evet gecen hfatada oradaydi arakadasi calisiyor sahibi oranin gidip getirmistim simdi gitmek istiyorumne den bana yukleniyorsunuz ?Kendinize ve evliliğe saygınız yok. Size bunları söyleyen, paşa keyfim bilir diyen adamı arayıp yarın doğum günüm ama sen bir şey almazsın diyorsunuz. Eşinden niye parasını saklar gizler bir insan? Bırak hediyeyi bir şey yerken insanın boğazında düğümlenir.
Hala da gelir mi gider mi aradı aramadı diye dertleniyorsunuz. Gelmezse gelmesin, orada burada yattığını eve gelmediğini kanıtlarım açarım boşanma davasını demiyorsunuz. Bazen böyle boşanmam bırakmam diyen kadınlara kocaları şak diye açıveriyor boşanma davasını.
Bu havada, Şubat soğuğunda halı saha köşelerinde ısınmak için ellerini mi oğuşturuyor? Arkadaşı da orada kalıyormuş evet evet. İkna olmak istiyorsanız gece gidin baskın yapın oraya.
teli kirik ekrani ama hat bulabilirim belkiAslında sizin doğum günü hediyesinden çok daha büyük sorunlarınız var.Para saklıyor,içiyor,eve gelmiyor.Bence de aldatılıyorsunuz.Eve gelirse uyuduktan sonra telefonuna bakın.Belki delil bulursunuz.
tamam da ya hic gelmezseBi sakin olup onu düşünmekten vazgeçin. Adamın sizin peşinizde koşacağı yerde siz adamın peşinden koşuyorsunuz.Bırak hangi cehennemdeyse orda kalsın.Sen otur sıcak evinde çocuğunla vakit geçir.Gelirse eve alma bırak bi sokakta kalsın bakalım nasıl oluyormuş kafana esince eve gelmemek diye posta koyarsın.
Aldattığını öğrenseniz ayrılacak mısınız?evet gecen hfatada oradaydi arakadasi calisiyor sahibi oranin gidip getirmistim simdi gitmek istiyorumne den bana yukleniyorsunuz ?
evetAldattığını öğrenseniz ayrılacak mısınız?
nasil?Delil bulmaya çalışın o zaman.
eve gelmesi lazim yada benim gidip getirmrm lazimDelil bulmaya çalışın o zaman.
nafaka odemek zorunda amaAdam bosanmayi aklindan geciriyor. Bu hazir baska kadin oldugundan illaha degildir, ama söyledikleri ve yaptiklari bu fikire gelip gittigini gösterir. Esinden gizli birikim yapan erkekler var bosanirken kadin pay isteyemesin diye
annem destek oliyor varYazım stilinizden aşırı stresli ve kafanızın karışık olduğu belli oluyor. Eşinizin eve gelip gelmeyeceğini biz bilemeyiz ama ayrı ev, boşanma sonrası şöyle yaparım tarzı muhabbetler eve gelmemesi arkadaşında kalması şüpheli hareketler. Maddi guvenceniz var mı? Bu adamı daha fazla çekmemek, cocugunuzla kendinize güzel bir yuva kurabilmek adına, kolay kolay yazmam ama bosanmaniz mümkün mü?
alirim ama odemez temyize verir eminim eve aldigini soyleyen biri cunkuDelil bulursanız tazminat da alabilirsiniz.
nafaka odemek zorunda ama
Bunu daha önce de yapmışsınız işe yaradı mı peki? Delil bulup boşanma sürecine girdiniz mi?eve gelmesi lazim yada benim gidip getirmrm lazim
evet yaradi geldi eve ama yine gidiyor para istemezsem eve bKmazsa susarsam iyiyim onaBunu daha önce de yapmışsınız işe yaradı mı peki? Delil bulup boşanma sürecine girdiniz mi?
İlla başka kadın olması gerekmiyor. Belli ki sizden yılmış adam. Artık evli kaşmak istemiyor,peki siz hala bu adamla evli kalmak istiyor musunuz?
E boşayın? Neyi bekliyorsunuz?evet yaradi geldi eve ama yine gidiyor para istemezsem eve bKmazsa susarsam iyiyim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?