- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
aynen katılıyorum madem hesabını kontrol edebılıyosun hıç haberın yokmuş gıbı davran bılıyorum çok zor ama bı sure habersız davran dahada ılerı gıdınce alır suratına vurursun bu ne dıye allah akıl fıkır versın bu ınsanlara bu faceyıde suclamak yanlış bence adam arıyosa face degıl baska yerdede bulur onemlı olan nıyetFacebook suçlamak bence pek mantıklı değil.
Eşinizi ayartan facebook değil ki..?
Kapıyı açık bırakan kimsenin evine herkes girip hırsızlık yapıyor mu..?
Siz komşunuzun kapısını açık görseniz gidip birşeyler çalar mısınız..?
Suçlu olan eşiniz,belli ki piyasa yapıyor eski fotoğrafıyla..
Facebook olmasa başka bir yerden yapar..
Yapmak isteyen adama her yol açık..
Madem hesabını konrtol edebiliyorsunuz bekleyin ve gelişmeleri görün..
yoksa korkacak ve yeni bir hesap alacaktır ki bu da zor değil..
Konunun üzerinden 12 yıl geçmişyalan söylüyor eşiniz şimdi noldu
bu konuyu nasıl buldunuzyalan söylüyor eşiniz şimdi noldu
En son 11 yıl önce foruma girmiş kadın. Valla gına geldi artık.yalan söylüyor eşiniz şimdi noldu
Deli saçması ayrıca sorarsan yüz göz olursun.Sabredip takip edersen üzerine basarsın.Bastığında boşanırım diyosan yüzüne vurursun.Boşanamam şuan diyosan yerini sağlama almaya başlarsın kariyer vs gibi.(ki hep almak lazım)(şimdilik bi ev hanımı olarak söylüyorum)Arkadaşlar,
Bugün yine rüyada gibiyim. Sabah saat 5'de mesaj sesine uyandım. Eşime bir mesaj gelmişti. Öyle bir baktım bu saatte ne mesajı diye. Facebook'dan eşim birini eklemiş ki bu arkadaş da eşimin teklifini kabul etmiş o saatte. Neyse dedim yattım ancak için içimi yiyor. Tekrar telefonu aldım ve facebook'a baktım bu kız neyin nesi diye. Adı bir garip. İşin kötü tarafı kızın fotoğraflarına bakınca Allah affetsin normal değil diyorsunuz. Anlıyorsunuz. Benim eşimin böyle bir kadınla ne işi olabilir diye bu sefer bir korku sardı içimi. Sonra Eşimin profiline baktım. Eskiden resimlerimiz vardı ancak artık yok! Sadece kendi resmini koymuş. O da 10 sene önceki hali. Sizce ben ne yapmalıyım? Eşime sormalı mıyım? Sinir harbi içindeyim ama hiçbir şey belli etmiyorum. En azından belli etmemeye çalışıyorum. nolur bir yardım!!
Simdide suc tiktokun isteOff eski konuymuş. Yalnız ilk sayfada yazanların yüzde sekseni facebooku suçlamış. 12 sene önce değişikmiş buralar diyeceğim de ben de en az o kadarlık üyeyim o zaman fark etmemişim demek kisuç facein yuvalar tıkıyor gocanın suçu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?