Kocam evi terketti..

canım biraz abartılı olmuş seninki bencede bi doktora git tamam bende kıskanırım her kadın kıskanır ama o kadar değil sen abartmışsın ne demek arkadan baktı yüzünden baksa daha iyi ha arkadan bakmış ha yüzünden niyeti bozuksa yüzü gözü fark etmez al kaarşına konuş böyle birbirinizin ömrünü yemekten başka bir işe yaramaz yıpranırsınız iyiyce bitirsiniz birbirinizi sürekli güvenmiyorum dersen adamın aklında yoksada yapar pardonda eşşeğin aklına karpuz kabuğu kaçırmaya gör hatta birlikte gidin doktora evlilik terapistlerine daha iyi olur ama sen önce içinde kafanda bitir o senin kocan güven ona güvenmiyorsanda ayrılın canınıza yazık genç yaşınızda

Gözü-başı oynayan eşine de ki : İyi de sen insanların karısının kızının orasına burasına bakarken, bir gün başka erkeklerinde senin karının kızının orasına burasına bakacağın aklına gelmiyor mu!
Benim eşim baksa ben kıskanmam, kızarım hem de öyle böyle değil sokak ortasında patlatırım suratına -milletin karısına kızına niye bakıyorsun ahlaksız-- diye.

Terapiste gelmiyor beydendi meslegimdenmi olayim diyor..
Ayrilamam cok seviyorm ama boylede hayat gecmiyor..
bem tek basima gidecegim artik baska carem yok

Diyorum diyorm en agir seyleri diyorum
Ben bakmiyorum bakiyorsam allah sana bin katini yaptrsin diyo.. cikiyo isin icinden

Arkadaşım aile terapistinden önce sizin kendi kıskançlık sorununuzu çözmeniz gerekiyor. Bu ikinizin değil sizin sorununuz. Sizin daha önceki hayatınızdan getirdiğiniz sıkıntılar. Önce siz gidin kıskançlığınızı normal seviyelere getirin daha sonra eşinizle aranızda bir sıkıntı olursa terapiste gidersiniz. Adamın yerinde olsam ben de gitmem. Önce sizden biraz düzelmenizi beklerim. Bizde hem kel hem fodul diye bir laf vardır. Hem bir önceki konunuzda cep telefonunda bir şey buldum diye iftira atacak kadar sorunlusunuz hem de beyefendi terapiye gitmiyor diyerek hala karşı tarafı suçlar durumdasınız. Ben daraldım bilfisayar başında bir de sürekli sizinle yaşayan adamın ne hissettiğini düşünemiyorum bile.

alın karşınıza konuşun sevmedğiniz özellikleini sizi rahatsız edecek davranışlarını anlatın artıları eksilerinize bakın üstüne gitmeyin daha tok yıpratırsınız beşinizi ona sevdiğinizi güvendiğinizi söyleyin şimdi böyle siz huzursuzsunuz çocugunuz olduğunda çocugunuzda huzur olcak huzursuz ortamda büyütmek istemezsiniz kimse istememez en etkili yok karşılıklı konuşmak

Diyorum diyorm en agir seyleri diyorum
Ben bakmiyorum bakiyorsam allah sana bin katini yaptrsin diyo.. cikiyo isin icinden
Bak seeen, bir de üstüne sana beddua ediyor ha.
Hakikaten ya bu erkeklerin oyunlarına akıl sır ermiyor.
Sen de sürekli adamın nereye baktığını takip edip durma.
Farkettiğinde ise aşağılayarak bak onun yüzüne miden bulanırmış gibi yap.
Ne denir bilmem ki, biliyorum da işte neyse.

Eşiniz size çirkinsin mi dediki, kendinizi bu kadar aşağılıyorsunuz?
Kendinize güveniniz olsun biraz.
Esinize siz git demişsiniz, kavga uzamasın diye gitmiştir diye düşünüyorum.
Esinizle yüzyüze geldiğinizde 'kıskançlığım konusunda yardım almam gerek, yoksa ikimizede zehir edeceğim evliliği, destek olmalısın bana' vs.diye belirtin ve kararlı olup destek alın.
Kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:

tamamda yani, şimdi sizin böyle söylemeniz doğru bişeymi ,bence sizde bir gidin piskoloğa

ver ben gdeyim dedim.
Senin isin allaha kalmis ne olur dedi ve yatti...........

konu sahibi kocana karşıt yorumların gazına gelmeyesin ..sorun sende canım kocanda değil ..sen şu kıskançlık soununu çözsen evliliğiniz dörtdörtlük olur canım

tamamda yani, şimdi sizin böyle söylemeniz doğru bişeymi ,bence sizde bir gidin piskoloğa

Niye ki yanlış bir şey mi söyledim?
Başkasının karısına kızına bakmak ahlaklı insanların yapacağı bir şey mi?
Ben psikoloğa gideceğim gitmesine de kendim için değil, başkalarının garip tepkilerini öğrenmek için.
Mesela ahlaksızlığa ahlaksızlık demek anormal bir şey mi sormak istiyorum ya da milletin karısının kızının poposuna bacaklarına bakmak normal insanların yapacağı bir şey mi onu sormak için.

tamamda hayatım,bence bunlar konu sahibinin kuruntusu ,kendiside kabul ediyor zaten çok kıskanç oldunu psikoloğa gitmek istedini ,yapıcı olalım ,iyi okuyup doğru yorumlar yapalım lütfen..........

Geldi..
Ne istiyiorsan yap bem dayanamiyorum..Seni sevmesem evlenmezdim..
İnancli biriyim allaha inaniyorum yemin ettim bakmadim bakmis olsam bile tam hatirlamiuorum yemn ederim o niyetle bakmamisimdir al ne istiyorsan yap yetti artik senin icin onca seyi goze aldim
bakmiuorm kimseye
nedem bu guvensizlik nede? ben seni canimdan cok seviyorum ama yetti olmuyorsa zorlama dedi.. ve hickira hockara agladi......
Ben o zaman doktora gotur tamam ben hastayim yada izin ver ben gdeyim dedim.
Senin isin allaha kalmis ne olur dedi ve yatti...........

EEE canım sende kendine bir uğraş bul ne dikizleyip duruyorsun adamı. Belki de sen öyle şeyler söyledikçe adamın ilgisini çekiyordur. Aman sanki biz tv izlerken film izlerken incelemiyor muyuz başrol oyuncularını.
Mesela bir bayan olarak şu tv de yabancı bayan mankenleri gösteriyorlar, upuzun, şekilli incecik bacakları oluyor ben bile bakıyorum.
AA bak dün fox taki -FATİH,HARBİYE- dizisini izliyordum, çocukluk arkadaşlarımda vardı evde, macite nasıl baktıysam artık arkadaşlar --hayırdır kocan mı geldi aklına-- deyip güldüler, eşim o dizideki Macit in 40 yaşındaki hali çok aşırı bir benzerlik var aralarında. Ama ben onun için değil macitle sevdiği kızın birbirlerine bakışlarını görünce lisedeki ilk aşkım gelmişti aklıma.

Bende polis esiyim canim,bu kadar tasaya gerek yok,belinde silahiyla dolaniyorlar sinir strese ne gerek var?? Tum erkekler bakar ki yani bizde bakmiyor degiliz zaman,gecmisi okumadim ama belki yeni evlisinizdir adapte olma suresi geciyordur aranizda,ne kadar tanirsak taniyalim ayni eve girince hersey bitiyor,Mutlu olunn esine dayanamayip kiyanlar da cook,Allah korusun

bence şuan uzatma ve özür dile kabul etmesede yat sende yanına.gitme üzerine.kıskançlığınada artık bi son ver.yada yapamıyosan bile belli etme anlamasın kızdığın öfkelendiğin şeyleri.her ne kadar yapmam etmem dese yemin etsede senin sinir olduğun şeyleri bilirse anlarsa onları sana karşı kullanır zamanla.ve sende onun yaptığı davrandığı gibi davran.o bakıyorsa sende bak başkasına bakalım tepkisi ne olacak.karşılık ver yani onun yaptıklarıyla ona.anlasın hatasını.bende sana hak verenlerdenim.bi erkek bi kadına baktıysa pekte masum gözle bakmaz kimse kandırmasın kendini.ne diye bakacak allah sahibine bağışlasın diyemi bakacak sanki.neyse kardeşim ben sen dediğim gibi takılmamaya çalış bu konulara.sen peşinde çok dolanırsan o kaçar sen onu bırak ki senin farkına varsın

tamamda hayatım,bence bunlar konu sahibinin kuruntusu ,kendiside kabul ediyor zaten çok kıskanç oldunu psikoloğa gitmek istedini ,yapıcı olalım ,iyi okuyup doğru yorumlar yapalım lütfen..........
Kusura bakmayın ya, forumda fazla vakit geçirince her konuda ki erkeğin kötü- vicdansız olacağını düşünmeye başladım o yüzden bartı bir sinirle yazdım bunları. Şimdi farkettimde zaten arkadaş evleneli daha 5 ay bile olmamış. Normal aslında bayanında bu kadar kıskançlık yapması. Tüm ilgiyi kendi üstünde bekliyor. Ama 24 saat de muhabbet kuşu gibi yapışık şekilde gezilmez ki. İnsan sıkılır değil mi?

Bence psikoloğa gidin ya
Bunun neresi anormal ki
Önümden bir kadın geçse ben de bakarım, araba geçse de bakarım
Hatta kocamla birbirimize gösteriyoruz bazen absürd şeyleri

Bir de adamı sen kovmuşsun o terk etmemiş
Yeni evlisiniz ya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…