Kocam fotoğrafımı x hesabında benden habersiz paylaşmış

Konu gerçek değil gibi.Eşinin çıplak sırtını paylaşan erkek var mıdır?Sanmıyorum.
Var, daha neler var maalesef X'te.
Bizim haber takip etmek, bürokrat ve siyasetçilere mesaj iletmek için kullandığımız platformu cooook başka işler için kullananlar var.

Eşiyle cinsel ilişkiye girdiği anları paylaşan bile var. Hey yavrum heey
Affedersiniz, şalvarlı tülbentli annesinin evde arkadan habersiz fotoğrafını çekip "bu benim annem, hadi sayın" diye yorum yazıp paylasan gençler var...
Gelen yorumları da tahmin edersiniz, offfla başlayıp kadına sulanan acayip, terbiyesiz tipler... Bundan haz duyan değişik gençler...

Böyle hesapları daha önce X’de görmüştüm demek siz onlardanmışsınız. Kim bunlar ya nasıl kafalar diye düşünüyordum hep mesela karımı d*malttım kalçaları nasıl gibi yazılarla paylaşırlar. Başka adamların o kadını beğenmesinden de hesap sahipleri azar.

şeyler var birde karım sert yorum istiyor Geçen sert bi şekilde adama sövecektimde uğraşılmaz bunlarla dedim. Meğersem bazıları gizli yapıyormuş mikleri kopsun.

Kadınlar arasında da sapık ve ruh hastası dolu. İnsan tek eşli olmayabilir daha fazlasını isteyebilir ama kesinlikle bu sapkınlaştırılmamalı.
X'te o kadınları da gördüm maalesef.
Hatta karı koca ortak profil kullanıyor, bakın bugün şu çiftle birlikteyiz deyip başka bir evli çiftle o işin videolarını, fotoğraflarını paylaşmışlar, kaç gün midem bulanmisti...

Evet, var maalesef... :-/

Evet maalesef çok iğrenç bir durum

Aynen kanka mükemmel evlilikmiş gerçekten bidahakine söyle önden çeksin sırttan hiç anlaşılmaz öyle ya

Ne demek alıştım? Ablacım, en en özelini paylaşmış. Senin herif gavat haberin olsun

Bu konu beni çok etkilemişti. Kadını çocuğu hatta torunu yaşındaki adamlar t*cavüz etti. Hatta kocası aidsli kişilere bile korunmasız t*cavüze izin vermiş.

hanımlar, üye 5.5 saattir online değil. acaba gelmesini mi beklesek bu kadar gazlanmadan evvel?

Gerçek mi konu
Gavatlar gerçekten var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…