- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
bence hem eşinize hem kendinize işkence etmeyi bırakın ve boşanın
anladım...sizin olay neredeyse bizim olay gibiİki yillk gecmisimz var.
nisanlilikla birlikte..
Hicbirseyini yakalamdim baska kiz falan..
ama bakislarina ara sira sahit olurdm normaldi ama kadinin poposuna bakinca is degisti kendimi assalanmis gibi hissediyorum..
Bir önceki picimklıkla ilgili konuna "Arkdaşım bir şey bulsan rahatlayacaksın sanki" demiştim. Hadi gözün aydın. Sonunda bütün duygularını kıskançlıklarını kanalize edebileceğin bir şey yakaladın. Günlük hayatta eşim de ben de bir sürü insana bakarız. 40 yılın bir başı belki bir tanesi beni rahatsız eder. Başka biri olsa dicem ki 6. his belki sen de böyle bir bakışa denk geldin. Ama gerçekten şüpheliyim. Yazık ediyorsun hem kendine hem eşine hem evliliğinize.
Yazik ediyorum..
Biliyorm ama atamiyorum icimden..
Aklimda binlerce soru..
Aklındaki sorular ne? Eşinin sadece doktora gitmene izin vermemesi ile hatası var. Ya da bilmiyorum Allah'a yönel diyecek biriyse harama bakmakta da hatası olabilir ama zor bir evliliği var adamın. Belki her an her dakika kıskanılmasa o da bu bakma konusunda sana hak verecek affettirmeye çalışacak ama o kadar laçkalaşmış ki kıskançlık aranızda belki hiç suçluluk hissetmiyor şimdi.
aynen oyle gereksizler yuzunden simdi kendini suclu hissetmiyor..
Geldi simdi bakalim napcak..
aklimdaki sorular gecmiste babam annemi
amcam yengemi
akrabalarimdaki erkekler hep karisini aldatti..
budami yapar diye
Cok dogru soylediniz bu konuda hakliyim ama diger gereksiz konularda hep haksiz olurdum..
Evlilik danismanina gitmiyor emniyet mensubu meslekte sorun olur diyor. Pskologa gidecegine Allaha yonel diyor.
Bilmiyorum gitmeni istemiyorum diyor.
Hayir ya hala aklm almiyor.
Sonra bana neden guvenmiyosun diyor..
Gozlerine hakim olamayan adam herseyi yapmazmi her yerde bakmazmi uff..
moralim bozuk nerde ne yapiyor acaba?
Eşine acıdım , yazık adama. Böyle devam ederseniz evliliğinize de yazık olacak. Kendimizden 1-2 örnek vererek , insanların "malum amaçlar " dışında da birbirine neden bakabileceğini anlatmaya çalışayım.
Eşimle dün denize gittik , genç ve zayıf bir bayan denize giriyordu, üst bacak-popo kısmı selülit dolu. " baksana selülitin kilo ile alakası yok, kız zayıf ama selülitli" dedim, eşim de " ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum ama milletin poposuna mı bakıyorsun dersin diye sana söylemedim " dedi. yani o da bakmış ama benim baktığım gözle .
Bir adam geçiyordu , her 2 göğüs-kol ve omuzunu kaplayan bölgeye simetrik dövme yaptırmış, 4-5 saniye bakmışımdır, çünkü eşim de ben de dövme severiz. Eşim baktığımı görmüş olmalı " gömlek tarzı deniyor bu tarz yapılan dövmelere " dedi , ama sizin yaptığınız gibi " elin adamına niye bakıyorsun" diyerek kavga çıkarsaydı, çok kırılırdım, çünkü ben dövme modeline bakmıştım.
Bir adam fuşya pembe şort giymiş , baktım çünkü en sevdiğim renk :) eşime " sana da alalım bundan " dedim
Bizden yaşça baya büyük bir bayan geçiyordu ama nasıl düzgün vücudu var, belli spor yapıyor, güzel bakıyor kendisine . Eşim de baktı ben de , sonra direk " baktın mı, neden baktın " vs ye girmeden, sporun faydaları hakkında bir konuşma başladı aramızda.
Kaslı vücutlu 2 genç geçiyordu, " bak dedim , şu sağdaki daha güzel çalışmış, diğerinin kas dağılımı biraz orantısız olmuş " :) eşim de vücut çalışırken nelere dikkat etmek lazım konulu, kısa bir konferans verdi :)
Bara gideriz mesela , kızın biri acayip dekolte giymiş , yani her yer açık , eşim der " şuna bak , bu kadar çok açınca çok itici oluyor kadınlar, basit gösteriyorlar kendilerini" yani bakmış oluyor ki bu yorumu yapabiliyor. " elin kadınlarına niye bakıyorsun" diye çemkirmek yerine " haklısın " diyorum , çünkü aynı kadına , aynı şeyi düşünerek ben de bakmış oluyorum eşimden önce.
demişsin ya "eşim dar şeyler giymemi istemez " diye, belki de o bayan da gördüğü kıyafet onu rahatsız etti, bakarken " iyi ki benimkine izin vermiyorum böyle şeyler giymesine " dedi.
Hem kadınlar hem erkekler, başkalarına şaşırarak, hoşlanmayarak da bakabilirler, sadece kıyafetine bakabilirler, kafası dalgın olduğu için bakıpta görmeyebilirler, öylesine yapacak birşey olmadığı için gelen geçene bakabilirler. Benim gözüm bazen bir insana takılır mesela , içimden " acaba nasıl bir hayatı var, kimbilir ne derdi var, neler yaşadı?" Diye geçiririm. Dünyada bu kadar çok insan, ayrı ayrı hayatlar , birbirinden farklı milyarlarca fiziksel özellik olması falan , bunları düşünürüm o anda :) yada birine benzetmişimdir, " aa ne kadar benziyor " diye incelerim birkaç saniye :) dışardan gören hayran hayran baktığımı düşünebilir :)
Ama kırk yılın başı , güzel bir kız yada erkek gördüğümüz zamanda " aaay maşallah" deriz, " Allah sahibine bağışlasıın" der , eşimle muhabbetimize devam ederiZ. Bu demek değil ki o insana nefsimiz uyandı, beğendik, onunla ilgili hayaller kurduk. Göz var,nizam var. Güzelse güzeldir. Haaa hiç kıskanmaz mıyız birbirimizi ? tabi ki kıskanırız ama böyle olmayacak şeylerden değil, evden defol diyecek kadar değil.
Öncelikle bacım adam seni terk etmemiş sen adamı kapı disari etmissin bunu bir farket.
Hic bir kadın es sevgili farketmez yanında ki adamın baska bir hatuna hay masallah der gibi bakmasına eyv demez.
Yani burada yok adama yazık yok bilmem ne diyenler de eminim ku yasasa adamı oyar.
Esın rahat biri olsa gerek ki araba betimlemesi yapmis.
Belki de ciddiye almıyor senin bu kıskançlık sorununu. Ama senin onceki olaylarını bilmediğimiz icin sadece bu olay olarak yorum yaparsam bir anormallik yok. Her kadın buna sınır olur.
Bence esine biraz seni ciddiye alması konusunda işaret ver. Ve bunu kovarak tepki göstererek yapma.
Tatlı dil yılanı bile deliğinden cikarir hesabı. Ne kadar tepki o kadar olayın aleyhine dönüşmesi olur. Bunu unutma
Geldi konustum ama hala icim rahat degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?