Kocam eski nisanlisini faceden takip ediyor

5 para etmez bir !koca! daha.
Bu kadar tutarsızlıklara rağmen hamile kalmasaymışsın iyi olurmuş. Olan olmuş, artık bebeğinle başbaşa olacağın bir hayat kurman lazım.

Böyle bir adamdan niye hamile kaldın canım ya kendin çok mutlusun da mutluluğuna onudamı dahil etmek istedin.Üzmek değil amacım ama eski nişanlısını seviyor eşin.Peki o nişanlı niye eski ?Niye onla evlenmemiş pislik herif de senin başını yakmış Bu evlilikten hiç bir şey olmaz Allah yardımcın olsun.

Eski nişanlı evime kalmaya gelecek. Sizde bunu yutacaksınız. Kardeşi o gelmezse ben gelmem dedi diye. Kardeşi b.k yesin. O kim köpek. Eski nişanlıyla kocama yatak odasını size tahsis edeyim. Ben balkonda yatarım deseydiniz. Ben olsam eltimin kaynımın yüzüne hatta kaynana kayinbabada varken manukyanın evimi burası diye cemkirirdim. Çocuğa gelene kadar adam seni ezmiş geçmiş zaten.

Bir odunluk koca vakasi daha. Yahu kardesim zorla mi evlendiriyorlar evlenmeeee milletin kizinin da basini yakma. Defol git yani.
Canim Allah yardimcin olsun.

amann boşver
zaten napmalıyım diye sorduğuna göre böyle bir cevap istiyorsun
huzurunu bozma, takip ediversin, yüzyüze görüşmüyor ya (!)

Soruyu biz soralim neden hala berabersiniz. Terketmeniz icin daha ne kadar asagilanmaniz gerekiyor

ben son kısmı anlamadım, onlar geldiğinde odadan çıkmıcam falan ne iş o?

Üstüne düşme kocanın. Hamile olmasan ayrıl derdim ama şu durumda belki biraz taktik işe yarar.

Hergün yürüyüş yap, unlu gıdalardan meyve sularından uzak dur. Bakımlı ol ama eşine ikide bir sorma nasılım diye. Kendine güvenli ona karşı da umursamaz dur. Kendini kovalat. Yani adamı kökten sarsman lazım aklı onunla değil seninle meşgul olmalı.
O aileden biri geliyorsa sen dışarı çık süslenip püslenip. Aklı sende kalsın. Anlatabilmişimdir umarım. Böyle devam edersen hiç saygınlığın kalmayacak. Belli ki adamın aklı orada kalmış. Sen kendi üzerine çekeceksin başka şansın yok.

Yok daha o kadar ileri gitmedi bunlarda kardea cok baska bi kiz kardesi geldi

Tsk ederim evet birde oyke deniycem inns

En iyisi çık ailenin yanına git seni ve bebeğini sitemediğini üstüne para için diyorsa salla gitsin seni seviyorsa zaten pişman olur düzeltir oşeyleri.Çook zor eşinin eski nişanlısıyla aynı ortamda durmak felan çok zor olur

Eski nisanlisindan ayrilmis. Kadere bak ki kardesi de o aileden biriyle evleniyor. Yani bir omur birbirlerini gorecekler, gormeseler de birbirlerinden birsekilde haber alacaklar, kopamayacaklar.
Tam bosver adam seni secmis onunla bitirmis, adi eski diyecektim de zamanlama da o kadar manidar ki... kardesinin evlenmesi olaylariyla seninkinin eski gunleri depresmis. depresmis ki seni de cocugu da istemiyorum demis. demek ki onunla birseyleri bitirememis. iste en kotusu bu. kilo da versen, adamin gozune girecegim diye denemedik taktigi de denesen adamin gonlu hala eski de kalmis sanki...

Hepsinin hayatını cehenneme çevirirdim. Her gün yakarırlardı nerden geldi bu bela başımıza diye.

Eski nişanlı ne durumda evlimi sevgilisi varmı belki oda kendine bir düzen kurmuştur buradaki arkadaşlar olayı bıçak gibi kesiyorlar sizin öneriye yol gösterecek yorumlara ıhtıyacınız var eşinin üstüne gitme gözlemle bak eski nişanlıyla arası nasıl konuşma uslup belki eşin kendince unutmadı ama karşı tarafın tepkileri nedir. Kendine bak süslen hamilesin aman kilo almamaya bak sonra verilmesi zor oluyor kendine güven kavga etmeden konuş seni istemediğini söylediğinde sona kadın çok banada koca çok gencim güzelim hakkımızda hayırlısı olsun deyiver napacak bakalım........... Önceliklerinin bebegin ve kendin

Bu kocada bi cacik olmaz yazık ki birde şam babası adayı kendileri kendini kandırmaca yapmana gerek yok açık ve net seni bu soğan erkeğin seni daha cok uzecege benzer...

Bir noktaya kadar anlayabilirim eşinizin bakmasını ve merakını çünkü normal olan ayrıldıktan sonra gormezsin böyle böyle unutulur. Ama akrabaliga tasinmis olay. Simdi onu görmese bile kardeşinin eşini gördüğünde bile illa aklina gelir. Tüm bunlar aşılabilecek sorunlar belki ama daha doğmamış bir bebeği istememek tamamen kişilik ve merhamet problemi. Ailenizin yaninda biraz dusunmenizi tavsiye ederim. Bosanma karari vermeseniz bile stresten uzak durmak size de bebeğe de iyi gelecektir.

Senin adına çok üzüldüm bu adamdan sana koca da olmaz Rabbim yardımcın olsun o eşine merhamet versin.

Eski nişanlıyla akrabalık bağımı var?sanki öylede 2 erkeğe 2 kız nişanlanmış gibi hissettim nedense.Eski nişanlı evlimi bekarmı?Kaynının kardeşiyle evli olması sıkıntı tabi hep yüzyüze geleceksiniz.Hele birde akrabalık varsa eski nişanlı evlense bile düğünde bayramda bi yerlerde karşınıza çıkacak.İşiniz zor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…