Kocam evden gitti ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi cfs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi sakin olup onu düşünmekten vazgeçin. Adamın sizin peşinizde koşacağı yerde siz adamın peşinden koşuyorsunuz.Bırak hangi cehennemdeyse orda kalsın.Sen otur sıcak evinde çocuğunla vakit geçir.Gelirse eve alma bırak bi sokakta kalsın bakalım nasıl oluyormuş kafana esince eve gelmemek diye posta koyarsın.

evet gecen hfatada oradaydi arakadasi calisiyor sahibi oranin gidip getirmistim simdi gitmek istiyorumne den bana yukleniyorsunuz ?

Aslında sizin doğum günü hediyesinden çok daha büyük sorunlarınız var.Para saklıyor,içiyor,eve gelmiyor.Bence de aldatılıyorsunuz.Eve gelirse uyuduktan sonra telefonuna bakın.Belki delil bulursunuz.
teli kirik ekrani ama hat bulabilirim belki

tamam da ya hic gelmezse

evet gecen hfatada oradaydi arakadasi calisiyor sahibi oranin gidip getirmistim simdi gitmek istiyorumne den bana yukleniyorsunuz ?
Aldattığını öğrenseniz ayrılacak mısınız?

Delil bulmaya çalışın o zaman.

Adam bosanmayi aklindan geciriyor. Bu hazir baska kadin oldugundan illaha degildir, ama söyledikleri ve yaptiklari bu fikire gelip gittigini gösterir. Esinden gizli birikim yapan erkekler var bosanirken kadin pay isteyemesin diye

Onu siz daha iyi bilirsiniz.Telefonun şifresini kırın.Whatsapp silip,tekrar yükleyin.Silinen mesajlar geri gelir.Arama kayıtlarına bakın.Galeriyi kontrol edin.

Delil bulursanız tazminat da alabilirsiniz.

annem destek oliyor var

eve gelmesi lazim yada benim gidip getirmrm lazim
Bunu daha önce de yapmışsınız işe yaradı mı peki? Delil bulup boşanma sürecine girdiniz mi?

İlla başka kadın olması gerekmiyor. Belli ki sizden yılmış adam. Artık evli kaşmak istemiyor,peki siz hala bu adamla evli kalmak istiyor musunuz?

evet yaradi geldi eve ama yine gidiyor para istemezsem eve bKmazsa susarsam iyiyim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…