Kocam evden gitti.

Meselâ ben Eşim uyurken süpürge çalıştırmam . Ola ki çalıştırdım diyelim makineyi o uyurken, sesi çıkmaz biliyorum ama içinden kesin kızar rahatsız olur. Ee bende bunu bile bile yapmam suratını asarak kalkar çünkü biliyorum. Bence bir daha uyurken temizlik yapma . Kocam evden gitti yazısını görünce dedim terk etti sanırım küsmüş gitmiş boş ver gelince dersin kusura bakma gönlünü alırsın

Aman dert etme, ben büyük bişey sandım.
Markette bütün gün ayakta çalışmak ne kadar zor, trip atacağına yardımcı olsun size.
Olur böyle gerginlikler.
Gelir birazdan.

Şu platformda evliliğinden şikayetçi olmayan nadir üyelerdenim ama inan ki şu yaşadığın her evlilikte olan şeyler.
Bence o da üzüldü sana çıkıştığı için gidip hava almak istedi. Gönlünü alır.
Bekle evde gitme bı yere.

Hem evde calışacaksınız hem işte calışacaksınız.birde beyfendi rahatsız olacak.

Ben yerinizde olsam işten çıkmaz ev işinide elimden geldiğince abartmadan yapardım yardım beklemezdim ama eve de asla katkı sağlamazdım.
Kendi kazandıgım paranın bir kısmıylada yardımcı ayarlardım.
Suc sizde değil suc kızlarımızı boyle köle gibi yetiştiren zihniyetlerde

Senden evden çık takıl bir yerlerde hava al,sokaklar onun tekelinde mi ?

Evet o hiç yardım etmez üstüne hep dağıtır içinden gelmiyormuş
Madem öyle sende evde otur çalışma çalışıp getirsin işinin adı ne. Yazık değilmi ya biz kadınların eti budu ne arkadaş ev işleri yemek çocuk derken bide çalışıp para kazanamam asla haketmiyolar kesinlikle

Düşündüm normalde bende rahatsız olmam ama böyle tam dalma sırasındaysam deliririm eşiniz gibi belki öyle bişey olmuştur, belki başka bir şeye canı sıkılmıştır. Gelir geri merak etmeyin

Ikinizde calusiyorsunuz,ikinizde yoruluyorsunuz siz onun hizmetcisimisiniz ,evo tek basiniza toplayacaksiniz temizleyeceksiniz,ilk soylendiginde ne konusuyorsun yatacagina yardim et deseydiniz ,bak ya adam padisah siz kole misiniz

İşin vermiş olduğu stres ve yorgunlukla bıraz tartışma olmuş. Gelince oturup konuşursunuz uzatacak birşey yok. ;-)

Bu pandemi döneminde en çok hırsızlık bebek bezi, ve bebek mamasında gerçekleşmiş
Milletin duruma belli

Ben olsam yerleri ona süpürtürüm hem oturup çalışıyor hem karısına destek olmuyor havalara bak. Yüz vermeyin şu adamlara ya

yorgunluk ve acliktan ikinizin de sekeri düşmüş. ortada uzatacak bir mevzu gormedim. geldiginde konusmaya deger bir sey yok bence.

Evi ona süpürttürmedigine dua etsin. Kaldirmayin su erkeklerin totolarini. Birak defolsun gitsin, gelince yuzune bakma

Böyle durumlarda iş nedense inatlaşmaya dönüyor. Daha önce bir şey demediyse şimdi diyorsa bugün canını sıkacak bir olay olmuştur. Keşke önce ne olduğunu neden öfkeli olduğunu sorsaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…