- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Cok dogru soylediniz bu konuda hakliyim ama diger gereksiz konularda hep haksiz olurdum..
Evlilik danismanina gitmiyor emniyet mensubu meslekte sorun olur diyor. Pskologa gidecegine Allaha yonel diyor.
Bilmiyorum gitmeni istemiyorum diyor.
Hayir ya hala aklm almiyor.
Sonra bana neden guvenmiyosun diyor..
Gozlerine hakim olamayan adam herseyi yapmazmi her yerde bakmazmi uff..
moralim bozuk nerde ne yapiyor acaba?
canım biraz abartılı olmuş seninki bencede bi doktora git tamam bende kıskanırım her kadın kıskanır ama o kadar değil sen abartmışsın ne demek arkadan baktı yüzünden baksa daha iyi ha arkadan bakmış ha yüzünden niyeti bozuksa yüzü gözü fark etmez al kaarşına konuş böyle birbirinizin ömrünü yemekten başka bir işe yaramaz yıpranırsınız iyiyce bitirsiniz birbirinizi sürekli güvenmiyorum dersen adamın aklında yoksada yapar pardonda eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaya gör hatta birlikte gidin doktora evlilik terapistlerine daha iyi olur ama sen önce içinde kafanda bitir o senin kocan güven ona güvenmiyorsanda ayrılın canınıza yazık genç yaşınızda
Gözü-başı oynayan eşine de ki : İyi de sen insanların karısının kızının orasına burasına bakarken, bir gün başka erkeklerinde senin karının kızının orasına burasına bakacağın aklına gelmiyor mu!
Benim eşim baksa ben kıskanmam, kızarım hem de öyle böyle değil sokak ortasında patlatırım suratına -milletin karısına kızına niye bakıyorsun ahlaksız-- diye.
Terapiste gelmiyor beydendi meslegimdenmi olayim diyor..
Ayrilamam cok seviyorm ama boylede hayat gecmiyor..
bem tek basima gidecegim artik baska carem yok
Terapiste gelmiyor beydendi meslegimdenmi olayim diyor..
Ayrilamam cok seviyorm ama boylede hayat gecmiyor..
bem tek basima gidecegim artik baska carem yok
Bak seeen, bir de üstüne sana beddua ediyor ha.Diyorum diyorm en agir seyleri diyorum
Ben bakmiyorum bakiyorsam allah sana bin katini yaptrsin diyo.. cikiyo isin icinden
Eşiniz size çirkinsin mi dediki, kendinizi bu kadar aşağılıyorsunuz?Kıskanclıklarım guvensizligim icimde sebebini bilmedigim supheler.
Sonunda olan oldu eşim gitti !..
Dışarıya cıkmıstik bugun biraz dolastik ben toka almaya girdim çıktigmda onunden gecip yukari dogru yuruyen kadinin arkasindan bakti..
Cok afedersinz arkasindan kadinin orasina burasina bakmak ne demektir ya? tokaciya girmemi firsatmi bildin dk gozlerine hakim olamadnmi dedim??
bana yaptigi aciklama;
kafan oraya buraya gider ya bi araba gelince oyle dedi..
Kes dedim eve gitmek istiyorm dedim..
Benim bu konuda pskolojik sorunlarim vardi asiri kiskancim pskologa gitmemi istemiyo kavgalarima alissin o zaman...
Kavga cikarttim bagirdim cirkinsem neden evlendim benim oram buram guzel degilmi dedim..
Defol git dedim yarinki ise giyecegi kiyafeleri aldi ve gitti..
Elestiriye acigim ama rica ediyorm kalp kirmayin...
yeterince kirginim
Gözü-başı oynayan eşine de ki : İyi de sen insanların karısının kızının orasına burasına bakarken, bir gün başka erkeklerinde senin karının kızının orasına burasına bakacağın aklına gelmiyor mu!
Benim eşim baksa ben kıskanmam, kızarım hem de öyle böyle değil sokak ortasında patlatırım suratına -milletin karısına kızına niye bakıyorsun ahlaksız-- diye.
Eşine acıdım , yazık adama. Böyle devam ederseniz evliliğinize de yazık olacak. Kendimizden 1-2 örnek vererek , insanların "malum amaçlar " dışında da birbirine neden bakabileceğini anlatmaya çalışayım.
Eşimle dün denize gittik , genç ve zayıf bir bayan denize giriyordu, üst bacak-popo kısmı selülit dolu. " baksana selülitin kilo ile alakası yok, kız zayıf ama selülitli" dedim, eşim de " ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum ama milletin poposuna mı bakıyorsun dersin diye sana söylemedim " dedi. yani o da bakmış ama benim baktığım gözle .
Bir adam geçiyordu , her 2 göğüs-kol ve omuzunu kaplayan bölgeye simetrik dövme yaptırmış, 4-5 saniye bakmışımdır, çünkü eşim deEşine acıdım , yazık adama. Böyle devam ederseniz evliliğinize de yazık olacak. Kendimizden 1-2 örnek vererek , insanların "malum amaçlar " dışında da birbirine neden bakabileceğini anlatmaya çalışayım.
Eşimle dün denize gittik , genç ve zayıf bir bayan denize giriyordu, üst bacak-popo kısmı selülit dolu. " baksana selülitin kilo ile alakası yok, kız zayıf ama selülitli" dedim, eşim de " ben de şimdi aynı şeyi düşünüyordum ama milletin poposuna mı bakıyorsun dersin diye sana söylemedim " dedi. yani o da bakmış ama benim baktığım gözle .
Bir adam geçiyordu , her 2 göğüs-kol ve omuzunu kaplayan bölgeye simetrik dövme yaptırmış, 4-5 saniye bakmışımdır, çünkü eşim de ben de dövme severiz. Eşim baktığımı görmüş olmalı " gömlek tarzı deniyor bu tarz yapılan dövmelere " dedi , ama sizin yaptığınız gibi " elin adamına niye bakıyorsun" diyerek kavga çıkarsaydı, çok kırılırdım, çünkü ben dövme modeline bakmıştım.
Bir adam fuşya pembe şort giymiş , baktım çünkü en sevdiğim renk :) eşime " sana da alalım bundan " dedim
Bizden yaşça baya büyük bir bayan geçiyordu ama nasıl düzgün vücudu var, belli spor yapıyor, güzel bakıyor kendisine . Eşim de baktı ben de , sonra direk " baktın mı, neden baktın " vs ye girmeden, sporun faydaları hakkında bir konuşma başladı aramızda.
Kaslı vücutlu 2 genç geçiyordu, " bak dedim , şu sağdaki daha güzel çalışmış, diğerinin kas dağılımı biraz orantısız olmuş " :) eşim de vücut çalışırken nelere dikkat etmek lazım konulu, kısa bir konferans verdi :)
Bara gideriz mesela , kızın biri acayip dekolte giymiş , yani her yer açık , eşim der " şuna bak , bu kadar çok açınca çok itici oluyor kadınlar, basit gösteriyorlar kendilerini" yani bakmış oluyor ki bu yorumu yapabiliyor. " elin kadınlarına niye bakıyorsun" diye çemkirmek yerine " haklısın " diyorum , çünkü aynı kadına , aynı şeyi düşünerek ben de bakmış oluyorum eşimden önce.
demişsin ya "eşim dar şeyler giymemi istemez " diye, belki de o bayan da gördüğü kıyafet onu rahatsız etti, bakarken " iyi ki benimkine izin vermiyorum böyle şeyler giymesine " dedi.
Hem kadınlar hem erkekler, başkalarına şaşırarak, hoşlanmayarak da bakabilirler, sadece kıyafetine bakabilirler, kafası dalgın olduğu için bakıpta görmeyebilirler, öylesine yapacak birşey olmadığı için gelen geçene bakabilirler. Benim gözüm bazen bir insana takılır mesela , içimden " acaba nasıl bir hayatı var, kimbilir ne derdi var, neler yaşadı?" Diye geçiririm. Dünyada bu kadar çok insan, ayrı ayrı hayatlar , birbirinden farklı milyarlarca fiziksel özellik olması falan , bunları düşünürüm o anda :) yada birine benzetmişimdir, " aa ne kadar benziyor " diye incelerim birkaç saniye :) dışardan gören hayran hayran baktığımı düşünebilir :)
Ama kırk yılın başı , güzel bir kız yada erkek gördüğümüz zamanda " aaay maşallah" deriz, " Allah sahibine bağışlasıın" der , eşimle muhabbetimize devam ederiZ. Bu demek değil ki o insana nefsimiz uyandı, beğendik, onunla ilgili hayaller kurduk. Göz var,nizam var. Güzelse güzeldir. Haaa hiç kıskanmaz mıyız birbirimizi ? tabi ki kıskanırız ama böyle olmayacak şeylerden değil, evden defol diyecek kadar değil.
Bak seeen, bir de üstüne sana beddua ediyor ha.
Hakikaten ya bu erkeklerin oyunlarına akıl sır ermiyor.
Sen de sürekli adamın nereye baktığını takip edip durma.
Farkettiğinde ise aşağılayarak bak onun yüzüne miden bulanırmış gibi yap.
Ne denir bilmem ki, biliyorum da işte neyse.
tamamda yani, şimdi sizin böyle söylemeniz doğru bişeymi ,bence sizde bir gidin piskoloğa
Niye ki yanlış bir şey mi söyledim?
Başkasının karısına kızına bakmak ahlaklı insanların yapacağı bir şey mi?
Ben psikoloğa gideceğim gitmesine de kendim için değil, başkalarının garip tepkilerini öğrenmek için.
Mesela ahlaksızlığa ahlaksızlık demek anormal bir şey mi sormak istiyorum ya da milletin karısının kızının poposuna bacaklarına bakmak normal insanların yapacağı bir şey mi onu sormak için.
EEE canım sende kendine bir uğraş bul ne dikizleyip duruyorsun adamı. Belki de sen öyle şeyler söyledikçe adamın ilgisini çekiyordur. Aman sanki biz tv izlerken film izlerken incelemiyor muyuz başrol oyuncularını.Geldi..
Ne istiyiorsan yap bem dayanamiyorum..Seni sevmesem evlenmezdim..
İnancli biriyim allaha inaniyorum yemin ettim bakmadim bakmis olsam bile tam hatirlamiuorum yemn ederim o niyetle bakmamisimdir al ne istiyorsan yap yetti artik senin icin onca seyi goze aldim
bakmiuorm kimseye
nedem bu guvensizlik nede? ben seni canimdan cok seviyorum ama yetti olmuyorsa zorlama dedi.. ve hickira hockara agladi......
Ben o zaman doktora gotur tamam ben hastayim yada izin ver ben gdeyim dedim.
Senin isin allaha kalmis ne olur dedi ve yatti...........
Geldi..
İnancli biriyim allaha inaniyorum yemin ettim bakmadim bakmis olsam bile tam hatirlamiuorum yemn ederim o niyetle bakmamisimdir al ne istiyorsan yap yetti artik senin icin onca seyi goze aldim
bakmiuorm kimseye
nedem bu guvensizlik nede? ben seni canimdan cok seviyorum ama yetti olmuyorsa zorlama dedi.. ve hickira hockara agladi......
Geldi..
bakmiuorm kimseye
Kusura bakmayın ya, forumda fazla vakit geçirince her konuda ki erkeğin kötü- vicdansız olacağını düşünmeye başladım o yüzden bartı bir sinirle yazdım bunları. Şimdi farkettimde zaten arkadaş evleneli daha 5 ay bile olmamış. Normal aslında bayanında bu kadar kıskançlık yapması. Tüm ilgiyi kendi üstünde bekliyor. Ama 24 saat de muhabbet kuşu gibi yapışık şekilde gezilmez ki. İnsan sıkılır değil mi?tamamda hayatım,bence bunlar konu sahibinin kuruntusu ,kendiside kabul ediyor zaten çok kıskanç oldunu psikoloğa gitmek istedini ,yapıcı olalım ,iyi okuyup doğru yorumlar yapalım lütfen..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?