kocam galiba beni aldatıyor

Sizin hamilelikten dolayı abarttığınızı düşünmüyorum ben ,evet insan biraz daha hassas oluyor ama eşiniz normalde bile bu şekilde davransa alınmanız doğal daha önce iyiydi diyorsunuz bebek yapmak ortak alınmış bir kararmıydı

tüm yazılanları okudum ve sinirlerim tavan yaptııı Erkekler kadınlar gibi değil kendilerine söylenen en ufak incitici sözde bile teslliyi başka yerde ararlar eger aranızda bir ara kırgınlık olduysa aklı başka tarafa kaymış olabilir.Ama bu süreçte eşinizin size destek olması gerekirdi..Kadınların her konuda çok güçlü olması lazım tabi kolay değil hamilelik süreci ama siz sabredin böyle bir zaman da eşini üzen adam Allahın gazabından kurtulamaz ve su telefonu yanından ayırmaması hayatın da başka birimi var dediğinize cevap vermemesi aldatıyor olasılığını destekliyor bence..İnsan eşinden telefonu saklıyorsa bilinki sakladığı bir seyler var.Gerekirse uyku ilacı ver o telefonu incele için rahat etsin canım ve herzaman dik dur

telefonunu saklıyorsa baska bir acıklaması olamaz diye dusunuyorum ama bu anlattıklarının onun depresyonda olduguna da delalet olabilir..
rahat ol stres yapma dicem ama zor bi durum, bebegını dusun...

hamilelikten.once farklimiydi peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim sen niye kendi kendine battaniye sikiyosun ki at makinaya siktir bidaha sikma programi vardir elbet yada olmadi tekrar durulamaya al.

Kocan bunalımda anladığım kadarıyla. Sizde hamileliğin dengesizliğiyle olabildiğince yüklenmişsiniz gibi duruyor.
Her konuda "al karşına konuş" yorumunu hiç sevmem ama ihtiyacınız olan bu.

Şu ana kadar aldatmadıysa bile sizin itmeniz sebebiyle bi haltlar yiyebilir.

Aldatıyor mu bilemem de belli bir soğukluk ve saygısızlık mevcut.

Canım durumuna çok üzüldüm . Malesef erkekler hamileliği bizim gibi görmüyorlar. Bundan önce çekici bir kadın şimdi ise içinde bir canlı taşıyan anne budurumu böyle kabullen tabi değişiklikler olacak. Benim kocam sanki karnimda bir yaratık varmış gibi davranıyordu. Çok soğuk ve ilgisizdi ve yatagimizda ayrilmisti. Ben usteleyince korktugunu söyledi. Kısaca oluyor bunlar çocuk geldiği gibi tam bir aile olup herşey daha iyi olacak.

Canim Rabbim yardim etsin ya anlam veremiyorum en cok mutlu olunacak zamanda bu kadar uzaklasmasini dua et bol bol lutfen bende ederim senin icin insAllah

Erkeklerin hamilelikte ve sonrasinda degismelerinin bence sebebi artik cocuk var zaten ben ne yaparsam yapayin cekmek zorunda gidecek hali yok ya mantiginadan kaynaklaniuor
yani bi sekilde kendini garantiye aldigini dusinuyor
ayrica esinin corabini cikarmakta ne ya boyle yaparak sadece simartip tepenize cikartiyorsunuz adamda kendini kanunu sultan saniyor sonrada hop harem kurmaya

kayınvalideme bahsettim iftira atma oğluma dedi...kendi aileme bahsedersem.. özellikle babam beni birdaha yollamaz. çünkü babam

haklısın hak ediyolar ama biz kadınlar erkekler kadar vurdum duymaz olamıyoruz ne yazıkki

Sizin aldatildiginiza dair en buyuk ve tek supheniz nedir ?

Önceden telefonunun nerde olduğunu bilmezdi ben bulur verirdm. şimdi masaya bile kkoymuyor.

evet çok istedi.hatta evlenmeden önce diyordu çocuğumun olmasını çok istiyorum diye

ben ona dün söyledim zaten allah ahireti boşuna yaratmadı.. benm bebeğimin erken doğum riski var henüz 18. haftadayım kasılmalarım başladı ağrılarım olmasına rağmen güler yüzü eksik etmedim ondan...
telefon olayına gelince öyle yapıcam bakalım ilk fırsatta bakıcam telefonuna.gece uyurken yastığının altuına koyuyor alamıyorum telefonu. ilkffırsatta kontrol edicem bakalım.
telefonunu saklıyorsa baska bir acıklaması olamaz diye dusunuyorum ama bu anlattıklarının onun depresyonda olduguna da delalet olabilir..
rahat ol stres yapma dicem ama zor bi durum, bebegını dusun...
bide işin kötü tarafı hiç kimsenin ilgisini istemiyorum eşimden başka.. son zamanlarda ilgiyi kesince stres olmamak elde değil. depresyonda olduğuunu sanmıyorum bitek bana karşı böle davranıyorr.

hamilelikten.once farklimiydi peki
hamileliğimden önce kendimi prenses gibi hissediyordum. şimdi ise insan gibi bile hissedemiyorum..
canim sen niye kendi kendine battaniye sikiyosun ki at makinaya siktir bidaha sikma programi vardir elbet yada olmadi tekrar durulamaya al.

makine sıkmayınca zorlamak istemedim makineyi.
ben itmedimki onu o beni itti. cinsel hayat yok muhabbet yok gezme yok. ben sadece bunlara tepki olarak yatağımı ayırdım..
Aldatıyor mu bilemem de belli bir soğukluk ve saygısızlık mevcut.
kesinlikle.. saygısızlık sınırda..
inşallah öyle olur.. ben eşimi gerçekte çok seviyorum.. onu kaybetmekte istemiyorum.. ama hareketlerini kaldıramıyorum...

Canim benim allah sabir versin bende cok uzuldum, kesinlikle telefonunu kontrol et sifresi yoksa tabi😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şuan telefonunda bir kadınla görüştüüüünü yakalasan ne olur tepkin ?

hamile olmasaydım o kadınında kocamında saçını başını yolardım da.. ama şu anda direk boşanırım... giden birini yakasından tutup ta bağlayamam eve..

Telefonun fatura dokumune ulasabilir misin peki? Telefonunu yanindan ayirmiyosa kayitli bisey de birakmiyodur. Ayrica face ve mailinide kontrol et bence. Ve bebeginin riski varsa cok dikkat et kendine lutfen. Onun varligi sana guc versin, noolursa olsun bebegin dogdugunda it gibi pisman olucaktir. Bence cok abartmadan kendine bak biraz, hafif makyaj yap, kiyafetlerin biraz daha cekici olsun, ve onu pek de umursamiyomus gibi yap ewde cok neseli ol ama onu umursamadigini belli et.

hamile olmasaydım o kadınında kocamında saçını başını yolardım da.. ama şu anda direk boşanırım... giden birini yakasından tutup ta bağlayamam eve..

O zaman hiç daha durma ben ayrılmak istiyorum de. Adam başka biri mi var sorusuna bile cevap vermemiş. Unutma sen de anne kuzususun elin adamı yüzünden mutsuz olmak için evlenmedin. Madem bu riske o girdi buyursun ayrılsın

Canım bi sakin ol.
Senin karnında bebeğin var. Bukadar stres yeter lütfen.
Sakin bir kafayla araştırmalarını yap.
Kocaya asla ama asla yakalanma çünkü seni kendisinin bir açığını aramaya çalışırken yakalarsa daha fena olur herşey.
Bence aldatmıyor. Sadece bir arkadaşın da dediği gibi "zaten çocuk da yaptım artık beni terk edemez" mantığında. Biraz kendinle ilgilen. Sen hamilesin, hasta değilsin unutma. Seni anlayabiliyorum hassas bir hamilelik geçiriyorsun fakat az da olsa çabalamadan pes etme derim ben.
Biz kadınlar sayesinde ilişkiler ayakta kalabiliyor. Erkeklerin odunluklarıyla kaç ilişki çoktaaan biterdi de bizlere dua etsinler işte.

aldatmaya dair kanıt yok
ama adamın odun olduğuna dair kanıt var

Telefon muhabbetine gelene kadar aldattığını düşünmedim ama telefon olayı beni hep işkillendiriyor. Ama kesin bir şey görmeden kendini üzme,bebeğini üzme. Bence de telefonun dökümüne bir ulaş. Telefonu da almaya çalış. Ya da sor telefonu neden saklıyorsun diye. Direkt kendinden emin bir şekilde biz ayrılıyoruz de telefonunda gördüklerimden sonra katlanamam sana de yem at yemez ama belli de olmaz, sevgilim yemişti mesela. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…