Kocam evi terketti..

Belki sizin dusundugunuz gibi bir bakis degildi hem esiniz robat degilki kafasini yerden kaldirmadan yurusun. Bence boyle seylere cok fazla takilmayin derim ben iliskiniz yipranir. Hem ayrica sandiginiz gibi bir bakis olsa sizin gorebileceginiz bir ortamda yapmaz emin olun. Biraz guvenin kendinize ve esinize hic iyi bir sey degil bu.

konu sahıbı ben sana hak verıyorum ben de cok kıskancım elımde degıl ve bakarken yakalıyorum aynen bende pskoloğa gıtmk ıstıyorum ama göndermyo senın bana olan kıskanclıgın bıterse olmaz dıyo resmen kıskanılmak ıstedıgını söyluyor hep kavga edıyoruz bu kıskanclık yuzunden dıyorum olsun dıyo kesınlıkle gıdemezsın doktara dıyo ben gercekten anlamış degılım. napıcagımı bılmıyorum ondan gızlı doktora gıtsemmı dıye dusunuyorum gıttıgımı duysa cok kötü olur bana akıl verın

İyi hoşda kalçasına bakmak ne demek:-@ ben bile bakıyorum diyenlere sorum şu erkekler bizler gibi masumcami bakıyor? Aaaa şu kadınin pantalonu tayti ne güzelmismi diyor. Sizin bir erkek kalçaniza baksa ne düşünürsünüz sapık dersiniz rahatsız olursunuz. Madem dar kıyafetler giyme diyor konu sahibinin eşi kendide dar kıyafetler giyen kadınlara bakmayacak. Sonuna kadar haklısın arkadaşım. Ben herkesin poposuna şurasina burasina bakayım benim karıma kimse bakmasın diyor. Sadece evden kovman hata yoksa her yönden haklısın.

buna kızmak için illa çok kıskanç olmaya gerek yok. Kıskanç olmadığım halde gözümün önünde başka kadına bakan birine elbette sinirlenirim. Ben kocamın yanında çok yakışıklı aman çok kaslı diye başkasını mı kesicem, yanımda olsun olmasın bakmam. Git demişsin o da gitmiş diye bir şey de mantıklı gelmedi. Kavga edildi sinirle git denildi diye gitmesi mi lazım, kal gönlünü al çekip gitmek yerine

kıskançlığın için yardım almak istiyorsun, kocan göndermiyor.

haklılığını tartışamam, abartmışsın evet ama sen de farkındasın. fakat adam sana yardımcı olmuyor ki, profesyonel yardım alma hakkını da engelliyor...

ben kadının totosuna baktım ama öylesine baktım, sen psikoloğa gidemezsin, etraftan duyarlar, sen en iyisi Allah'a yönel diyor. çok gıcık oldum kocana gerçekten

Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..

Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim

Size birisi defol git dese siz orada durur muydunuz? Adam da gitmis iste kovunca, ne yapsaymis baska?

Ote yandan kovmakta bence haklisiniz, esiniz egrcekten igrenc. Sizin yaninizda milletin vucuduna bakmasi bence gercekten cok igrenc. Siz bence asiri kiskanc degilsiniz ama kocaniz gercekten cok sapik.

Son düzenleme:
Güzel arkadaşım daha önceki konuların olmasa bir derece hak verirdim ama kıskançlık konusunda sana hak veremiyorum. Psikologa gitmek için illa kocandan izin almana gerek yok. Küçük bir ilçede misiniz? Belki herkes duyar diye düşünmüştür ama bence kendi rahatlaman için de bir doktora kesinlikle görünmelisin.

acik ve net
esinizin yerinde ben olsam dönmem
sizin gibi biriyle yasamak insani hasta eder eminim
bu anlattiginizin basit bir örnek oldugunu düsünüyorum
bence bu konuda psk yardim alin
kimse cekemez

sonucu da yazarsan seviniriz cnm barıstınızmı?:26::26:

Sonuc eve geldi.
Biktik artik nedir bu kiskacligin
Kurana el basti asla kotu bi niyetle bakmadigi icin..
Hicbirsey olmamis gibi kalkip sabah namazina kaldirdi..
Sonuc olarak ben hala onunla knsmuyorum
Ona guvenmiyorum..
Evleri toplamadim bile darmadagin yemekte yapmadim..
icimdeki sevgi icin kendimden nedret ediyorum keske onu hic sevmesem

Doktora git bende gidecegim..
Bu okaydan sonra agzini acamaz

Aynen..
Aciklama bile yapamiyorki sapik ne olacak dunyay dar edecegim ona emve gelecek birazdan bakalim neler olacak

Daha 4 aylık bi evlilik evet yaptığında haklı demiyorum ama keşke sevmesem nefret ediyorum gibi kelimelerde yıkıcı sanki kendini soğutmaktan başka bir işe yaramaz. bakarken aklından ne geçti bilemem ki kendide inançlı bir insan sanırım ve buna rağmen Kur'an a el basıyorsa inan bence bakmakla arzulamak bakarken hayal etmek farklı birşey sanırım..

Kıskanmayı niye bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum:26:
Emin ol şurda millet sana kocan seni aldatıyor dese bu olay üzerine, ayy benim kocam öyle şey yapmaz, aslında hiç öyle biri değildir falan dersin
Adamın daha önce bi vukuatı yoksa gözü takılmıştır, kadın da dikkat çekici biriyse bakabilir.
Adamı 4. ayda kaçırtmışsın pes

seni sanırım en çok ben anlarım burda ...bu konuda

insan kendini yerin dibinde buluyor biden ...

bunun kıskançlıla alakası olduğunu sanmıyorum ...çünkü eşini ve bakışını en çok sen tanıyorsun

ve başka bir kadına o bakışını gördüğünde çok kötü oluyor insan...

çünkü bakmadan bakmaya çok fark vardır...bu senin kıskançlığın değil kesinlikle

kocanın terbiyesizliği...

Ama ona gore walla billa bos bir bakis oyle diyor..
O kadar kotuyumki..
Tek basimayim
yasadigimiz yer buyuksehir ama ne ailem ne arkadasim var onunda yok bensiz tek bi yere gitmez birbirmzn arkadssiyiz..
Ama icimde onu affetmiyorum..
Doktora gidecegim

bence hem eşinize hem kendinize işkence etmeyi bırakın ve boşanın

peki evlenmeden önce öyle şeyler sezdin mi kendisinde?

öyle sorunlarınız oldu mu ? flört döneminiz ne kadar sürdü?

peki evlenmeden önce öyle şeyler sezdin mi kendisinde?

öyle sorunlarınız oldu mu ? flört döneminiz ne kadar sürdü?

İki yillk gecmisimz var.
nisanlilikla birlikte..
Hicbirseyini yakalamdim baska kiz falan..
ama bakislarina ara sira sahit olurdm normaldi ama kadinin poposuna bakinca is degisti kendimi assalanmis gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…