- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
Aldatma, Bi iş çevirme filan değil de bence. Aranızda sorunlar mı vardı ki hani biraz kafamı dinleyeyim modunda gibi. Biraz değişik olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de aldatma oldugunu sanmıyorm tlf hep ortada bakarım yani. E hep evde bi yere de çıkmaz ben evdeykenAldatma, Bi iş çevirme filan değil de bence. Aranızda sorunlar mı vardı ki hani biraz kafamı dinleyeyim modunda gibi. Biraz değişik olmuş.
Belki virüsten dolayıdır, hem seyahat etmenizi istemezEvet ben de aldatma oldugunu sanmıyorm tlf hep ortada bakarım yani. E hep evde bi yere de çıkmaz ben evdeyken
Evet şaka da olsa üzüldüm yani. İsterdim ki bana alışmş olsun çabuk gel özlerim falan desinBelki virüsten dolayıdır, hem seyahat etmenizi istemez
Belkide evliliğe daha alışamamıştır.
Bişe yapacak insan böyle davranmaz gibi geldi. Biraz üslubu hoş olmamış sadede.
Evet malesef. Yani tartışsak amaaannn falan der yan gelip yatardı. Ağlasam da umarsız di. Konuşarak halledelim desem gülüp geçerdi. Ailevi konularda çok sorun yaşadık annesine kondurmadı. Ne bileyim ya gidecek oldum kaç kez boşanmaya geldik ama meğer adamın huyu öyleymiş. Yonta yonta şu anki halini aldı. Şimdi bir problem olsa konularak hallettiğimiz için uzun süreli bir küslük vs olmuyor. Hesap soracalsamda mesajla değil konuşarak yapıyorum. Yoksa ciddiye almaz beni biliyorum.Hamdolsun çok mutluyuz . Eşim çok dürüst ve iyi bir insan bunu bildiğim için sabrettim biraz. Gözünün dışarıda yalan dolan peşinde olsa tabi durum çok farklı olurdu. Şimdi annemler bile aman gelme falan diyorlar ki gerçekten dr neydeyseniz gitmeyin bir yere. Havaalanı ve terminaller çok riskli. Ne bileyim belki o amaçla demiştir. Siz tanıyorsunuz eşinizi. Burdaki insanlar tahmini kendilerince yazıyor. Ama evliliğiniz çok yeniSizin eşiniz de mi ilk zamanlar umursamazdı? Nasıl yani açıklar mısınz biraz. Şimdi nasıl
Zamanla düzelse keşke. Ben de daha alışamadıgı ihtimalini de düşünüyorum tabi adam 34 yasında evlenince bu zmana kadar son 15 yıldır yalnız birdenbire özgürlüğü kısıtlandı hissetti belki bilmiyorumEvet malesef. Yani tartışsak amaaannn falan der yan gelip yatardı. Ağlasam da umarsız di. Konuşarak halledelim desem gülüp geçerdi. Ailevi konularda çok sorun yaşadık annesine kondurmadı. Ne bileyim ya gidecek oldum kaç kez boşanmaya geldik ama meğer adamın huyu öyleymiş. Yonta yonta şu anki halini aldı. Şimdi bir problem olsa konularak hallettiğimiz için uzun süreli bir küslük vs olmuyor. Hesap soracalsamda mesajla değil konuşarak yapıyorum. Yoksa ciddiye almaz beni biliyorum.Hamdolsun çok mutluyuz . Eşim çok dürüst ve iyi bir insan bunu bildiğim için sabrettim biraz. Gözünün dışarıda yalan dolan peşinde olsa tabi durum çok farklı olurdu. Şimdi annemler bile aman gelme falan diyorlar ki gerçekten dr neydeyseniz gitmeyin bir yere. Havaalanı ve terminaller çok riskli. Ne bileyim belki o amaçla demiştir. Siz tanıyorsunuz eşinizi. Burdaki insanlar tahmini kendilerince yazıyor. Ama evliliğiniz çok yeni
Gitmek icin izin mi almaniz lazim illa orasi sizin eviniz degil mi cikin gidin3 gün die geldim ama kal kal modunda
Çıkıp gidicem zaten sorun o deil. Bu şekilde davranmasına üzüldümGitmek icin izin mi almaniz lazim illa orasi sizin eviniz degil mi cikin gidin
Yani büyük ihtimalle. Çünkü gerçekten zor adapte oluyorlar ve evli olduklarının farkında olmuyorlar sanki. Bi garip . Ama işin gerçeği ben bile öyleydim . Evlilik çok kısıtladığı için bi bunalıma girdim 2 yıl gibiZamanla düzelse keşke. Ben de daha alışamadıgı ihtimalini de düşünüyorum tabi adam 34 yasında evlenince bu zmana kadar son 15 yıldır yalnız birdenbire özgürlüğü kısıtlandı hissetti belki bilmiyorum
Yani büyük ihtimalle. Çünkü gerçekten zor adapte oluyorlar ve evli olduklarının farkında olmuyorlar sanki. Bi garip . Ama işin gerçeği ben bile öyleydim . Evlilik çok kısıtladığı için bi bunalıma girdim 2 yıl gibi![]()
Gittikten sonra bunun asla üstünü kapatmayın iyice irdeleyin boyle birseyin sakasi dahi olamazÇıkıp gidicem zaten sorun o deil. Bu şekilde davranmasına üzüldüm
Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Eve git ama haber verme geliyorum diye bi haltlar yiyo oMerhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Geldim hiç bişe demeden daha kendi benle konusmuokocanı yalnız bırakma.
dedıklerını cıddıye alma.
bence don evıne
canım hasretine dayanamadım, hemen dondum de bır aksam vaktı eve gıt bakalım nasıl bır durumda bulacaksın onu, ama haber vermeden gıt. nıye haber vermedın vs derse surprız yapmak ıstedım dersin.
Geldim hiç konusmadı tepki yok daha kendi bana küsüyoEvet malesef. Yani tartışsak amaaannn falan der yan gelip yatardı. Ağlasam da umarsız di. Konuşarak halledelim desem gülüp geçerdi. Ailevi konularda çok sorun yaşadık annesine kondurmadı. Ne bileyim ya gidecek oldum kaç kez boşanmaya geldik ama meğer adamın huyu öyleymiş. Yonta yonta şu anki halini aldı. Şimdi bir problem olsa konularak hallettiğimiz için uzun süreli bir küslük vs olmuyor. Hesap soracalsamda mesajla değil konuşarak yapıyorum. Yoksa ciddiye almaz beni biliyorum.Hamdolsun çok mutluyuz . Eşim çok dürüst ve iyi bir insan bunu bildiğim için sabrettim biraz. Gözünün dışarıda yalan dolan peşinde olsa tabi durum çok farklı olurdu. Şimdi annemler bile aman gelme falan diyorlar ki gerçekten dr neydeyseniz gitmeyin bir yere. Havaalanı ve terminaller çok riskli. Ne bileyim belki o amaçla demiştir. Siz tanıyorsunuz eşinizi. Burdaki insanlar tahmini kendilerince yazıyor. Ama evliliğiniz çok yeni