- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Misisipili
-
Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi
Çok olmadı ama pek yeni de sayılmazO zaman kazandığın parayı verme bikaç ay evi kendi geçindirsin, yeni evli filan mısın niye nazlıyorsun bu kadar
Sinir oluyorum bende zaten bunaTamam benim de hatam var o uyurken yerleri supurdum mu? Koca gun ayaktasın adam olup yardım edecek yatmayacak curuk patates gıbı.
Su adamlara bu derece yuz vermeyin Allah askına.
Kadın koca gun yoruldu, bende patates gibi yattım diye mahcup olacagina bir de bagırıyor tipe bak.
Giderse gitsin
Hiç arkadaşınız yok mu?Kızlar merhaba hemen konuya gireyim. Kocam da ben de markette çalışıyoruz ama ben ayakta o oturarak. Bu gün ikimiz de akşam üstü işten çıkıp eve geldik ben yarın izinli olduğum için bu günden ev işlerini bitireyim dedim. Markette çalışanlar bilirler izin günü kalkacak hali kalmaz insanın. Yerler tozluydu benimde toza alerjim var dedim yerleri süpüreyim hemde yarına az işim kalsın çamaşırları falan yıkadım. Kocam da uyumuş geldiği gibi daha önceleri de o uyurken elektrik süpürgesini açardım hiç bişey demezdi uyansa da. Bugün çalıştırdım o oturma odasında uyumuş orayı en sona bıraktım bende süpürmeye başladım bu kalktı bi sinirle yatak odasına gitti kapıyı sert bi şekilde kapattı. Ben işimi bitirdim geçtim televizyon izlemeye bu yarım saat sonra kalktı gitti mutfağa bende gittim be yapıyosun dedim yemek yiycem dedi bende dedim ben bekliyorum senin kalkmanı yemek yemedim bütün gün dedim bişey söylemeyince geçtim içeri bu geldi hadi yemek yiyelim dedi benim de strestendir herhalde sinir olunca yemek yiyemem asla. Bu geldi yiyceksin zaten sinir oldum sana başımda yerleri süpürüyosun dedi bende daha önce de yaptım kaç kere söyleseydin rahatsız oluyorum diye yapmazdım çok tozluydu yerler dedim uyanmamı bekleseydin dedi çok geç olucaktı dedim sürekli bağırarak konuştu bu giyinmeye başladı nereye gidiyosun dedim hava almaya dedi sonra baya söylendi ama anlamadım. Çarptı kapıyı çıktı. Tamam benim de hatam var uyuyoken yapmamam lazımdı ama verdiği tepki aşırı değil mi? Söyleseydi zaten kapatırdım ilk kez yaptığım bişey değil ki.
Gelir merak etme abartmış yani gidecek kadar sinirlense bile uyuyorum görmüyor musu diye bildirdi takmaKızlar merhaba hemen konuya gireyim. Kocam da ben de markette çalışıyoruz ama ben ayakta o oturarak. Bu gün ikimiz de akşam üstü işten çıkıp eve geldik ben yarın izinli olduğum için bu günden ev işlerini bitireyim dedim. Markette çalışanlar bilirler izin günü kalkacak hali kalmaz insanın. Yerler tozluydu benimde toza alerjim var dedim yerleri süpüreyim hemde yarına az işim kalsın çamaşırları falan yıkadım. Kocam da uyumuş geldiği gibi daha önceleri de o uyurken elektrik süpürgesini açardım hiç bişey demezdi uyansa da. Bugün çalıştırdım o oturma odasında uyumuş orayı en sona bıraktım bende süpürmeye başladım bu kalktı bi sinirle yatak odasına gitti kapıyı sert bi şekilde kapattı. Ben işimi bitirdim geçtim televizyon izlemeye bu yarım saat sonra kalktı gitti mutfağa bende gittim be yapıyosun dedim yemek yiycem dedi bende dedim ben bekliyorum senin kalkmanı yemek yemedim bütün gün dedim bişey söylemeyince geçtim içeri bu geldi hadi yemek yiyelim dedi benim de strestendir herhalde sinir olunca yemek yiyemem asla. Bu geldi yiyceksin zaten sinir oldum sana başımda yerleri süpürüyosun dedi bende daha önce de yaptım kaç kere söyleseydin rahatsız oluyorum diye yapmazdım çok tozluydu yerler dedim uyanmamı bekleseydin dedi çok geç olucaktı dedim sürekli bağırarak konuştu bu giyinmeye başladı nereye gidiyosun dedim hava almaya dedi sonra baya söylendi ama anlamadım. Çarptı kapıyı çıktı. Tamam benim de hatam var uyuyoken yapmamam lazımdı ama verdiği tepki aşırı değil mi? Söyleseydi zaten kapatırdım ilk kez yaptığım bişey değil ki.
Var ama öyle çok fazla değil yaniHiç arkadaşınız yok mu?
Çok olmadı ama pek yeni de sayılmaz
Benim de kızdığım oGelir merak etme abartmış yani gidecek kadar sinirlense bile uyuyorum görmüyor musu diye bildirdi takma
AnladımVar ama öyle çok fazla değil yani
Sınır olurken bende de suc var neden yazıyorsun? Basımda superge yaptın derken, patates gıbı yatmaya utanmayıp bana su cumleyı hangi vicdanla kuruyorsun sen soylesene deseydin. Kapat supurgeyı dedıgınde de kapatma supurgeyı , kalk yardım et de.Sinir oluyorum bende zaten buna
hem ağır bir işte hem de evde çalışın bir de azar işitin pessss.bu konuları okuyan kızlarımız evlenmekten soğudu vallaKızlar merhaba hemen konuya gireyim. Kocam da ben de markette çalışıyoruz ama ben ayakta o oturarak. Bu gün ikimiz de akşam üstü işten çıkıp eve geldik ben yarın izinli olduğum için bu günden ev işlerini bitireyim dedim. Markette çalışanlar bilirler izin günü kalkacak hali kalmaz insanın. Yerler tozluydu benimde toza alerjim var dedim yerleri süpüreyim hemde yarına az işim kalsın çamaşırları falan yıkadım. Kocam da uyumuş geldiği gibi daha önceleri de o uyurken elektrik süpürgesini açardım hiç bişey demezdi uyansa da. Bugün çalıştırdım o oturma odasında uyumuş orayı en sona bıraktım bende süpürmeye başladım bu kalktı bi sinirle yatak odasına gitti kapıyı sert bi şekilde kapattı. Ben işimi bitirdim geçtim televizyon izlemeye bu yarım saat sonra kalktı gitti mutfağa bende gittim be yapıyosun dedim yemek yiycem dedi bende dedim ben bekliyorum senin kalkmanı yemek yemedim bütün gün dedim bişey söylemeyince geçtim içeri bu geldi hadi yemek yiyelim dedi benim de strestendir herhalde sinir olunca yemek yiyemem asla. Bu geldi yiyceksin zaten sinir oldum sana başımda yerleri süpürüyosun dedi bende daha önce de yaptım kaç kere söyleseydin rahatsız oluyorum diye yapmazdım çok tozluydu yerler dedim uyanmamı bekleseydin dedi çok geç olucaktı dedim sürekli bağırarak konuştu bu giyinmeye başladı nereye gidiyosun dedim hava almaya dedi sonra baya söylendi ama anlamadım. Çarptı kapıyı çıktı. Tamam benim de hatam var uyuyoken yapmamam lazımdı ama verdiği tepki aşırı değil mi? Söyleseydi zaten kapatırdım ilk kez yaptığım bişey değil ki.
Var ama öyle çok fazla değil yani
Maaşı da harcanıyor onu unuttunhem ağır bir işte hem de evde çalışın bir de azar işitin pessss.bu konuları okuyan kızlarımız evlenmekten soğudu valla
Bütün Erkeklerin sıkıştığında söyledikleri sözSöyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi
Çalışan kadının dramı o kadar üzülüyorum ki hemcinslerime resmen çifte mesai yapıyorlar hem evde hem işte, sonra tükenip yoruldukları için kabahatli oluyorlar. Eşinin yaptığı terbiyesizlikten başka birşey değil hiç kıymet bilmiyor demek ki merhametsiz su kabağı
Biri yazmış şükürTamam benim de hatam var o uyurken yerleri supurdum mu? Koca gun ayaktasın adam olup yardım edecek yatmayacak curuk patates gıbı.
Su adamlara bu derece yuz vermeyin Allah askına.
Kadın koca gun yoruldu, bende patates gibi yattım diye mahcup olacagina bir de bagırıyor tipe bak.
Giderse gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?