Kocam eski eşine mesaj atmış. Lütfen akıl verin

Sagolun ama eski esinin kocasi da bilsin bassagligi siledigini deyince panik yapti.yanlis anlar sorun cikar vs diyir .ben yanlus anlayamam ve sorun cikaramam mi...zaten dunden beri konusmuyiruz sabahtan beri de aramadi ve hala gelmedi eve...bir de tavir aliyir
Bunun için küsmeyin bence barışın. Nerden bileceksiniz kadının kocası biliyor mu bilmiyor mu, bilmek ister mi istemez mi sorun mu çıkartır çıkartmaz mı o sizi ilgilendirmez ki onlar ayrı siz ayrı. Boşverin herkes ne hali varsa görsün siz eşinizle iyi olun o yeter. Dandirik bir eski eş yüzünden bu kadar tadınız kaçmış. Eski eşi ile herşey bitmiş ne var ki aralarındaki tek bağ bir çocuk, o da mecburen. Yarın öbür gün bu çocuğun okulu olacak, üniversitesi olacak evliliği olacak falan bir şekilde mecburi bir iletişim olabilir yine ileride, siz bu kadar kötü tepki verirseniz o zaman yine size söylememeyi hatta gizlemeyi yeğleyebilir.

Bunun için küsmeyin bence barışın. Nerden bileceksiniz kadının kocası biliyor mu bilmiyor mu, bilmek ister mi istemez mi sorun mu çıkartır çıkartmaz mı o sizi ilgilendirmez ki onlar ayrı siz ayrı. Boşverin herkes ne hali varsa görsün siz eşinizle iyi olun o yeter. Dandirik bir eski eş yüzünden bu kadar tadınız kaçmış. Eski eşi ile herşey bitmiş ne var ki aralarındaki tek bağ bir çocuk, o da mecburen. Yarın öbür gün bu çocuğun okulu olacak, üniversitesi olacak evliliği olacak falan bir şekilde mecburi bir iletişim olabilir yine ileride, siz bu kadar kötü tepki verirseniz o zaman yine size söylememeyi hatta gizlemeyi yeğleyebilir.
Ilk adimi ben atarsam hakli oldugunu dusunecek ve yineleleme ihtimali va

Ne yapmalıyım peki nasıl davranmalıyım. Bir yol gösterebilir misiniz. Sanırım sağlıklı düşünemiyorum şu an. İçime de sindiremiyorum
Ya admla eski eşi hiç mi görüşmüyor? Ortada bir çocuk var sonuçta. Baş sağlığından da başka anlam nasıl çıkartılır ki? Ayrıca kadın evli kocasına söylemek size mi kalmış baş sağlığı dilediğini. Aşırı buyutmussunuz

Neden böyle düşündünüz. Benim bilgim olmadan eski eşinin ailesi ile iletişimde kalması normal mi? Ben mi büyütüyorum sizce
Iletisimde kalmamış ki adam sadece baş sağlığı dilemiş. Yoksa kızıyla da mi görüşemiyor adamcağız?

Ya admla eski eşi hiç mi görüşmüyor? Ortada bir çocuk var sonuçta. Baş sağlığından da başka anlam nasıl çıkartılır ki? Ayrıca kadın evli kocasına söylemek size mi kalmış baş sağlığı dilediğini. Aşırı buyutmussunuz
Uzaktan akraba icin eski karisini teselli etmek degil midir bu.bu hangi duyguyla yapilir.eski komsu mu bunlar.eski eş

Nasıl ne gibi anlamadım?
Barisin diyorsunuz ya ben yaptiginin hata oldugunu anlasin bir daha da yapmasin istiyorum.adim atip barisirsam hakli oldugunu dusunecek.yani eski es ile bir mesafe olmali diye dusunuyirum.tamam ben kuskanclik yapiyir olabilirim ama beni taniyor tepkimi nasil hissedecegimi biliyir buna ragmen kadina mesaj atmaktan cekinmiyir.Neden.bassagligi diledi arti puan aldu tani.ben boyle bakiyirum.Ne iyi ne dusunceli dedi eski eş...

Iletisimde kalmamış ki adam sadece baş sağlığı dilemiş. Yoksa kızıyla da mi görüşemiyor adamcağız?
Kizi ile gorusuyir da eski ese bassagliginin altindaki duyguyu anlayamiyorum.aferim mi dendi ne hakikatli mi dendi arti puan aldi yani esinden.bu degil mi durum

Çok haklısınız sadece bunlarırn sebbebi çok yakın bir arkadaşının eşimin eski eşinden istemeden boşandığını söylemiş olması. Kadın ayrılmış vee eşim ayrılmamak için çok direnmiş. Bunu öğrenince soğudum sanırım
Ama şu an sizinle evli. Yuvasını yıkmamak için uğraşmış olması da kötü bir şey değil ki ailesine evine bağlı biri demek ki adam. Hem kendinize hem de eşinize güvenmeyi öğrenin. Yoksa kimse bu kadar kaprisi kaldiramaz

Kizi ile gorusuyir da eski ese bassagliginin altindaki duyguyu anlayamiyorum.aferim mi dendi ne hakikatli mi dendi arti puan aldi yani esinden.bu degil mi durum
Siz illa biri ne diyecek diye mi yaparsınız her şeyi? Içim şişti valla yazık kocaniza

Ilk adimi ben atarsam hakli oldugunu dusunecek ve yineleleme ihtimali va
Barisin diyorsunuz ya ben yaptiginin hata oldugunu anlasin bir daha da yapmasin istiyorum.adim atip barisirsam hakli oldugunu dusunecek.yani eski es ile bir mesafe olmali diye dusunuyirum.tamam ben kuskanclik yapiyir olabilirim ama beni taniyor tepkimi nasil hissedecegimi biliyir buna ragmen kadina mesaj atmaktan cekinmiyir.Neden.bassagligi diledi arti puan aldu tani.ben boyle bakiyirum.Ne iyi ne dusunceli dedi eski eş...
Aman dese ne olacak demese ne olacak artı puan alsa ne olacak o kredilerini tüketmiş zaten boşanmış. Şimdi nihayetinde eve gelecek ya bu adam siz şimdi onun sevdiği bir tatlı yapın ama onun için yapmış gibi değil de öylesine yapmış gibi, bir şey demeyin koyun buzdolabına, Ona de deyin ki "bak biz birbirimizi gereksiz yere çok kırdık. Ben eski eşine mesaj atmanı istemiyorum, hani sen de benim eski eşin annesi öldüğünde mesaj atmamı istememiştin ya onun gibi işte, o yüzden beni de anlayabileceğini biliyorum. Sen de iletişimini kes, eğer ille ki iletişim kurman gerekiyorsa bunu bana önceden söyle benim de bilmeye hakkım var, biz aynı tarafız" falan gibi bir şeyler söyleyin ama yumuşak ses tonuyla, yani o zaman ona haklısın değil de seni affettim gibi olur.

Simdi geldi diyir ki amcasini da arayacagim ne var bunda ina da bassagligi dileyecegim diyor.sen o aileden cikmussin kadin evli sen benimle evlisin hangi sifatla arayacaksin diyorum ne var bunda diyor.yarin bosanma davadi aciyorum

Ölen amcanın eşi mi?
Siz kaç yıldır evlisiniz?

Ölen amcanın eşi mi?
Siz kaç yıldır evlisiniz?
Ölen eski esinin amcasinin oglu...eski eş 6 senelik evli biz de 9 senelik evliyiz...benim kuzimin kuzeni olen arayacagim tabii babasini diyor.hangi sifatla diyorum kadin evli sen evlisin diyirum inat gibi ararim ne var bunda diyor hala yuzsuzce.annesi de benim yanimda eski kayinvalidesine selam gonderiyor bayramda..bu nedir biri bana soyler mi .biyle bir adamla evli kalinir mi hala

ortada bir çocuk varsa eğer tamamen iletişimin kopmasını beklemen çok tuhaf.Gerek dışında bi konuşma olarak görüyorsun bu durumu ama dışarıdan baktığında bu olay tamamen normal siz de eğer boşanırsanız ve ortada bi çocuk da olduğunu varsayarsak aynı durumda sana mesaj atmasını bana geri dönmeye çalışıyor olarak görürsen işte tamamen aptallık.Bi adam çapkınlık yapmak için cenazeyi beklemez diye düşünüyorum.Eski karısının eşinin duymaması olayı da erkekler böyle şeyleri yediremez kendine eşiyle kavga edip çocuğa huzursuzluk olmasindan korkuyor velhasıl çokta büyütmemek gerek

Back
X