inanın hepsni sordum dün hayatında birimi var die sordum ona bile cvp vermedi...
kocamla severek evlendk daha 1 yıl oldu ve hamileyim karnım büyümeye başladı son 1 haftadır eşim bana çok ilgisiz ne desem ofluyo pofluyo eve giriyo ruh gbi ne desem tersliyo önceden böyle değildi çok ilgiliydi derdin ne diyorum beni rahat bırak diyor karı koca ilişkimiz zaten yok o istemiyor 3 gündür ayrı yatıyorum. ne yapıcam bilmiyorum sanırım beni aldatıyor
kocamla severek evlendk daha 1 yıl oldu ve hamileyim karnım büyümeye başladı son 1 haftadır eşim bana çok ilgisiz ne desem ofluyo pofluyo eve giriyo ruh gbi ne desem tersliyo önceden böyle değildi çok ilgiliydi derdin ne diyorum beni rahat bırak diyor karı koca ilişkimiz zaten yok o istemiyor 3 gündür ayrı yatıyorum. ne yapıcam bilmiyorum sanırım beni aldatıyor
kayınvalideme bahsettim iftira atma oğluma dedi...kendi aileme bahsedersem.. özellikle babam beni birdaha yollamaz. çünkü babamınanın cok uzuldumm evlılık zor olmalı..braz daha bekleyın.snra belkı aıle buyuklerınden yardım alabılırsnz bu ne kadar dgru bılmıyorum ama yapılabılcek baska bsey gelmıyor aklımakendınızı bebegınıze verınn su aralar tek odak noktanz o olmalı bncee
haklısın hak ediyolar ama biz kadınlar erkekler kadar vurdum duymaz olamıyoruz ne yazıkkiO zaman artık ben mutlu değilim haberin olsun diyin... Bebeğim doğana kadar kendime zaman vericem sonrasında da ben harekete geçicem diyin. Burada ne konular gördük böyle davranıp eşi doğum yapana kadar bekleyen sonr ayrılmak istiyorum diyen ne kocaları yazdı eşler. Kadın dik durabiliyorsa ve ayrılıyorum senden diyebiliyorsa adamların anca aklı başına geliyor malesef. Zaten bebeği de görünce iyice tutuşur.. Kabul ederse de o adam zaten gitmiştir... Biraz sert olduysa özür dilerim ama sizinki gibi kocalar sizleri haketmiyorlar...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Önceden telefonunun nerde olduğunu bilmezdi ben bulur verirdm. şimdi masaya bile kkoymuyor.Sizin aldatildiginiza dair en buyuk ve tek supheniz nedir ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizin hamilelikten dolayı abarttığınızı düşünmüyorum ben ,evet insan biraz daha hassas oluyor ama eşiniz normalde bile bu şekilde davransa alınmanız doğal daha önce iyiydi diyorsunuz bebek yapmak ortak alınmış bir kararmıydı
ben ona dün söyledim zaten allah ahireti boşuna yaratmadı.. benm bebeğimin erken doğum riski var henüz 18. haftadayım kasılmalarım başladı ağrılarım olmasına rağmen güler yüzü eksik etmedim ondan...tüm yazılanları okudum ve sinirlerim tavan yaptıııErkekler kadınlar gibi değil kendilerine söylenen en ufak incitici sözde bile teslliyi başka yerde ararlar eger aranızda bir ara kırgınlık olduysa aklı başka tarafa kaymış olabilir.Ama bu süreçte eşinizin size destek olması gerekirdi..Kadınların her konuda çok güçlü olması lazım tabi kolay değil hamilelik süreci ama siz sabredin böyle bir zaman da eşini üzen adam Allahın gazabından kurtulamaz ve su telefonu yanından ayırmaması hayatın da başka birimi var dediğinize cevap vermemesi aldatıyor olasılığını destekliyor bence..İnsan eşinden telefonu saklıyorsa bilinki sakladığı bir seyler var.Gerekirse uyku ilacı ver o telefonu incele için rahat etsin canım ve herzaman dik dur
bide işin kötü tarafı hiç kimsenin ilgisini istemiyorum eşimden başka.. son zamanlarda ilgiyi kesince stres olmamak elde değil. depresyonda olduğuunu sanmıyorum bitek bana karşı böle davranıyorr.telefonunu saklıyorsa baska bir acıklaması olamaz diye dusunuyorum ama bu anlattıklarının onun depresyonda olduguna da delalet olabilir..
rahat ol stres yapma dicem ama zor bi durum, bebegını dusun...
hamileliğimden önce kendimi prenses gibi hissediyordum. şimdi ise insan gibi bile hissedemiyorum..hamilelikten.once farklimiydi peki
makine sıkmayınca zorlamak istemedim makineyi.canim sen niye kendi kendine battaniye sikiyosun ki at makinaya siktir bidaha sikma programi vardir elbet yada olmadi tekrar durulamaya al.
ben itmedimki onu o beni itti. cinsel hayat yok muhabbet yok gezme yok. ben sadece bunlara tepki olarak yatağımı ayırdım..Kocan bunalımda anladığım kadarıyla. Sizde hamileliğin dengesizliğiyle olabildiğince yüklenmişsiniz gibi duruyor.
Her konuda "al karşına konuş" yorumunu hiç sevmem ama ihtiyacınız olan bu.
konuşmak mı.. adam beni dinlemiyor bile.. tv izliyo konuşunca he he dio susuyoo
Şu ana kadar aldatmadıysa bile sizin itmeniz sebebiyle bi haltlar yiyebilir.
kesinlikle.. saygısızlık sınırda..Aldatıyor mu bilemem de belli bir soğukluk ve saygısızlık mevcut.
inşallah öyle olur.. ben eşimi gerçekte çok seviyorum.. onu kaybetmekte istemiyorum.. ama hareketlerini kaldıramıyorum...Canım durumuna çok üzüldüm . Malesef erkekler hamileliği bizim gibi görmüyorlar. Bundan önce çekici bir kadın şimdi ise içinde bir canlı taşıyan anne budurumu böyle kabullen tabi değişiklikler olacak. Benim kocam sanki karnimda bir yaratık varmış gibi davranıyordu. Çok soğuk ve ilgisizdi ve yatagimizda ayrilmisti. Ben usteleyince korktugunu söyledi. Kısaca oluyor bunlar çocuk geldiği gibi tam bir aile olup herşey daha iyi olacak.
Canim benim allah sabir versin bende cok uzuldum, kesinlikle telefonunu kontrol et sifresi yoksa tabi😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şuan telefonunda bir kadınla görüştüüüünü yakalasan ne olur tepkin ?
hamile olmasaydım o kadınında kocamında saçını başını yolardım da.. ama şu anda direk boşanırım... giden birini yakasından tutup ta bağlayamam eve..
hamile olmasaydım o kadınında kocamında saçını başını yolardım da.. ama şu anda direk boşanırım... giden birini yakasından tutup ta bağlayamam eve..
aldatmaya dair kanıt yok
ama adamın odun olduğuna dair kanıt var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?