Kocam evden gitti ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam da ya hic gelmezse
Niye , neden bu kadar kaygılısınız bırakın o sizi kaybetsin siz onu değil.Gittiği yere kadar yolu var deyip geçin. Kendinize saygınız olmalı. Merak etmeyin zaten gelir bi kaç saate

• Beğen
Reactions: cfs
İçmiş leş gibi kokuyor eve gelmiyor para vermiyor istediği gibi takılıyor ama siz hâlâ çocuk var diyin 🤦🏻‍♀️

Üzgünüm ama burnuma pis kokular geliyor,ayrı ev tutma muhabbeti nedir tam olarak?Evli ve çocuk sahibi bir adam,neden bekar bir erkek gibi takılmaya çalışıyor?
kisilik bozuklugu var cunku sohbet esnasinda soylenmis bir cumle blof yapmayi cok sever kendisi anladiniz mi bilmiyorum dedigimi yani sahte ozguven arkdasiyla bi kasa bira icmisler faha once oraya gittigimizde biralarin yerini gostermisti bana neyse o arkadasindan baska gidecek yeri yok aklinca beni cezalandiriyor yani eminim buna arkadasina desem ki eve bakmiyor buna yuz verme sorumluluklarindan kaciyor desem yardimci olur mu sizce?

kisilik bozuklugu var cunku sohbet esnasinda soylenmis bir cumle blof yapmayi cok sever kendisi anladiniz mi bilmiyorum dedigimi yani sahte ozguven arkdasiyla bi kasa bira icmisler faha once oraya gittigimizde biralarin yerini gostermisti bana neyse o arkadasindan baska gidecek yeri yok aklinca beni cezalandiriyor yani eminim buna arkadasina desem ki eve bakmiyor buna yuz verme sorumluluklarindan kaciyor desem yardimci olur mu sizce?
Kocaman adamın velisi mi arkadaşı?Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Arkadaşı da aynı.Ne acı arkadaşını dinleyecek sizi dinlemeyecek mi?

ne yapayim siz bekarsiniz sanirim?
Hayır 11 yıllık evliyim iki cocuk annesiyim ama çocuklarım için böyle bi saçma adama katlanmaz çocuklarıminda böyle bir adamı baba die bir ömür çeksin istemezdim.Rabbim göstermesin ama şu hayatta çocuklarımın ruhen veya fiziksel zarar gördüğü kişi kimse bu baba da olsa parçalarım onu hayatimda bir dakika tutmam

Gözünde o ışığı görüyorsan bütün bu şüphelere gerek yok. Az çok belli oluyor aldatan erkek. Evham farklı hissetmek farklı. En iyi sen bilirsin

• Beğen
Hanimlar merhaba
Kocamla kavga ettik para sakliyordu parayi arka cebine gecirirken gordum yani vermeden gitti neyse bende tel ile aradim dogum gunumde sen bana bi sey almazsin para sakliyorsun dedim kizdi yaranamiyorum ben sana dedibeni sucladi kaptti , baktim dukkani kapatmis gitmis ( yarin benim dogum gunum) ben ona almiyinca kafama kakmisti gecen sseneler neyse asil kizdigim para vermemesi eve bakmmasi aslinda neyse aksama kadar teli kapali tuttu sonra acti ben gelmiycem dedi bende evmi tutttun dedim gecenlerde sohbet ederken 1+1 ev tutarim bosanirsak demisti bugunde insan sicacik evini birakirmi dedi ( kar yagiyor) . ama gelmedi eve hala? tutmus Olabilir mi? icmis kahvelerde gezdim dedi birde halisaha da kalan arkadasi var aksam oldumu oraya gidip kaliyor daha onceden oyle yapiyordu gunduz teli hep kapaliydi aldatiyormudur? ne yapayim?
Çalışın.

sor
Kocaman adamın velisi mi arkadaşı?Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.Arkadaşı da aynı.Ne acı arkadaşını dinleyecek sizi dinlemeyecek mi?
uma soruyle neden cevap veriyorsunuz dr alkollu ortamlardan uzak durmasini soyledi ben de sordum fikrinizi sadece

Alkolik adamdan size koca olmaz.Herşey daha kötüye gidecek.Boşanın.

icki tedavisi goruyordu bende eve getirme icme demistim ondan sanirim
Tedavi işe yaramıyor anlaşılan. E böyle de adam sizden para saklayıp arkadaşına kaçıyor. Beraber bir çözüm bulun, evden gitmesi sizi huzursuz ediyor, bırakın evde takılsın. Tedavi için de sizden destek alsın yine ama eve getirme demek çözüm değil belli ki.

• Beğen
Back
X