Kocam fotoğrafımı x hesabında benden habersiz paylaşmış

Bir yerlerde sevisirken olan videolariniz yoktur insallah insan kocasina da güvenemeyecekse kime güvenecek.Herif kumara falan bulassa sizi de satmaya kalkar bu igrenc evliligi devam ettirmeyin esiniz doktorsa hepten yandık doktorun namahremi olmaz diye gidiyoruz sapıklara denk gelmemisizdir insallah

Hala seviyorum mu diyorsunuz ? Şaka mısınız siz?
Ayrılmayıp kabul ederseniz bugün resminizi paylaşır, yarin öbür gün sizi paylaşır. Görünen köy kılavuz istemez.
Adamın geniş bir fantezi dünyası var belli ki.

İnsan çevresinde yok diye genel olarak yok sanıyor ama sapık ruh hastası dolu. İşin kötü kısmı, kadınlar da bunları normalleştirip kabul ediyor.
valla ne kadar çok olduğunu bilseniz şaşar kalırsınız. üstelik her kesimden insanda var böyle cinsel aşırılıklar.

Konu gerçek değil gibi.Eşinin çıplak sırtını paylaşan erkek var mıdır?Sanmıyorum.
Bu ülkede 12 yaşındaki kızını pazarlayan, karısını satan adamcıklar gördü bu gözlerim, o yüzden inanırım. Ama hiç okumuşunu görmemiştim

Xte millet bu benim kardeşim, anam, eşim diye normal giyinik bir anadolu kadınının bi tarafını paylaşıyo sövdürttürüp haz alıyo. Herkes kafayı yemiş. Olmuştur. Ben inandım.

Eğer ciddiysen zaten arşivci tipmiş. Umarım fotoğraf videolarını çekip milletle paylaşmamıştır ama yakalamışsın bile. Aile evine dönmezsen dahasını da çeker.

Ben teknik terimleri hep burdan ogreniyorum
Aynen ya kültürleniyoruz

bi dizi de vardı herif adamları beğenip eve götürüyor, adamda sanıyor ki adamla olacak, paraya ihtiyacı var, mecbur gözüyle bakıyor, odaya bi gidiyor o herifin güzel manken gibi karısı zıplaya zıplaya içeri giriyor terimi söylemedilerdi

Ne pislikler var, sadece dizi sanıyoruz, film sanıyoruz değilmiş, hele Müslüman çoğunluk dediğimiz ülkemizde olması . İğrenç geliyor

Ne ailesi ne diyorsunuz siz belki uyurken de çekti gizli de çekti belki sitelere ifşanızı attı nereden nasıl emin olabilirsiniz eşiniz sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…