Kocam evden gitti.

Tamam benim de hatam var o uyurken yerleri supurdum mu? Koca gun ayaktasın adam olup yardım edecek yatmayacak curuk patates gıbı.

Su adamlara bu derece yuz vermeyin Allah askına.
Kadın koca gun yoruldu, bende patates gibi yattım diye mahcup olacagina bir de bagırıyor tipe bak.
Giderse gitsin

Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi

O zaman kazandığın parayı verme bikaç ay evi kendi geçindirsin, yeni evli filan mısın niye nazlıyorsun bu kadar

Sinir oluyorum bende zaten buna

Hiç arkadaşınız yok mu?

Gelir merak etme abartmış yani gidecek kadar sinirlense bile uyuyorum görmüyor musu diye bildirdi takma

Çok olmadı ama pek yeni de sayılmaz

Çalışan kadının dramı o kadar üzülüyorum ki hemcinslerime resmen çifte mesai yapıyorlar hem evde hem işte, sonra tükenip yoruldukları için kabahatli oluyorlar. Eşinin yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil hiç kıymet bilmiyor demek ki merhametsiz su kabağı

Sinir oluyorum bende zaten buna
Sınır olurken bende de suc var neden yazıyorsun? Basımda superge yaptın derken, patates gıbı yatmaya utanmayıp bana su cumleyı hangi vicdanla kuruyorsun sen soylesene deseydin. Kapat supurgeyı dedıgınde de kapatma supurgeyı , kalk yardım et de.

Seninle aynı ısı daha yorucusunu yapıyorum, maasımı harcarken hayat musterek ben evde ter ıcınde tum isleri yaparken degıl, oyle mı? Dıyıver.

hem ağır bir işte hem de evde çalışın bir de azar işitin pessss.bu konuları okuyan kızlarımız evlenmekten soğudu valla

Var ama öyle çok fazla değil yani

Bir kahve yapın alın kitabınızı ya da geçin TV karşısına dinlenin.

Gelince de bir şey demeyin.

Ev işlerini ortak yapmalısınız. Aksine dagitiyormus beyzade.

İşten çok diyor ya sana , ona aranizin iyi olduğu bir zaman bir kaç ay benim maaşım yokmuş gibi davranalım bakalım ben işten çıkınca ne oluyor , deneyelim deyin.

Hem maaşı kullan, hem evde yardım etme, hem de işten cik öyleyse diye soylen. Böyle bir dünya yok , öğrensin.

Ayrıca üzülme hiç bu hımbıl döner dolaşır eve gelir aşık filansın bişe zannediyorsun muhtemelen de kim kabul eder bunu. Benim kardeşim eşiyle fabrikada çalışırken eve girer girmez kadını banyoya yollar git duş al rahatla ben sofrayı kurayım derdi. Kız banyodan çıktığında yemek hazır olurdu. Benim eşim evde her işi yapar bu paşazade bi de artistlik yapıyor

Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi
[/QUOTE]
Bütün Erkeklerin sıkıştığında söyledikleri söz

Genelde kadın uyum sağlamak zorunda kalır
Erkek kısmı asla değişime açık değildir

Evde hiç iş yapmadığını bilmiyordum. Arkasını toplamayı bırakın rahatsız olup anlar belki

benneyanginlargordum 'den patates, burcak86 'dan su kabağı var mı artıran

Biri yazmış şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…