Kocam evden gitti.

Misisipili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
706
344
53
Kızlar merhaba hemen konuya gireyim. Kocam da ben de markette çalışıyoruz ama ben ayakta o oturarak. Bu gün ikimiz de akşam üstü işten çıkıp eve geldik ben yarın izinli olduğum için bu günden ev işlerini bitireyim dedim. Markette çalışanlar bilirler izin günü kalkacak hali kalmaz insanın. Yerler tozluydu benimde toza alerjim var dedim yerleri süpüreyim hemde yarına az işim kalsın çamaşırları falan yıkadım. Kocam da uyumuş geldiği gibi daha önceleri de o uyurken elektrik süpürgesini açardım hiç bişey demezdi uyansa da. Bugün çalıştırdım o oturma odasında uyumuş orayı en sona bıraktım bende süpürmeye başladım bu kalktı bi sinirle yatak odasına gitti kapıyı sert bi şekilde kapattı. Ben işimi bitirdim geçtim televizyon izlemeye bu yarım saat sonra kalktı gitti mutfağa bende gittim be yapıyosun dedim yemek yiycem dedi bende dedim ben bekliyorum senin kalkmanı yemek yemedim bütün gün dedim bişey söylemeyince geçtim içeri bu geldi hadi yemek yiyelim dedi benim de strestendir herhalde sinir olunca yemek yiyemem asla. Bu geldi yiyceksin zaten sinir oldum sana başımda yerleri süpürüyosun dedi bende daha önce de yaptım kaç kere söyleseydin rahatsız oluyorum diye yapmazdım çok tozluydu yerler dedim uyanmamı bekleseydin dedi çok geç olucaktı dedim sürekli bağırarak konuştu bu giyinmeye başladı nereye gidiyosun dedim hava almaya dedi sonra baya söylendi ama anlamadım. Çarptı kapıyı çıktı. Tamam benim de hatam var uyuyoken yapmamam lazımdı ama verdiği tepki aşırı değil mi? Söyleseydi zaten kapatırdım ilk kez yaptığım bişey değil ki.

Evlilikte olur tartışmalar sizde dikkat eder açmazsınız süpürge makinesini, sanırım başka dertleri de var ki buda bahanesi olmuş

bence şuan sana anlatamadığı işle alakalı ya da başka bişeyle ilgili kötü..kafasına takmış haksızlığa uğramış olabılır genel olarak baktıgında da haklı o uyurken süpürmeseydin keşke(ondan öncekilerde ses etmemesi zaten anlayışlı oldugunu yeterınce gosterıyor) ama bence konu sen değilsin başka bişeye üzülmüştür yerinde olsam ona zaman tanır anlayışlı olurdum sonra ya kendi anlatır ya da uygun zamanda sen sorarsın

Oksijen şart tabi

Ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum geldiğinde gitmem mi lazım yanına yoksa onun gelmesini mi beklemeliyim nereye gittiğini bile bilmiyorum

Ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum geldiğinde gitmem mi lazım yanına yoksa onun gelmesini mi beklemeliyim nereye gittiğini bile bilmiyorum
bence geldıgınde zaman tanı soru sorma hıcbırsey yapma sabah kahvaltı hazırlarsın rutinde onun tavrına göre ..diyebılırsın ama rahatsız olacagını bılsem çalıştırmazdım süpürgeyı kusura bakma..ama neden gıttın dıye sorabılırsın belkı kendı anlatır ama cok normal bısey yaşadıgınız buyutmeye gerek yani..

Bende ona şaşırdım zaten yani verdiği tepkiye

İkinizde çalıştığınız halde sen ev işi yapıyorsun da sesten rahatsız oluyor diye tafra mı yapıyor ,çok totosunu kaldırmışsın bu adamın çokk, daha çok ezilirsin böyle
Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi

Abartma istersen.. o geldiğinde niye gidiceksin romeo julietcilik oynamaya gerek yok. Normal şekilde davranırsın. O da uzatmaz. Uzatacak birine benzemiyor anlattığın kadarıyla. Boyle tartışmalar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…