- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
bencede hiç alakası yok neden facebook bağlanıyo olay hiç anlamıyorum sanki başka site yok yapmak isteyen oooo öyle bir yaparki istemesin yeterki benimde var eşiminde hiç bir şekilde rahatsız olmadık bende eşimde bu güvenle alakalı ben şimdi burda o kadar olay okuyorum acaba benimkide yapmışmıdır demiyorum hiç olayı böyle sitelere bağlamam gerekin insanın nefsiyle alakalı kesinliklekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bu facebook'tan da onu ortaya çıkaranlardan da nefret ediyorum...
Evli insanların o gibi yerlerde ne işi olur anlayamıyorum...
Mutlaka konuş eşinle, bir açıklaması olmak zorunda...
Bu facebook'tan da onu ortaya çıkaranlardan da nefret ediyorum...
Evli insanların o gibi yerlerde ne işi olur anlayamıyorum...
Mutlaka konuş eşinle, bir açıklaması olmak zorunda...
yapicak olan yapar evet hic bahaneye gerek yok
ammmaaaa face fln nefret ederim...HAYAT SOKAKTA
benimde eşime facebooktan bi kız senden hoşlanıyorum demiş bana geldi söledi kıza cevabıda ben evliyim eşimi seviyorum başka kapıya demiş yani bu güven meselesi içinde varsa yapar facebbok araç sadece onlar için
Yani bu adam bunları yapmak için mi, sadece sizin resimlerinizi silmek ve eşinizin 10 sene önceki resmini profile koymak için mi, uğraşmış eşinizin sayfasıyla. İlginç. En azından şu saatten sonra, kapattığına emin olun ve takip edin.
bİLEN ARKADAŞLARDA BANA YARDIMM EDEBİLİRMİİ
FACEBOKKTA KİMLER BENİ TIKLIYOOO GÖREBİLİRMİYİMMMM
Evet garip olmuşş .... kaydirigubbakcemile3tam cümleni anliyamadim jade.. sevmeyince , zaten kullanmiyosundur..kullanmayinca bahane alternatiflerinden biri olmaz zaten
cümle garip olmus ama ben galiba anladim seni
benim en fazla bahanem "yaaa cok tatliydi bos bulundum" fln olur
ya yok
bu isin bahanesi olmaz
vazgectim
yaparsan yaparsin yapmassan aferin sana..öf yada bizene
bencede hic inanma dediklerine yalan soylemede birebirler.bendede ayni dert var benim gibi yapma kalktim hemen soyledim oda sifreyi degisti kontrol ediyordum.bu forumdan ogrendigime gore kapattim dese bile face kapanmiyor hesap donduruluyor tekrar girdigi anda yine aktiv oluyormus.hem ayri bi hesap acmak hic zor degil ki ben actim takibe aldim bence sende takip et
güven meselesi tatlım bu benim eşim yapıcak olsa gelip bana neden sölesin salakmı o kadar vede ben şifresini bilirim ayrıca mesajıda kendi gösterdi yapacak olsa şifresini vermez benim içime şuana kadar hiç kurt düşmedi acaba yapıyomu demedim çünkü öle bişeye meyil vermedi kız hoşlanıyorum demiş ama eşimde cevabını vermiş bende aa ne güzel olmuş demedim tabiki yapacak olsa yapar zaten :umursamaz:suç facede demiyorum ama bu yaşadığınız olay da hiç hoş olmamış
bu olaya zemin yaratan da facebook
benim eşim sokakta yürürken kızın birisi gelip senden hoşlanıyorum demez ama bu ortamda olur ve bu da hiç hoş değil gerçekten
ben böyle bir olaya mahal vermek istemem açıkçasılmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?