ne kadarlık evlisiniz ?
peki siz birşeyler için uğraşıp çaba verdiniz mi hiç? eşinizde cinsel isteksizlik sebepleri olabilir.. bunları çözme yoluna gittiniz mi? biraz açık olacak ama siz istediğiniz zaman oluyormuş ama eşinize normal zamanlardada kur yapıp, çekici olmayı denediniz mi?
eşiniz bir haftasonu bile parka gidelim demeyince siz: "hadi hayatım bizi parka götürmüsün, kızımızda bende biraz sıkıldık.babamızla eğlenelim"gibi cümleler kurdunuzmu, yani bir nevi isteklerinizi gösterdiniz ve eşiniz hala değişmedimi?
önemli noktalar bunlar.. biraz daha açıklarsanız daha da yardımcı olabiliriz sanırım..
peki siz birşeyler için uğraşıp çaba verdiniz mi hiç? eşinizde cinsel isteksizlik sebepleri olabilir.. bunları çözme yoluna gittiniz mi? biraz açık olacak ama siz istediğiniz zaman oluyormuş ama eşinize normal zamanlardada kur yapıp, çekici olmayı denediniz mi?
eşiniz bir haftasonu bile parka gidelim demeyince siz: "hadi hayatım bizi parka götürmüsün, kızımızda bende biraz sıkıldık.babamızla eğlenelim"gibi cümleler kurdunuzmu, yani bir nevi isteklerinizi gösterdiniz ve eşiniz hala değişmedimi?
önemli noktalar bunlar.. biraz daha açıklarsanız daha da yardımcı olabiliriz sanırım..
bunu aynen boyle kendisine soyleseniz, cevabi ondan alabilirsiniz. karsilikli iletisim olmadan nasil asik olacaksiniz ki tekrar... esinizin degismesi lazim. baska turlu sizden gitmeye devam eder askiniz artmaz... ayrica bu kadar iyi niyetli ve icten dile getirseniz durumu.... belki de farkinda bile degildir tavirlarinin. bi kendine gelir silkelenirdi belki . ya da ben halimden memnunum kabul edeceksin boyle derse en azindan neyle karsi karsiya oldugunuzu gorurdunuz. kendi kendinize recete yazabileceginiz bir dert degil bu malesef... ha soyle olabilir. onu bu haliyle ilgisiz icine kapanik sevmeye cabalayabilirsiniz. ama bunun icin bu durumu normal kabul etmeniz lazim. sorgulamadan, garipsemeden...
onu bu halıyle kabul ettım zaten. ama içimden gelen coşkuyu baş edemıyorum. yani nası desem ya hayatı biraz daha heyecanlı yaşamak istiyorum.
defalarca konuştum ama birşey değişmedi
Senin sevgin falan bitmedi arkadasim...hala esini seviyorsun....lakin büyüdün artik, kafan beynin tam oturdu...8 yil evvelki cahil kör asik kiz degilsin...bir kadin oldun....a.s
O zamanlar gözüne batmayanlar simdi sanki hep gözünün önünde....o zamanlar gülüp gectiklerine simdi sinir krizi geciriyorsun....
Degisen esin degil...degisen senin bakis acin....bunu esinle uygun bir zamanda otur ve konus arkadasim....belki esinin senin bu düsüncelerinden haberi bile yok...
Konusmak gerek....
benmı degıstım? belkıde doğrudur. galıba doğru. evet ben değiştim. heyecan ıstıyorum
Değişmesinide bekleme canım. Bak kendinde söylüyorsun onun yapısı bu. Bu adam böyleymiş zaten. Sen bu adamı böyle sevmişsin aşık olmuşsun. Bana kalırsa mutluluğunu bozmak istemiyorsan, olan huzurunu kaçırmak istemiyorsan en önemlisi içindeki sevgiyi bitirmek istemiyorsan, eşini olduğu gibi kabul et. (konuş anlat ona demiyorum, çünki yapısı böyle ise tamam der fakat aynı olur yinede) Ne kendini nede eşini yıprat arkadaşım. Bazı erkekler kadına düşkün olmuyor malesef. Çok şükürki eziyet etmiyor sana sanırım. Sarılıyor veya öpüyor herneyse. Ama inan bunları bile yapmayanlar vardır burda duyuyoruz okuyoruz. Sanırım iş sende bitiyor diyeceğim. Eşinin güzel yanlarını gör, kötü yanlarını sinirine dokunan yanlarını kaldır at rafa. Onu kaybettiğini düşün bir an canım. Belki bunun bir faydası olur. Sevgiyle kal. Yuvanızdan huzur mutluluk eksik olmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?