Kocam evden gitti.

Elektrikli süpürge sesinde uyuyan çocuklar var mesela benimkiler deyin ki ona çocuk gibi davrandığın için daha iyi uyu diye açtım hiç iyi niyeti anlamıyorsun de olaya bak ya süpürge açıldı diye kavga mı çıkar gitmeyin üstüne camış gibi yatın hatta iş güç yapmayın sizin göreviniz mi canım

Bende temelli sandım bisey olmaz bence taklma yorgundur uyku haliyle tavır yapmis gibi geldi

Şahsen ben uyurken annem dahi süpürgeyi açsa kızarım ben.

Ammaaaa velakin kocanızın ev içindeki tutumuna göre değişebilir tepkim. Anladığım kadarıyla siz ayakta çalışıyorsunuz ve daha çok yoruluyorsunuz.Eşiniz ev işlerine ortak mı peki? Karı koca çalıştığınız halde ev işini yapan tek kişi sizseniz (ki olmamalısınız) süpürgeyi geçtim tüm elektronik aletleri aynı anda açsanız kocanızın ağzını açmaya hakkı yok..Haa yok tüm ev işlerini beraber yapıyoruz diyorsanız biri uyurken süpürgeyi açmak pek hoş bişi değil.

Ah eski günler geldi ,market calisaniydim ben de sizin gibi ama süpürgeyi yapardı, 500 saat sonra da olsa da hakkını yemeyeyim:))))

Erkeklerin yardım etmesi sözüne deli oluyorum. Sanki kadınların görevi de paşazadeler lütfedip yardım edecekmiş (!) O evde yaşayıp pisletiyorlar,yemek yiyorlar,çamasır bulaşık çıkartmayı biliyorlar. Madem onun içinden gelmiyormuş iş yapmak sizde paranızı eve harcamayın.

O oturarak calisacak ben ayakta. Pasa eve hic yardim etmeyecek birde surat asıp kapiyi carpacak geldiginde konusma bence o tamamen haksiz. 1 kisi olarak is yetistirmeye calisiyorsun ertesi gun tatil bu kadar sinirlenecek bir sey yok. Senin sinir olman lazim yatiyor yardim etmiyor diye

Ben olsam bu olayın üstüne şu sessiz çalışan pahalı elektirik süpürgelerinden alırdım.Hem de enn pahalısından.
Kapıları ancak rüyasında çarpardı artık

Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi
Tam bunu soracaktım. Çıkın madem işten. Hem evde hem dışarda çalışıp yorulmayın. Ev işi beraber yapılır. Hem siz ayakta çalışıyormuşsunuz ondan daha çok yoruluyprsunuzdur yazık değil mi?

Hem suçlu hem güçlü adama bak. Ikinizde çalışıyorsunuz keşke işi birlikte yapalım oyle yat deseydiniz. Ama merak etmeyin evi terketmemiş, bende eşyalarını alıp cıktı sandım :)

Söyledim zaten ben çalışıp senin yükünü azaltıyorum neden sende evde benim yükümü azaltmıyosun diye işten çık o zaman dedi
İşten ayrılma gibi bir şansınız varsa bence ya ayrılın ya da başka bir yerde oturarak çalışabileceğiniz bir ise gecin

Neden insanlar derdini acikca söylemektense kapi falan carpip ufacik sorunu büyütüyor? Kocanizin demesi gereken tek sey; canim sonra süpürsen olur mu ben biraz yatcam?

Cok sinirlenmiş demekki dışarı gitmesi daha iyi stresini atsın üzerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…