Kocam eve gitmemi istemiyor.

Bunların ortası yok bence 😂
Bende eşime 2-3 gün annemde kalsam mi ya diyorum ben seni ve oğlumu ozlerim (henüz oğlu karnımda😂) otur oturdgn yerde çok goresin varsa hafta da 1 yerine 2-3 kez gidelim diyor

Evine git bacım😅

Ay kelimelere takılmayın ara desem farklı mı olacaktı nelere takılıyorsunuz ya
Takildigi sey kelime degil. Takildigi sey evde kalmaniz gerekirken sehir degistirmeniz bi yerlere gidip birileriyle gorusmeniz. Saglik bakanimiz bas bas bagiriyor evinizde kalin diye. Zaten okullari, evimizden cikmayalim diye kapattilar. Gündemi biliyorsunuz degil mi salgin hastalik var tum dünyada zaten okullar bu yüzden kapatıldı bi sure insan icine cikmayalim diye.

Lutfen hafife almayin şu salgını bakın cok ciddi bi durum bu. Aslinda suan dogru olan ailenizin yaninda kalmaniz ama illa gitmek istiyosaniz şöyle yapın. Esinize önce bi napiyosun falan diye mesaj atın. Hayirdir neden yazmiyosun aramiyosun diye carlayin ben olsam oyle yapardim. Neden sadece tamam dedigini ve bidaha aramadigini sorun.
Sonra konusma sirasinda ben de bi sure kalmayi düşünüyorum gelmiycem deyin.

Sonra da bi an önce maskenizi eldiveninizi takıp izole bi sekilde binip gidin. Gündüz evde olacak şekilde ayarlayin ama.

Maskeyi ve eldiveni evinize girmeden hemen önce disarda çöpe atın (maske ve eldivene virus bulasmissa sizinle eve girmesin)

Evinize girer girmez de aninda kıyafetlerinizi makineye atın, ellerinizi iyice sabunlayin. Valizinizi kolonyayla silin.

Sonra aksam esinizin gelmesini bekleyin bakalim bi is ceviriyo muymus.

😀 tamam zamanla alışsın da. Acaba bu umursamazlık da geçer mi? Yani eşim o deyip bi aramaz mı insan ben öyle çıkısınca tamm dedi dünden beri ne mesaj ne arama
Ama siz de huyu nasıl mesela normalde. Ben eşimin huyunu yaklaşık 1 yıldur
Geldim hiç konusmadı tepki yok daha kendi bana küsüyo
Erkek kafası anlamak mümkündeğil
Geldim hiç konusmadı tepki yok daha kendi bana küsüyo
Erkek kafası anlamak mümkündeğil. Sor fırsatın olunca niye böyleymiş. Yani karakterini en iyi sen bilirsin. Normalde nasıl ilgili mi

Kızım çok safsınız eşin gelme demeyle aslında senin gelmeni isyemiş olabilir mi? Acaba? 😂 😂

Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?

2 gün sonrasına bilet aldım diyin ama dediğinzi gün orada olun, süpriz yaptım dersiniz. Eğer bi durum varsa (ki inşallah yoktur) savunmasız yakalarsınız. Ama yaptığı hiç hoş değil. Tamam mesajından sonra arama sorma hiç bir şey yok mu?

aslında şuan keyfi bir tatil değil.evde olmanız ve gerekmedikçe dışarı çıkmamanız lazım.belki eşinizde tekrar yolculuk yapmanızı istemiyordur bu şartlar altında.ben özel arabayla kedimi veterinere götürdüm.sokaklar hala yeterince boş değildi.toplu taşımada yolculuk yapmamanız çok daha iyi olur.çok şüpheleniyorsanız süpriz bir şekilde gidin belki bir durum varsa açığını yakalarsınız.yapacak olan siz varkende yokkende yapar yani bir durum varsa sessizce takibe alın illakı açık verir.

Merhaba hanımlar,
Yeni üyeyim lütfen bana bir akıl verin. Çok sinir olmuş durumdayım.
9 aylık evliyim. Okul tatil olunca ailemin yanına geldim ama daha gelmeden eşim başladı şakayla karısık. Rahat ol bol bol tatil yap hemen gelmene gerek yok falan. Ama sinir oluyorm adam nerdeyse tatil boyu gelme diyecek. Geldiğimden beri de her konusmamızda yazışmamızda buralar tehlikeli gelme istediğin kadar kal modunda. Dün de iyice sinir tepeme çıktı dedim ki: utanmasan açık açık gelme diyeceksin ben de bayılmıyorum bu kadar rahatsızsan eşyamı alır başka yerde kalırım yeterli eşyam yok yanımda dedim. Sadece tamam yazmış.Bu olay dün öğlen oldu ondan sonra da hiç bişey yazmadı.
İnsan eşi gidince üzülür yalnız kalmak istemez ya da kırdım die düşünür ama yok adamda. O kadar üzülüyorum ki. Ne yapmalıyım sizce? Gitmeyeyim mi gidip konusmayayım mı ya da başka ne önerirsiniz?
Okullar tatil degil bikere sadece ara verildi ne bu gezme merakı anlamiyorum ya en başta çıkmayacaktın evden zaten esin zaten rahat biri ortalık ölümcül virüs kayniyo sizi basta nasil gönderdi bence buna takil sen

Konu gerçekse , bence şüphe durumunuzu arttırmalısınız...9 senedir evliyim eşim 5dk arka odadan geç gelirsem arkamdan noldu bişeymi var die meraklanıp gelir.benimki abartı evet ama seninki daha da abartmış durumu telefonunu kapat arama sorma annenlerde açmasınlar teli bakalım nolcak...

Üşenmedim ilk mesajdan itibaren okudum:kahve: Habersiz eve geldiniz ve konuşmuyor mu sızınle, nıye küsmüş anlayamadım :KK64:Açık açık sorsanıza Allah aşkına
İşte mesajda saydırdım ya bayılmıyorm ben de oraya gelmeye yeterli kıyafetim yok sen kendini ne sanıyorsn gibisinden. Ona tavır yapıo

Back
X