- 17 Mart 2022
- 504
- 422
- 23
Yanlis anlama ama hic mi akillanmazsin? Böyle durumda geleceginizin iliski tutmadigi göze almaniz gerekip bosanmaniz gerekirdi. Sizin aranizda uyum yok. Güven desen yok saygi desen bitmis. Insanin esi olunca güven saygi anlayisli birbirine bagli esler arasi olanlar aradaki sürtüsme olup yani tartisma olup konu a veya b cözüme konusup konu kapatirlar yani. Bilmem anlatabildim mi? Yanlis anlama sert cikismiyorum ama gercekten kadinin gururu ayagin altina alma. Esiniz bekar hayati daha henüz asamadi ve yine söylüyorum iliskiniz yürümezHanimlar merhaba
Kocamla kavga ettik para sakliyordu parayi arka cebine gecirirken gordum yani vermeden gitti neyse bende tel ile aradim dogum gunumde sen bana bi sey almazsin para sakliyorsun dedim kizdi yaranamiyorum ben sana dedibeni sucladi kaptti , baktim dukkani kapatmis gitmis ( yarin benim dogum gunum) ben ona almiyinca kafama kakmisti gecen sseneler neyse asil kizdigim para vermemesi eve bakmmasi aslinda neyse aksama kadar teli kapali tuttu sonra acti ben gelmiycem dedi bende evmi tutttun dedim gecenlerde sohbet ederken 1+1 ev tutarim bosanirsak demisti bugunde insan sicacik evini birakirmi dedi ( kar yagiyor) . ama gelmedi eve hala? tutmus Olabilir mi? icmis kahvelerde gezdim dedi birde halisaha da kalan arkadasi var aksam oldumu oraya gidip kaliyor daha onceden oyle yapiyordu gunduz teli hep kapaliydi aldatiyormudur? ne yapayim?