siz gözünüzde biraz buyutmuşsunuz
ana baba Allah korusun kardeş değil ki vefat eden. Kadının amcasının oğlu..ne alakaValla ben cok medeni degilim bu konularda. Adi ustunde eski es. Cocuklari icin iletisim kurabilirler de yok bassagligi bilmem ne uzun is yani. Medeniyet tek tarafli olmaz. Size gelince iletisim yolu ama pasaya gelince medeniyet. Oldu canim.
Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorumDava açılacak bi konu değil bence siz gözünüzde biraz buyutmuşsunuz
Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorumValla ben cok medeni degilim bu konularda. Adi ustunde eski es. Cocuklari icin iletisim kurabilirler de yok bassagligi bilmem ne uzun is yani. Medeniyet tek tarafli olmaz. Size gelince iletisim yolu ama pasaya gelince medeniyet. Oldu canim.
Tövbeletir bacım sende ama boşanma bunun için değmezHerkes öyle diyor ama ben içime sindiremiyorum. Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama benim dışta kaldığım, benden saklanan bir iletişim var oratada. Onun hayat arkadaşı benim ve böyle hssas bir durumda en azından bana sorup onay alabilirdi
Ne yapayım nasıl töbeleteyim..Hırsımı alamıyorum. Az önce öğrencim. eski eşinin amcasını da aramış başsağlığı için. Ne yapmaya çalışıyor bu. Artık aile değilsin. Kadın evli. Ne demek bu şekilde aileye sızmak. Bana saygısızlık değil mi bu yaaaTövbeletir bacım sende ama boşanma bunun için değmez
Biraz sakin ol iyi tarafindan bak eşinle yüz yüze konuş bunun normal ni durum olmadığını kaldırmadığını şöyleNe yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorum
Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorum
İlişkiniz pamuk ipliğine mi bağlı, hemen dava açmak nedir, kocanıza güveniniz yoksa hemen boşanın tabii bu ayrı bi konu.Arkadaşlarım büyütme diyor ama küçük birşey de değil gibi geliyor bana. Eski eşe bir yaklaşım sezdim ve inanın yarın gidip dava açayım diyorum. O kadar kırıldım benden habersiz mesaj göndermesine. Ayrıcaa o mesaj gönderdim diyor belki de konuştular bilmiyorum