- Konu Sahibi Dilara55333
-
Kusura bakmayın ya, forumda fazla vakit geçirince her konuda ki erkeğin kötü- vicdansız olacağını düşünmeye başladım o yüzden bartı bir sinirle yazdım bunları. Şimdi farkettimde zaten arkadaş evleneli daha 5 ay bile olmamış. Normal aslında bayanında bu kadar kıskançlık yapması. Tüm ilgiyi kendi üstünde bekliyor. Ama 24 saat de muhabbet kuşu gibi yapışık şekilde gezilmez ki. İnsan sıkılır değil mi?
niye pskologa gitmeyi bu kadar çok istiyorsunuz?
ben ne kadar doğru düşünüyorum bilmiyorum ama bana kalırsa psikologlar hiç birşey yapmıyorlar.(burda heran psikolog arkadaşlar olabilir onlardan özür dilerim) herşey kendi elimizde değil mi? kendi kendimizi frenleyemiyormuyuz?
psikologa gidiyoruz "şunu yap,bunu yap,biraz etrafa pembe gözlükle bak,kendini rahat bırak,fazla stres yapma"diyorlar.bunu biz kendi kendimize niye söyleyemiyoruz? belkide psikologlara önyargım kendim ile ilgili.bende kardeşimde psikologa gittik ama bize inanın hiç birşey yapmadılar hiçbirşey.ancak konuştular.halbuki onun söylediği sözleri ailemizde bize diyordu etraftanda bunları duyuyorduk.psikologtanda aynı şeyleri duyduk.yani bize hiç faydası olmadı.insanı en iyi kendisi tanıyor.bu yüzden size en iyi yardımı yine siz kendiniz yapabilirsiniz.
Bir de eski konularını görsen. Bir önceki konusunda sürekli telefonunu kontrol edip bir şey bulamayınca, bir şey buldum diye atıp olay çıkaran bir arkadaş kendisi.
Herseferinde bunu soylemekten vazgecin artik..
Herkes hata yapabilir..
Pardon ben o konuyu takip etmedim hata yaptığınızı kabul edip eşinizden özür dilemiş miydiniz?
Yok hayir konu kendi kendine kapanmisti..
Esimle benimle barismaya adim adiyor neyapmam gerek..
Ama bu defa gerxekten o suclu
Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?