Kocam facebook'da... Yardımlarınızı nolur rica ediyorum

Samle_Tweety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
93
0
96
İstanbul
Arkadaşlar,
Bugün yine rüyada gibiyim. Sabah saat 5'de mesaj sesine uyandım. Eşime bir mesaj gelmişti. Öyle bir baktım bu saatte ne mesajı diye. Facebook'dan eşim birini eklemiş ki bu arkadaş da eşimin teklifini kabul etmiş o saatte. Neyse dedim yattım ancak için içimi yiyor. Tekrar telefonu aldım ve facebook'a baktım bu kız neyin nesi diye. Adı bir garip. İşin kötü tarafı kızın fotoğraflarına bakınca Allah affetsin normal değil diyorsunuz. Anlıyorsunuz. Benim eşimin böyle bir kadınla ne işi olabilir diye bu sefer bir korku sardı içimi. Sonra Eşimin profiline baktım. Eskiden resimlerimiz vardı ancak artık yok! Sadece kendi resmini koymuş. O da 10 sene önceki hali. Sizce ben ne yapmalıyım? Eşime sormalı mıyım? Sinir harbi içindeyim ama hiçbir şey belli etmiyorum. En azından belli etmemeye çalışıyorum. nolur bir yardım!!

Hiç sevmediğim bir olay facebook,
o kadar çok duyduk ki,çatırdayan yuvaları, nedeni ise face...
yapacağınız tek şey eşinizle konuşun,baskıcı anlamda değil,
sakin sakin,nedenini sorun bence...
bildiğinizi bilmeli diye düşünüyorum...

Adama bakın yaaaaalsanaalsanasmile
Gülermisin ağlarmısın.

Sor bakalım kimmiş bu kız??

konusmak en iyisi bu durumda. kadinlarin basina iyice bela oldu su face midir nedir.

allahtan bende var eşime sanada alalımmı dedigimde işim olmaz ben ailemle zor ilgileniyom işten diyo iyiki almamışızzz bende saf köylü adama alalımmı diyom:)

Sabah 5' de eşiniz neredeydi, telefonu size mi bırakmıştı, ben orasını anladıktan sonra yorum yapacağım.

Facebook suçlamak bence pek mantıklı değil.
Eşinizi ayartan facebook değil ki..?
Kapıyı açık bırakan kimsenin evine herkes girip hırsızlık yapıyor mu..?
Siz komşunuzun kapısını açık görseniz gidip birşeyler çalar mısınız..?
Suçlu olan eşiniz,belli ki piyasa yapıyor eski fotoğrafıyla..
Facebook olmasa başka bir yerden yapar..
Yapmak isteyen adama her yol açık..
Madem hesabını konrtol edebiliyorsunuz bekleyin ve gelişmeleri görün..
yoksa korkacak ve yeni bir hesap alacaktır ki bu da zor değil..

Benden önce yazmışsın..

Çok üzüldüm, ama demek ki içinde varmış :çok üzgünüm:

çoçugun varsa eger söylemeyi tercih et eger ortada çocuk felan yoksa takip et sende facebook aç başkasının resmiyle konuş bakalım ne diyor

yani anlayamıyorum bu erkekleri,evde miss gibi bir karısı varken yedıklerı onunde yemedıklerı ardında, ustlerı basları pak temız .cocuklarına ana, donlarına varana kadar utuleyen bir kadın (cok afedersınız) bu b...klukları neden yerler?
gosterırdım ben ona facebook da heycan yasamayı
toplarım pılısını pırtını veririm elıne bavulunu. kovarım evden asla ve asla acımam
diyceksınız kı bekara kadın/erkek bosamak kolay.. karısının kıymetını bılmeyenler varsın cehennemin dibine kadar yol alsınlar, kapılar ardına kadar acık

anladığım kadarıyla bir travestiyle yazışmış. (yanılıyorsam düzeltin lütfen)
rezil bir durum.
hiç beklemezdim.
direk öyle birinin, sayfasında bulunmasını kendisine nasıl yakıştırabildiğini sorardım.
ve ne niyetle yazıştığını tabii ki.
elbette ki geçerli olabilecek bir cevap verebileceğini hiç sanmam.
sadece çirkin.
çok kötü utandırırdım....

Sonuna kadar katılıyorum vereliniortak

Face olmasa adam başka yerden yapardı .Çünkü belli ki o taraklarda bezi var adamın.

Face işin bahanesi bence.

facebook yüzünden çatırdamaz hiçbir aile bence..facebook bahanesidir yapacak insanın. facebook twitter ve msn sadece işleri çok daha kolay hale getirir. facebook yüzünden yıkılacak bir yuva kurulamamış demektir zaten. derinss in de söylediği gibi kapısı açık olan eve niyeti bozuk olan girip hırsızlık yapar, niyeti olmayan açık kapıyı kapatır hırsız girmesin diye. eşim ve ben de facebook kullanıyoruz ama ortak bi sayfamız var..
yuva yıkmak kolay değil,uygun bi zamanda uygun bi dille konuşun belki bi anlık gaflettir utanır pişman olur, vazgeçerse ne ala...

Benim anlayamadığım, bu erkekler gerçekten bu kadar saf mı, böyle birşey yapacaksan, bu sitede yapılan herşey ,eklediğiniz kişiler bariz görünüyor, sizin resimlerinizi sildiği bariz görünüyor. Böyle birşeyi hangi mantıkla böyle bir site de yapabilir, ya cidden saf, ya da sizi hiç önemsemiyor. Bilseniz de , bilmeseniz de, eşiniz için bir önemi yok. Suç face de değil ki, yapacak insan için çok daha müsait yerler var.

Kim olduğunu ve resimleri niye sildiğini açık açık sorun tabi ki.

face olmasa diyorsunuz ama face diye bir site var
ve herkesin elinin altında,
elbette içinde olan yapar ama bazılarının içinde olmasada
bazı insanlar teşvik ediyor diye düşünüyorum...
eğer ortada bir suç varsa elbette buna fırsat veren eşdedir ama
ben yine söylüyorum şu face den uzak dursun herkes...
daha fazla üzülmemek için...

Evet Arkadaşlar.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dayanamadım aradım eşimi konuştum. Bu kız gibi yaklaşık 100 ü aşkın kız ve erkğe eşimin facebook'undan arkadaşlık talebi gönderilmiş. Eşim yemin ediyor bunları kendisinin göndermediğine ve bir bir hepsini sildi. Şifresi de çok kolaylıkla bulunabilecek bir şifre zaten: benim adım:) Yani anlayacağınız kocamın facebook'u hacklenmiş ya da yakın biri girip bir işler çevirmiş. Bizim aramızı bozmaya çalışmış da olabilir. GÜnahı vebali boynuna!
Eşim şimdi facebook'u kapattı. Sorunumuz çözüldü. Olan yine bana oldu. Uykusuz kaldım. Ama ben razıyım yeterki sonu böyle olsun.
Hepinize çok çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…